- Konu Sahibi aylins
- #3.121
:a015:selaam ben geldim dün gece ist.. a döndüm .a.s. ama MALESEF HİÇ HAYALİMDEKİ GİBİ OLMADI SEYAHAT neden mi yolları çok berbat yapmışlar .içim dışıma çıktı .bilecik ve bozüyük arasını tamamen kapatmışlar .bizimkiler de tam ikisi arasında demirköy ve pazaryeri .ulaşmak ne mümkün ayy söğütten dolandık bozüyük tekke mah.var ordan çıktık trafik polisine soruyoz biz köye gitçez adam nasıl gidersen git diyo yol kapalı anam gece 2 30 oldu biz dağ yollarından köye çıktık.sabah anama gitçez yine aynı hikaye offf sinir neyse gittik cmrtesi ordaydık akşam bozüye gene aynı çileyle gitttik sabah anneme geldik öleden sora da esk.gelcez eşim dedi hadi sora geliriz biz bursadan feribotla gidelim .yani o inegöl eskiyolu sırf viraj ..ordan feribot dolu hadi izmit sahil dolandık yani 2de çıktık 7 30 da eve geldik.yollarda vakit geçti yani.ama olsun annemle kardeşimle görüştüm onlarda çocukları özlediydi hiç olmazsa biraz görüştük .
YANİ BU ARALAR ARABAYLA İST..A GELCEK VARSA DÜŞÜNSÜN VALLA TRENLE GELİN neyse çok konuştum öptüm:tomato:
![Eek! kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)