Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar yalnış anlaşılma olmasın seminer şeklinde olmıycak.Benim Ailem proğramı 16 haftalık süren bir eğitim haftada bir 2,5 saat toplanıp iletişim,çocuk eğitimi,sağlık,beslenme,cinsel eğitim,kadın olmak vb konuları kapsıyor.bu eğitimin tanıtımını yapıp kursun açılması için önkayıt alıcam.sanırım martın ilk haftasıda eğitimi başlatıcam.TÜRK EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFINDA olucak toplantılarımız.aydın arat parkının yanında ,şeker ilköğretime giderken...

Son düzenleme:
ne olsun cnm kızmın azı dşleri çikiyo cnm çok huysuz
anladım cnm ne güzel katıl bence faydalı bilğiler oluyo
cnm görüşmek üzere öptum

ah canım aynı dert bizdede var bilmezmiyim hem alt azılar hemde üst azılarımız çıkıyo hep peşimde huysuzluk yapıyo bi çıksalarda kurtulsak...

Günaydın kızlar.Hepinizin günü güzel geçsin inşallah....hihoyyyta.s.

günaydın hanımlar günaydın emesel nasılsın yerimseniben canım hava soğukÇok üzgünüm çoook bugün evdeyiz biyere cıkmıcam akşama kadar burdayım şakkıdı öptüm

Günaydın seheryelim.İyiyim sen nasılsın.?Hava gerçekten soğuk.Tam evde yatma havası.Ama ben mecburen bürodayım.Benim yerimede keyif yap canım öptüm.Şeniz

canım ya pek keyif yapamam ama inşallah frezya musran melodis abba pilot eylül öbür arkadaşlar nerlerdesiniz gelin görüşürüz

Oh oh sabah kahvelerle karşılanıyoruz neşeniz ve muhabbetiniz bol olsun üzüntü keder bunları atın arkanıza için sabah kayvenizi herkese günaydınlar olsun cantanelerim sefam olsunnnn

selam kızlar
ah yaaa sabah kahvesini kaçırmışım nasıl üzüldüm..bensiz boğazınızdan nasıl geçti alacağınız olsun sizin..

hadi hisedivesenizde hisedivemesenizde öpüveriyom galii hepinizi...eyi gecelerde deyiveyom...
(bunuda abbacımdan kaptım ..abbacıımmm kulaklarıın çınlasııın)

selam müsrancım valla kacırdın kahveleri canım...ben sana akşam çayı ısmarlıyım kupada sewersen karsılıklı içelim olurmu..:içelim:

günaydın arkadaşlar... Hepinizin cuması mübarek olsun.Hayırlara vesile olsun inşallah.

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar...

frezyacım ne güzel bir dua rabbim cümlemizi bugünün kıymetini bilip değerlendirenlerden eylesin dualarımızı kabul etsin inşallah..

melodies canımsın teşekkür ediyorum..kupada ne demek maşrapada bile içerim yeterki sevgiyle ve içtenlikle ikram edilsin..

kendinize iyi bakın sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…