Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn.şekerlerim. güzel bir haftasonu diliyorum hepimize.

kızlaar merhaba iyiyisiniz inşallah..

dilek hoşgeldin aramıza..keyifli paylaşımlar diliyorum..

pelincan Allah bağışlasın evlatlarını ne güzel büyütmüşsün sen..ne zaman teşınıyorsunuz eskişehire...

elacım Allah kabul etsin duanı..dediğin gibi hamdolsun iyiki müslümanız ve iyiyi ki türküz..

seher yelim nasılsın pilotun göndreceği kurnazlıktan bir parçada bana ayır olurmu benimde ihtiyacım var çünkü:)))

esesimin tüm güzelleri sevgilerimi gönderiyorum iyi bir hafta sonu diliyorum hepinize...

canım benim olmazmı selamların en kocamanını gönderiyorum.öptüm canım

tahnigq4.gif
[/IMG]

günaydın melodies canımm.musrancım eşim emekli olunca taşınıcaz eskişehire.kızlar eskişehirde kiralar düştümü gerçekten yoksa emlakçımı bizi işletiyo.geçen yıllarda 50 tl olan ev bu yıl 400 e düştü.

günaydın melodies canımm.musrancım eşim emekli olunca taşınıcaz eskişehire.kızlar eskişehirde kiralar düştümü gerçekten yoksa emlakçımı bizi işletiyo.geçen yıllarda 50 tl olan ev bu yıl 400 e düştü.

günaydın pelincancım...valla bende düştü die biliyorum kiraları...

slm şehrimin güzel insanları;) uzun zamandır yoktum tekrardan geldim elde olmayan nedenlerden kaynaklı arada böyle kopukluklar yaşıyorummirmirmirmir şuan eskişehir dışındayım ama en kısa zamanda geliyorum inş sizlerle de tanışmak isterim. umarım beni aranıza kabul edebilirsiniza.s.

hepinize iyi geceler. yarın görüşmeyi nasip etsin RABBİM hepimize.

misafirlerimi gönderdim , hemen buraya geldim şimdide artık dinlenme zamanı iyi geceler herkese

günaydın kızalrrr gerçi ben bugün pek neşeli uyanamadımsenağlama yiğenim çok hasta gece 2 ye kadar uyumadı ateşten sonra gece yine ara ara ateşlenmişsenağlama canım yaaa hasta olunca hiç tadı tuzu yok yine de bebek işte oynamaya çalışıyordu. Rabbim şifa verir inşallah:çok üzgünüm:

iyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır yoktum inşallah herkes iyidir.ELACIM sen nasılsın dua okutmuşsun allah kabul etsin.

ROSETTEcanm saol sen nerelerdesin ikimizinde işi bi türlü bitmiyo ki kardeş valla aklım hep burda musran cım seher yelim cim saol un kızlar istanbulda salgın var herkes grip önce kızım oldu öksürük çok fazla sonra eşim şimdide oğlum çok hasta bademciklerde şişiyo kayınvaldem berbat hasta kadın gezmeye gelmişti allah tan o şimdilik eltimde üç hasta var zaten evde Allah verede ben olmasam bari kendinize çocuklarınıza dikkat edin buralarda kar yağmadığı için sanırım mikrop lar ürüyor bilmem ama öyle derler ya herkese haftaya iyi başlama diliyorum

herkese günaydııııın :teytey: karlı soğuk ama hayırlı güzel bir hafta diliyorum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

Back