Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:a015:selaam ben geldim dün gece ist.. a döndüm .a.s. ama MALESEF HİÇ HAYALİMDEKİ GİBİ OLMADI SEYAHAT neden mi yolları çok berbat yapmışlar .içim dışıma çıktı .bilecik ve bozüyük arasını tamamen kapatmışlar .bizimkiler de tam ikisi arasında demirköy ve pazaryeri .ulaşmak ne mümkün ayy söğütten dolandık bozüyük tekke mah.var ordan çıktık trafik polisine soruyoz biz köye gitçez adam nasıl gidersen git diyo yol kapalı anam gece 2 30 oldu biz dağ yollarından köye çıktık.sabah anama gitçez yine aynı hikaye offf sinir neyse gittik cmrtesi ordaydık akşam bozüye gene aynı çileyle gitttik sabah anneme geldik öleden sora da esk.gelcez eşim dedi hadi sora geliriz biz bursadan feribotla gidelim .yani o inegöl eskiyolu sırf viraj ..ordan feribot dolu hadi izmit sahil dolandık yani 2de çıktık 7 30 da eve geldik.yollarda vakit geçti yani.ama olsun annemle kardeşimle görüştüm onlarda çocukları özlediydi hiç olmazsa biraz görüştük .kaydirigubbakcemile4YANİ BU ARALAR ARABAYLA İST..A GELCEK VARSA DÜŞÜNSÜN VALLA TRENLE GELİN neyse çok konuştum öptüm:tomato:

Merhaba kızlar SEHERYELİM ELACIM MUSRANCIM ve diğer arkadaşlar nasılsınız ben işlerimi bitiripte bilgisayarın başına oturamıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz biri bana bu konuda biraz yardım etsin yoksa benmi çok tembelim şimdide hasta oldum çok kötü gribim aman kendinize dikkat edin grip salgını varmış hoşçakalın

Elacım bozüyük bilecik yolu evet şu anda hiç gidilecek gibi değil çok kötü yol çok uzuyor seninde dediğin gibi biraz yolculuk yorucu oluyor ama neyse inşallah bitince güzel olacak

elaaammm ve rosetrecim hoşgeldınız.. a.s.
bızım kaloriferlerımız yanıyor bu arada? sizinde yanıyormu kısslar..

kızlar iyi akşamlar..

eylülüm ne güzel resimler nerdende bulursun çocukluğuma gittim..porsukta kayık sefası ne güzel olurdu...canım benim emeğine sağlık...

emesel rosetree hoşgeldiniz canlar nerelerdeydiniz yoktunuz epeydir..bu arada rosetreecimm soruna ben kendi adıma cevap vereyim işi gücü bırakıp oturuyorum bacım bi oturdumu da malum kalkması zor oluyor ondan sonrada koştur koştur işleri bitirmeye uğraşıyorum :))ama kk sız güne başlayamıyorum..yani bacım senin ki değil benim ki tembellik oluyor :))

elacım yine mi gelemedin esesime ..oysaki kahve dünyasının oralarda seni görecem diye ağaç oldum :))
neyse bacım sağlık olsun dimi..annenlerle görüşmüşsün yaa buna çok sevindim..

iyi günler hanımlar herkese mutlu güzel bir gün diliyorum ve cıkıyorum cok yorgunum biraz dinleneyim

ABBACIM hoşbuldık canım bizim kaloriferler yanıyor özelliklede gece el değmiyor çok sıcak oluyor ama yöneticiye söylüyoruz dinlemiyor bu durum hiç hoşumuza gitmiyor ama bir süre katlancak hoşçakal canım

MUSRANCIM nasılsın canım işi gücü bende bırakmak istiyorum ama olmuyor evde okula giden iki çocuk yeni emekli eş birde kadevesi seksen yaşında dede hiç işim bitmiyor bazen kendime kızıyorum benmi beceremiyorum diye neyse sağlık olsun arada bir giriyoruz o da yetiyor hoşçakal

Elacım bozüyük bilecik yolu evet şu anda hiç gidilecek gibi değil çok kötü yol çok uzuyor seninde dediğin gibi biraz yolculuk yorucu oluyor ama neyse inşallah bitince güzel olacak

canımcım önce geçmiş olsun amman çok dikkat et bol bol dinlen bu arada vitamin al bence bide sakın haa ilaç alıyosan greyfurt yeme çok tehlikeliymiş . bu k.k meselesine gelince valla başka hiç bir topike uğramıyom artık sadece buraya geliyom zaten gelmeden duramıyom ki..... iş miş bırakçan bi ara verecen yoksa olmuyo ben mola veriyom arada o zamanlarda burdayım . yollar a gelince işallah çok iyi olcak ist .dan memlekete kahvaltıya gelcez baya kısalacak çünkü burada anadolu yakasından karşıya bazan belki daha çok sürebiliyo yani .cnm kendine iyi bak Allah a emanet ol

elacım yine mi gelemedin esesime ..oysaki kahve dünyasının oralarda seni görecem diye ağaç oldum :))
neyse bacım sağlık olsun dimi..annenlerle görüşmüşsün yaa buna çok sevindim..[/QUOTE]

yaa bacım sorma ben demedimmi heves gursak diye aynen öyle yolları gördük bol bol ama olsun Bursa inegöl baya yerlerden geçtik iyi oldu bide inegöl çıkışında BARAK FAKİH diye bi yer var çok hoş söylemesi ayıp çok güzel et lokantaları var valla tavsiye ederim çok uzak sayılmaz sizede hatta bozüyükten bi arkadaşımı gördüm oraya yemeğe gelmişler şaşırdık ikimizde . ama es es e özel gelcez artık kimseye haber vermiycez olmuya yaa herkes bizi bekliyo bırakamıyoz tabii...CANIM SAOL UN BENİ MUTLU ETTİNİZ ABBA DA SEN DE işallah mutlaka görüşeceğiz hatta ben kocamsız gelicem rahat rahat görüşçez..a.s:1hug:

elacım sağol canım bende hem ilaç kullanıyor hemde vitamin olsun diye portakal yiyiyorum oda c vitamini greyfutla ikisi arkadaş sayılır acaba o tehlikelimi

yaa merkeziyse yanar tabi bizim de yanıyor ama cebimizle beraber yanıyor .kısıyorum bazen kapatıyorum ama olmuyokı soğuuuuk donuyoz akşamları özellikle yanıyo ama gündüz kapıyom napiiim kıs evlenince görces senide nereleri kapasam nereleri açsam şaşırcan:utangac::roflol:yaa pardon espri yaptım ama kız kızayız nolcek dimiii:asigim:

kızlar iyi akşamlar..

eylülüm ne güzel resimler nerdende bulursun çocukluğuma gittim..porsukta kayık sefası ne güzel olurdu...canım benim emeğine sağlık...

emesel rosetree hoşgeldiniz canlar nerelerdeydiniz yoktunuz epeydir..bu arada rosetreecimm soruna ben kendi adıma cevap vereyim işi gücü bırakıp oturuyorum bacım bi oturdumu da malum kalkması zor oluyor ondan sonrada koştur koştur işleri bitirmeye uğraşıyorum :))ama kk sız güne başlayamıyorum..yani bacım senin ki değil benim ki tembellik oluyor :))

maziden resimler bir anda çoçukluğa döndüm şimdi esesim farklı musranım ama şimdide güzel bu eses sevdası ömrümü bitireça.s.ek

maziden resimler bir anda çoçukluğa döndüm şimdi esesim farklı musranım ama şimdide güzel bu eses sevdası ömrümü bitireça.s.ek
aynen eylülcüm sana katiliyorum.ayni özlemle bende yanip tutusuyorum.dünyanin neresi olursa olsun,es esim gibisi yok..............

ABBACIM hoşbuldık canım bizim kaloriferler yanıyor özelliklede gece el değmiyor çok sıcak oluyor ama yöneticiye söylüyoruz dinlemiyor bu durum hiç hoşumuza gitmiyor ama bir süre katlancak hoşçakal canım
hasta olmussun sanırım diğer msjları okurken ogrendım..çok gecmıs olsun Allah acil sifalar versın canım :Saruboceq:
bızımde merkezi sistemde gece 12ye kadar yanıyor sonra sabah saat 5te tekrar acıyorlar öle yani.. diğer yonetıcımız ailesi eşi dostu geldıgı zaman deli gbi yakardı ama diger gunler donardık yaa sımdıkı yonetıcımız iyi en azından soguklarda tam gaz hava ılıksada ona gore bi ayar tutturuyor yani.. a.s

yaa bacım sorma ben demedimmi heves gursak diye aynen öyle yolları gördük bol bol ama olsun Bursa inegöl baya yerlerden geçtik iyi oldu bide inegöl çıkışında BARAK FAKİH diye bi yer var çok hoş söylemesi ayıp çok güzel et lokantaları var valla tavsiye ederim çok uzak sayılmaz sizede hatta bozüyükten bi arkadaşımı gördüm oraya yemeğe gelmişler şaşırdık ikimizde . ama es es e özel gelcez artık kimseye haber vermiycez olmuya yaa herkes bizi bekliyo bırakamıyoz tabii...CANIM SAOL UN BENİ MUTLU ETTİNİZ ABBA DA SEN DE işallah mutlaka görüşeceğiz hatta ben kocamsız gelicem rahat rahat görüşçez..a.s:1hug:[/QUOTE]
ayy sağol canımcımmm :utangac: bosver kocayı sen -tatlicadiarzu- atla gel tren veya otobuse biss karsılarıss senıı :smiley-cool: bekarlık sultanmısta haberımız yokmuss yaw... daha tam evli olamasamdaaa illakım bi hesap verıyoss yanii kaydirigubbakcemile
yaa merkeziyse yanar tabi bizim de yanıyor ama cebimizle beraber yanıyor .kısıyorum bazen kapatıyorum ama olmuyokı soğuuuuk donuyoz akşamları özellikle yanıyo ama gündüz kapıyom napiiim kıs evlenince görces senide nereleri kapasam nereleri açsam şaşırcan:utangac::roflol:yaa pardon espri yaptım ama kız kızayız nolcek dimiii:asigim:
aynen canım merkezi sistem bızımkıler.. :) kombi zor yaa akrabalarımdan bılıom ac kapa yapmıslardıda çok sık sonra kombileri bozulmustu.. bız iyiyiz her yer aynı anda ısınıyor kaydirigubbakcemile5
aynen eylülcüm sana katiliyorum.ayni özlemle bende yanip tutusuyorum.dünyanin neresi olursa olsun,es esim gibisi yok..............

kan cekıoo kanaryamm kan cekıooo ,insan özlüyoo bi sekılde.. :1hug: Şeniz :asigim:

hasta olmussun sanırım diğer msjları okurken ogrendım..çok gecmıs olsun Allah acil sifalar versın canım :Saruboceq:
bızımde merkezi sistemde gece 12ye kadar yanıyor sonra sabah saat 5te tekrar acıyorlar öle yani.. diğer yonetıcımız ailesi eşi dostu geldıgı zaman deli gbi yakardı ama diger gunler donardık yaa sımdıkı yonetıcımız iyi en azından soguklarda tam gaz hava ılıksada ona gore bi ayar tutturuyor yani.. a.s

yaa bacım sorma ben demedimmi heves gursak diye aynen öyle yolları gördük bol bol ama olsun Bursa inegöl baya yerlerden geçtik iyi oldu bide inegöl çıkışında BARAK FAKıH diye bi yer var çok hoş söylemesi ayıp çok güzel et lokantaları var valla tavsiye ederim çok uzak sayılmaz sizede hatta bozüyükten bi arkadaşımı gördüm oraya yemeğe gelmişler şaşırdık ikimizde . ama es es e özel gelcez artık kimseye haber vermiycez olmuya yaa herkes bizi bekliyo bırakamıyoz tabii...CANIM SAOL UN BENı MUTLU ETTıNıZ ABBA DA SEN DE işallah mutlaka görüşeceğiz hatta ben kocamsız gelicem rahat rahat görüşçez..a.s:1hug:
ayy sağol canımcımmm :utangac: bosver kocayı sen -tatlicadiarzu- atla gel tren veya otobuse biss karsılarıss senıı :smiley-cool: bekarlık sultanmısta haberımız yokmuss yaw... daha tam evli olamasamdaaa illakım bi hesap verıyoss yanii kaydirigubbakcemile

aynen canım merkezi sistem bızımkıler.. :) kombi zor yaa akrabalarımdan bılıom ac kapa yapmıslardıda çok sık sonra kombileri bozulmustu.. bız iyiyiz her yer aynı anda ısınıyor kaydirigubbakcemile5

kan cekıoo kanaryamm kan cekıooo ,insan özlüyoo bi sekılde.. :1hug: Şeniz :asigim:[/QUOTE]
aynen canim.valla cekiyo yani.

merhaba arkadaşlar nasılsınız ABBACIM SAĞOL CANIM bu gün biraz daha iyiyim iyiki şu doktorlar ve ilaçlar var yoksa ne olurdu halimiz doktora gidip ilaç kullanınca daha iyi oldum SEHERYELıM SEN NASILSINbugün çok dolusun galiba hiç uğramamışsın

Back