hoşgeldın eylul a.s. sağol canım senınde gunun guzel gecmıstır umarım a.s.merhabalar hayırlı günler diliyorum kendinize çiçi bakın
hoşgeldın canımm a.s.merhaba hemşolarım.hepinise sonsuz sevgiler.
seherım sağol sen nasılsın.. yoktun özledık senıı :1hug: basınız saolsun,Allah rahmet eylesın :Saruboceq:iyiakşamlar arkadaşlarım nasılsınız rosetreem saol canım bugün iş deyil canım ya cenaze vardı oraya gittim arkadaşımın eşi vefat etti hastaydı herşey bizim icin pelincan eylül abba kanarya ela musran sizlerde iyidirsiniz umarım görüşürüz
iyi akşamlar kızlar..
seheryelim iyiyim teşekkür ederim ..sen nasılsın ablacım başınız sağolsun arkadaşına da sabırlar diliyorum..
eylülüm kanaryaam ya ben sizin bu özlem kokan mesajlarınıza üzülüyorum..bakın haziran da buluşma durumu var gündemde hadi ayarlayın hep beraber buluşalım...hem tanışalım hemde siz hasret gidermiş olun...bu teklif frezyam elacım içinde geçerli..tabi eskişehir dışındaki tüm arkadşlarm için de... 1 aydan fazla var ayarlayında allah kısmet ederse görüşelim..
iyiakşamlar arkadaşlarım nasılsınız rosetreem saol canım bugün iş deyil canım ya cenaze vardı oraya gittim arkadaşımın eşi vefat etti hastaydı herşey bizim icin pelincan eylül abba kanarya ela musran sizlerde iyidirsiniz umarım görüşürüz
ayyy canim benim sagol.malesef hasret cekiyoruz iste.saglik olsun diyelim.eger ben yetisemezsem inan kalben yaninizdaymis gibi olucam.insaallah yetisirim.cok istiyorum inan.iyi akşamlar kızlar..
ben iyiyim canim sende iyisindir insaallah..........
seheryelim iyiyim teşekkür ederim ..sen nasılsın ablacım başınız sağolsun arkadaşına da sabırlar diliyorum..
eylülüm kanaryaam ya ben sizin bu özlem kokan mesajlarınıza üzülüyorum..bakın haziran da buluşma durumu var gündemde hadi ayarlayın hep beraber buluşalım...hem tanışalım hemde siz hasret gidermiş olun...bu teklif frezyam elacım içinde geçerli..tabi eskişehir dışındaki tüm arkadşlarm için de... 1 aydan fazla var ayarlayında allah kısmet ederse görüşelim..
canım benim için her yol paris :)) Allahtan bi aksilik çıkmadığı sürece ben herşeye uyarım..kaydirigubbakcemile5hosgeldın musrancım a.s. haklısın bulusmamızı ayarlayalım hanımlar okullar 12hazıranda kapanacakmıs..kuzenım liseye gidiyoda olelıkle ogrendım kaydirigubbakcemile5
okullar kapandıktan sonra sehır dısında bulunan hemsolarım siz ne zaman gelebılceksınız eylulum ,suusum.. ve suan aklıma gelmeyen hemsolarım size gore ayarlayalım olmazsa.. kaydirigubbakcemile5 suan tahımını 20hazıran dıyorum sizin içinde uygunmu kısslarrr optumm hepınızı.. gorusmek uzere...
ayyy canim benim sagol.malesef hasret cekiyoruz iste.saglik olsun diyelim.eger ben yetisemezsem inan kalben yaninizdaymis gibi olucam.insaallah yetisirim.cok istiyorum inan.
waayyyy şair olmussun kıss görmeyelii :smiley-cool: çok doruu yaa romantıkmı takılam bunalımmı insan karar veremıyor bu havalarda ;-)selam arkadaşlar
yine kapalı kasvetli bir günden merhaba..zaten mevsimin genel etkisinden psikolojim normal değil..birde bu havalar iyice ruhumu sıkıyor..sizler iyisiniz inşallah...
her ne kadar orhan veli bu güzel havalar dese de aklıma geldi ve paylaşmak istedim.sevgiyle mutlu ve huzurlu kalın..
BENİ BU HAVALAR MAHVETTİ
Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti.
canım benim için her yol paris :)) Allahtan bi aksilik çıkmadığı sürece ben herşeye uyarım..kaydirigubbakcemile5
:
waayyyy şair olmussun kıss görmeyelii :smiley-cool: çok doruu yaa romantıkmı takılam bunalımmı insan karar veremıyor bu havalarda ;-)
QUOTE]
tabi kuzum bende ne cevherler varlülülülülülü
.
.
.
.
.
.
.
desem yalan olur ...nerde bende o marifet anca böle alıntı yapabiliyoruz iştee..usta şairlerimizden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?