Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar..a.s.ela 11 ne güzel yazmışsın sabah sabah duygulandırdın beni.Ellerine yüreğine sağlık canım.Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile5 elacım teşekür güzel bir paylaşım :teselli: emesel rosetree pelincan musran ayla eylül öbürküler nasılsınız nerlerdesiniz delikafadulden kaydirigubbakcemile hadi gelin :lepi:

ES ES lilerim soğuktan mı gelmiyosunuz neler oluyor nerdesiniz. şimdi haberleri dinliyodum 1 kişi eskişehirde donarak ölmüş o kadar soğuk haa MART KAPIDAN BAKTIRIR delerya vallahi doğru ızmirde bile kar yağmış istanbuldada varmış ama FREZYA senin oralarda varmı kar burda yok ama çok soooğuuuuuk hepinizi öptüm kendinize iyi bakın üşümeyin üşütmeyin.

kızlar nasılsınız bakıyorum beni unuttunuz ama ben sizi unutmadım tam aksine çok özledim hayırlısıyla şu 29 mart bi geçseydi kapı kapı gezmekten kendimi tanıtıcam diye helak oldum ne zor işmiş valla sizin de dua ettiğinize inanıyorum. yokmu paşa da tanıdıklarınız varsa iyi olur gerçekten benim rakip 20 senelik muhtar adamı tanımayan yok. hepinizi çok özledim fırsat buldukça gelmeye çalışcam kendinize iyi bakın öpüldünüz.:enbuyukkk::içelim:

günaydın hanımlar nasılsınız görüşmeyeli

merak etmişsiniz beni ben iyiyim seheryeli ablam işlerden pek fırsat bulupta yazamadım arada bi okuyup çıktım inşallah daha çok görüşürüz

kendinize iyi bakın bu havalarda hasta falan olayım demeyin

cumanızda mübarek olsun hepinize iyi günler

siteye geneler ne olmuş sayfayı bulana kadar canım çıktı ya üst tarafta daha iyiydi bence tabiki genede kazenin vardır bir bildiği dimi

günaydın kıııızlar cumanız mübarek dualarınız kabul gönlünüz hoş olsun :Saruboceq:
nirlerdesiniz ülüfetcim seni unutmadık canım ya sen işlerini bitir diye bekliyoruz sana coooooook kolay gelsin :1hug:
allah gönlüne göre versin elacım dışarda cok güzel güneş var hihoyyyt
arkadaşlar gelir herhal bekliyoooooruz Şeniz :lepi:

Güanydın arkadaşlar.Hepinizin cuması mübarek olsun.:Saruboceq: a.s.

aylacım sorma valla kızıyom kazene durup durup siteyi bulasıya kadar canım cıkıyo sanada şlerinde kolay gelsin frezyam sen nasılsın emesel sen nasılsın canım umarım kimsede sorun yoktur

merhaba arkadaşlar cumanız mübarek olsun...

herşeyin gönlünüzce olduğu hayırlı günler diliyorum hepinize....

sevgiler........

selam kullanıcı ismimiz varya ben ordan kendi sayfama sonra istatiklerden yorumlarıma ordan da sayfaya daha kolay geliyorum öbür türlü baya uğraştırıyor alışamadım bu yeni sisteme bende hepinize iyi hafta sonları diliyorum bir hafta daha bitti işte çabucak yaa kızlar ömür bitiyo yaşlanıyom mu ne

kızlar aranızda.sivrihisarlı varmı yada yeni bağlarda oturan

kızlar aranızda.sivrihisarlı varmı yada yeni bağlarda oturan

aylacım sorma valla kızıyom kazene durup durup siteyi bulasıya kadar canım cıkıyo sanada şlerinde kolay gelsin frezyam sen nasılsın emesel sen nasılsın canım umarım kimsede sorun yoktur

ablacım geç oldu iyiym sağol sende iyisin inşallah çok öpyorm iyi hafta sonu diliyorum

Back