- Konu Sahibi aylins
-
- #3.081
hosbulduk canim.bende artik hep burdayim.eee hemsolarimin yaninda olmicamda nerde olacam demi.iyigünler hanımlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun :Saruboceq:
kanaryacım hoşgeldin memnun oldum musrancım yazmışsın ama cıkmışım ben teşekür :1hug:
abba ayla ceyda ela hepinixde iyidirsiniz inşallah benim kaydirigubbakcemile5
kızın vücudunda sivilceler cıkmış kaşınıyo şimdi onu sağlık ocağına götürcem görüşürüz mirmirmirmir
hosbulduk canim.her zaman sohbetiniz de olucam.hepinizi öpt.görüsmek üzere..........kanarya hoşgeldin canım..her zaman aramızda görmek isteriz...
seheryelim geçmiş olsun..sonuçtan haberdar edersin...
pelincan hoşgeldin nerelerdydin özlettin kendini....
diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz afiyettesiniz inşallah.
herkese sevgilerimi gönderiyor hayırlı günler diliyorum
iyi akşamlar kızlar bi asiyi izleyim dedim kaynatmışınız kac sayfa gecmiş gülmetre hoşgeldin canım ceydacım sorunu ben cevaplıyayım olursa inşallah 4. buluşma olcak bilmiyorum tarihi ne zaman olur ama genelde ben musran satirn buluşmada bulunuyoruz arkadaşlar pek teşrif etmiyolar bu sefer herhal yoğunluk olcak gibi hadi hayırlısı satürncüm bu ara girmiyo enisemiz vardı oda yok
izin zamanima denk gelseydi eger bende sizlerle bulusmak isterdim.tanismak ne güzel olurdu.belki haziran belkide agust.izine gelme durumumuz var.valla insaallah denk gelirse bende gelirim.kabul ederseniz tabiki...................
hoşgeldin canımcım özledik yahuu..:1hug:hallettinizmi interneti..iyi akşamlar kızlar...
canım seheryeli ablam yanıtlamış ama bende maydonoz olmazsm olmaz :))daha önce fazla katılım olmasada 3 kez buluştuk ve güzel vakit geçirdik..umarım bu sefer daha kalabalık oluruz sizlerinde katılımıyla..peki daha önce hiç buluştunuz mu merak ettim canım
canım hoşgeldin..kaydirigubbakcemile5aramıza aldık bile her zaman bekliyoruz..bende geleyimmm.. benıde çaqrıın... bende eskişehirliyim..benıde alın aranızaasırnaşık şey
inanırmısın seherim abbayla bu buluşma mevzuu açılınca dün akşam aklıma geldi enise..hatta nikini hatırlayamadım düşündüm durdum neydi diye..girmiyor heralde..satürünüm mesaj yazmasada takiptedir..gelir oda inşallah.. bu sefer bir ay öncesinden belirliyoruz inşallah katılım fazla olur..kaydirigubbakcemileiyi akşamlar kızlar bi asiyi izleyim dedim kaynatmışınız kac sayfa gecmiş gülmetre hoşgeldin canım ceydacım sorunu ben cevaplıyayım olursa inşallah 4. buluşma olcak bilmiyorum tarihi ne zaman olur ama genelde ben musran satirn buluşmada bulunuyoruz arkadaşlar pek teşrif etmiyolar bu sefer herhal yoğunluk olcak gibi hadi hayırlısı satürncüm bu ara girmiyo enisemiz vardı oda yok
izin zamanima denk gelseydi eger bende sizlerle bulusmak isterdim.tanismak ne güzel olurdu.belki haziran belkide agust.izine gelme durumumuz var.valla insaallah denk gelirse bende gelirim.kabul ederseniz tabiki...................
ablam sen gene öğrenince yazarsıniyi akşamlar hanımlar aylacım devlet has doğumevi dr remzi süllü var tıpfakültesinde prof turgay şener benim bildiğim dr lar canım ya önceden desydin bugün bi arkadaşı gördüm 9 yıl tedavi oldular yeni bebeği oldu dr sorardım ama ben yine görürsem sorarım sana yazarım turgay şener eskişehir in ilk tüp bebeğini yaptı hayırlısı olsun sende kendini fazla üzme nasipse olur
insaallah canim.bakalim.ne bileyim bi sorayim bakayim dedim.belkim istemessiniz diye.yok sekerim.benim hemsolarim hic öyle sey yapar mi.latife yaptim tatliskom.yoksa biz es esliler cok cana yakinizdir demi ama:1hug:busefer tam kadro bulusucaz seherim a.s. kımsenın işi gucu çıkmasın bakem -tatlicadiarzu- şaka biyanada Allah tarafından bi aksılık çıkmazsa hepimiz gelelım olur mu kısslarr :Saruboceq: :teytey: mıllet bulusup bulusup biz bakınıoss ancaa bizde bulusam onlarda bize bakınsınlarr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy canımm benımmm insallah izin gunun denk gelır bıtanem.. geeeell yeterkıı neden kabul etmeyem delüüü hihoyyyt hihoyyyt
canim su anda tam kesin belli degil.esimin isine bagli.eger gelirsek,haz,yada agust gibi düsünüyoruz.ben haber veririm.ayrica tsk.ederim canim benim düsünmen yeterli.ben almanyadayim musrancim.................günaydıın canlar nasılsınız bakalım.bugün hava güzel gibi..hoş vakitler geçireceğiniz bir hafta sonu diliyorum..hihoyyythihoyyyt
hoşgeldin canımcım özledik yahuu..:1hug:hallettinizmi interneti..
canım seheryeli ablam yanıtlamış ama bende maydonoz olmazsm olmaz :))daha önce fazla katılım olmasada 3 kez buluştuk ve güzel vakit geçirdik..umarım bu sefer daha kalabalık oluruz sizlerinde katılımıyla..
canım hoşgeldin..kaydirigubbakcemile5aramıza aldık bile her zaman bekliyoruz..
inanırmısın seherim abbayla bu buluşma mevzuu açılınca dün akşam aklıma geldi enise..hatta nikini hatırlayamadım düşündüm durdum neydi diye..girmiyor heralde..satürünüm mesaj yazmasada takiptedir..gelir oda inşallah.. bu sefer bir ay öncesinden belirliyoruz inşallah katılım fazla olur..kaydirigubbakcemile
canım senin geleceğin tarih belli kesinleşsin ona göre ayarlarız bizde..eğer ağustosa sarkarsa senin şerefine bir daha toplanırız..bu arada nerdesin hayatım sen merak ettim..
ay kızlaar çenem düştü sabah sabah hekese laf yetiştirir gördüm kendimi
hadi canlar iyi bakın kendinize şimdilik hoşçkalın..:lepi:
canım bende bugun cıkıcam arkıdeslerımle buyuk ihtimal adalarda oluruz.. kaydirigubbakcemile5 havalar guzeell olsunn artıııııkk yaaaazzz gelsınnn :teytey: :smiley-cool:iyi akşamlar bayanlar eskişehirde bugun hava süperdi çarşıda bi okadr kalabalık güzel vakit geçirdim bende hafta sonum iyidi:ecrin_bebek:
tabı kanaryammm bitanem sıcak kanlıyıs öleee baska illerdekıler gibi yabancıları asla dıslamıyoruz ,zaten eskısehır çok çesnili mılletleri içeriyor.. insanız hepimiz aynıyıs öyle ayrı gayrı yapmıyoruz.. ama bazı illerde resmen barındırmıyorlar bee , trafik polisleri 26 gordun hemen ceza kesıyor meselaaaa ( guya hata yapmısız) :mymeka:insaallah canim.bakalim.ne bileyim bi sorayim bakayim dedim.belkim istemessiniz diye.yok sekerim.benim hemsolarim hic öyle sey yapar mi.latife yaptim tatliskom.yoksa biz es esliler cok cana yakinizdir demi ama:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?