Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canim sana katiliyorum.biz ayirimcilik yapamayiz,ama yapanlar yapiyor.canım bende bugun cıkıcam arkıdeslerımle buyuk ihtimal adalarda oluruz.. kaydirigubbakcemile5 havalar guzeell olsunn artıııııkk yaaaazzz gelsınnn :teytey: :smiley-cool:
tabı kanaryammm bitanem sıcak kanlıyıs öleee baska illerdekıler gibi yabancıları asla dıslamıyoruz ,zaten eskısehır çok çesnili mılletleri içeriyor.. insanız hepimiz aynıyıs öyle ayrı gayrı yapmıyoruz.. ama bazı illerde resmen barındırmıyorlar bee , trafik polisleri 26 gordun hemen ceza kesıyor meselaaaa ( guya hata yapmısız) :mymeka:klava:
gunaydın kısslarrr :1hug: a.s. :icecream:
gel anacım geeell beklerızz senıarkadaslar resimler cok güzel.ahh memleketim ahhh.cok özlemisim.gelince bol bol gezicem valla.hamamyolu,dr.lar,kizilcikli hep turlucam.................
gunaydınlarrr... :) saolun sizlere iyi haftalar diliorum a.s.Günaydın arkadaşlar.
Hepinize güzel mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
eylül resimler çok güzel.Ellerine sağlık canım.a.s.
günaydın arkadaşlar herkese iyi güzel hayırlı bir hafta diliyorum eylülcüm sen bir süre kk da yoktun eskişehirdemiydin canım resimlare baktımda gercekten esesim eskiden bile cok güzelmiş nasıl candan baktım teşekür ederim paylaşımın icin kanaryam güzel kuşum sende özlemişsin belli karar verinde elin almanyanın hangi ilindesin canım bir sakıncası yoksa şimdi cıkayım ben yine gelirim sizde gelin
bak sen deyınce hatırladım mogrosun oldugu yerde lunapark vardı sahıya.. ben 4-5yasındaydım ve çok hasta olmustum çok iyi hastırlıyorum annem tehdıt ederdı eger ilaçlarını içmessen goturmuceem senı,biz gitcez sende evde yalnız kalcaksın derdii... ahh çocuklugum beeemerhabalarrrr güzel güneşli bi haftasonu olsun inşallahhhh
eylülcüm resimler çok güzel o günleri anmak güzel oldu kayıklar filan ahhhh ah migrosun yerindeki lunaparkı çok severdim ben ama artık daha da güzel oldu memleketim inşallah yazın doya doya gezicem
sağol canım hosgeldınn a.s.hayırlı günler arkadaşlar a.s.