Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar nasılsınız frezyam hoşgeldin sevindim canım ayla emeselim sizler nasılsınız eylülüm sanada kolay gelsin musrancım sen neler yapıyosun satürnüm hic girmiyo öptüm görüşürüz

frazyacım hoşgeldin canım...müsrana kızma tatlım oda merak ediyodu seni mesajlarda var. sanırım görmedin...seni aramızda gördüğüme sewindim canım öpüyorum..Şeniz

selam kızlar iyi pazarlar...

frezya yı bende merak ediyorum melodies msn de denk gelirse görüşürüm demiştin canım..varmı bi haber ..
sevgililer günü evli olunca helede evlilikte yıllar geçince heyecanını yitiriyor sanırım:)) yada ben eskisi kadara heyecanlanmıyorum..ben hiçbirşey almadım kocama o almış saolsun çiçeğini hediyesini..ne hikmetse benim kocamda sevgililer gününde düşünür böyle şeyler diğer özel günlerde de hiç aklına gelmez evlilik yıldönümü doğumgünü vs..

sevginiz seveniniz hiç eksik olmasın.sağlıkla mutlu kalın

frezyacım
canım benim merak etmez olurmuyum aşk olsun sanırım yukarıdaki mesajımı gözden kaçırdın....ayrıca bu ara çok sık girip mesaj yazamadım ve melodies den haberini aldım burada genelden olmasada özelden aldım haberini öpüyorum seni canımcım tekrar hoşgeldin aramıza..a.s.

merhaba arkadaşlar!ben eskişehir odunpazarı halk eğitimi merkezinde benim ailem ve açep eğitimi öğretmeniyim.ikinci dönem eğitimlerimiz başlıyor.0-6 çocuğu olan anneleri benim ailem eğitimine davet ediyorum.tegv de(aydın arat parkı yanı)23 şubat pazartesi saat 13.00 de tanıtım toplantısı var.eğitimler ücretsizdir.eğitim haftanın bir yarım günü yani 2,5 saat olacaktır.ayrıntılı bilgi için odunpazarihem.com adresinden edinebilirsiniz.sevgilerimle!!

kızlaaar herkese selamlar

nasılsınız 2 gündür pc de sorun vardı siteye giriyordum ancak sayfalar açılmıyordu ve mesaj yazamıyordum..neyse canım .....

seheryelim ablacım iyiyim şükür sende iyisin umarım ....pazar günü hamama gittim seni andım inanki hep...sen daha sık gidiyorsun yaa o açıdan:)) ay bi iyi oldu özlemişim hamam sefasını:))yıllar olmuştu gitmeyeli...

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...keyifli paylaşımlar diliyorum..

hepinizi öpüyorum kızlar sevgiyle kalın..

merhaba arkadaşlar!ben eskişehir odunpazarı halk eğitimi merkezinde benim ailem ve açep eğitimi öğretmeniyim.ikinci dönem eğitimlerimiz başlıyor.0-6 çocuğu olan anneleri benim ailem eğitimine davet ediyorum.tegv de(aydın arat parkı yanı)23 şubat pazartesi saat 13.00 de tanıtım toplantısı var.eğitimler ücretsizdir.eğitim haftanın bir yarım günü yani 2,5 saat olacaktır.ayrıntılı bilgi için odunpazarihem.com adresinden edinebilirsiniz.sevgilerimle!!

arkadaşım hoşgeldin aramıza bu faydalı davetin için çok teşekkür ediyorum..
0-6 yaş grubuyla da ilgileniyorum ve nasip olursa toplantıya katılmayı istiyorum ama
birşey sormak istiyorum bu eğitim sadece 0-6 yaş grubu annelerinimi kapsıyor..daha büyük yaş grupları içinde eğitim varmı...

hayırlı akşamlarım diliyorum yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz güzel paylaşımlar dilerim

kızlaaar herkese selamlar

nasılsınız 2 gündür pc de sorun vardı siteye giriyordum ancak sayfalar açılmıyordu ve mesaj yazamıyordum..neyse canım .....

seheryelim ablacım iyiyim şükür sende iyisin umarım ....pazar günü hamama gittim seni andım inanki hep...sen daha sık gidiyorsun yaa o açıdan:)) ay bi iyi oldu özlemişim hamam sefasını:))yıllar olmuştu gitmeyeli...

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...keyifli paylaşımlar diliyorum..

hepinizi öpüyorum kızlar sevgiyle kalın..

sefan olsun bacım oh ne güzel bir çarpa bir hamam ben bu mesajları okudukça heyecan basıyor benneyaptımki sürün keyfini esesimin bakalım

iyi akşamlar hanımlar musrancım güle güle kirlen kaydirigubbakcemile2 :kahve:rahatlamışsındır eylülcüm melodies sizler neler yapıyosunuz umarım herkesler iyidir hihoyyytbaaaay

dilek10022gunaydinpl0.gif

w244.png

canlarım hepinize teşekürederim iyiki varsiniz yoksa kıme naz yaparım değilmi
hepinizi kocaman öpyorum görüşmek üzere

arkadaşım hoşgeldin aramıza bu faydalı davetin için çok teşekkür ediyorum..
0-6 yaş grubuyla da ilgileniyorum ve nasip olursa toplantıya katılmayı istiyorum ama
birşey sormak istiyorum bu eğitim sadece 0-6 yaş grubu annelerinimi kapsıyor..daha büyük yaş grupları içinde eğitim varmı...

rica ederim musrancım!benim ailem eğitimi 0-6 yaş ailesine yönelik bir eğitim ama iletişim konuları her yaş grubu çocuğu olan ailenin ihtiyacı olan konular.M.E.B.ergenlik dönemi içinde proğram geliştiriyor.bu yaz eğitimini alıp sanırım seneye 0-18 yaş çocuğu olan ailelere eğitim verebilicez.tanıtım toplantısına beklerim!sevgilerimle!:1hug:

ece 73 canımcım bahsettiğin konu çok önemli esesli arkadaşlarım iyi dinleyin bak toplantıları katılmayı ihmal etmeyin çok faydalı bilgiler alacğınıza eminim ve buarada kocaman günydınnn umut ve mutluluk sizzinle olsun pozitif olunnnn ve tebessüm edin ece bu konuyu buraya taşıdığın için ayrıca teşekkür ederim

günaydııınnnn günaydıın canlaaar...
görüntü itibariyle güzel birgün bugün..umarım herşey bizler için güzel olur.

ece73
teşekkürler .toplantıya katılmayı çok istiyorum Allahtan bir engel çıkmazsa inşallah..umarım orada görüşüp tanışma fırsatımız olur...

frezyacım nazlı bacım nasılsın şekerim okudun dimi mesajımı:)

seherim teşekkür ederim hemde ne rahatlamak valla vücudumun nefes aldığını hissettim artık bunu rutinleştirmeyi düşünüyorum nasip olursa...eylülüm de oralardan bu mesajları okuyupta iç çeksin :))canım benim sen eses e gelde bizlere haber verme daha çok iç çekersin böleee:))şaka tabiki canımcım umarım birgün tekrar yolun buralara düşer ve hep birlikte yaparız çarpa , hamam sefası ve daha neler neler...

canlar hepinize sevgilerimi gönderiyor herşeyin gönlünüzce olacağı birgün diliyorum..

ece 73 canımcım bahsettiğin konu çok önemli esesli arkadaşlarım iyi dinleyin bak toplantıları katılmayı ihmal etmeyin çok faydalı bilgiler alacğınıza eminim ve buarada kocaman günydınnn umut ve mutluluk sizzinle olsun pozitif olunnnn ve tebessüm edin ece bu konuyu buraya taşıdığın için ayrıca teşekkür ederim

Tanıtım toplantısına bende gelmek istıyorum. İlçedeyim ama kızım için gidip alıcamkaydirigubbakcemile5

günaydııınnnn günaydıın canlaaar...
görüntü itibariyle güzel birgün bugün..umarım herşey bizler için güzel olur.

ece73
teşekkürler .toplantıya katılmayı çok istiyorum Allahtan bir engel çıkmazsa inşallah..umarım orada görüşüp tanışma fırsatımız olur...

[COLOR="Red"]Musran [/COLOR]beraber gidelim, melodies sende gel utkan'ıda getir.kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt

valla gelmek isterim ama utkanı biliyon yıkar ortalığı durmazkii..keşke gelebilsem..:1no2:

selam canım iyiyim sen nasılsın...o-6 yas grubu çocuklarla ilgili ücretsiz eğitim verilecekmiş odunpazarında ondan bahsediyoruz..

Son düzenleme:
Back