Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1154956280sevgililer_gunu_3.jpg

tüm eşkişehirli arkadaşlarımın sewgililer gününü kutluyorum sewgiyle kalın öpüyorum hepinizi..Şeniz

bugun EsEs- bursa macıı vaaarrrr...
alıcaz bu maçıdaa heytt beee... a.s.

iyi akşamlar hanımlar çiğdemcim hoş geldin canım aramıza umarım güzel paylaşımlarda bulunursun

frezya abla ne olmuş öğrenebildinizmi haberi olan varmı

bugun EsEs- bursa macıı vaaarrrr...
alıcaz bu maçıdaa heytt beee... a.s.

kııs sen nerlerdesin gerçi ben yokum uzun zamandır ama geçmiş olsun hasta oldun heralsa kendine iyi bak gülüm az işim bitsin da dedikodu yapçaz dimi*öptüm herkesi hihoyyyt haaaaa sevgililer gününüz kutlu olsun neler aldınız hediye bakıyım bana bişi almadı kocam 15 sene olunca alınmıyo herhalde neyse acısını çıkarırım nasıl olsa sırnaşık şeysırnaşık şey

selam kızlar iyi pazarlar...

frezya yı bende merak ediyorum melodies msn de denk gelirse görüşürüm demiştin canım..varmı bi haber ..

sevgililer günü evli olunca helede evlilikte yıllar geçince heyecanını yitiriyor sanırım:)) yada ben eskisi kadara heyecanlanmıyorum..ben hiçbirşey almadım kocama o almış saolsun çiçeğini hediyesini..ne hikmetse benim kocamda sevgililer gününde düşünür böyle şeyler diğer özel günlerde de hiç aklına gelmez evlilik yıldönümü doğumgünü vs..

sevginiz seveniniz hiç eksik olmasın.sağlıkla mutlu kalın

iyi akşamlar hanımlar ciğdem özal hoşgeldin a.s. canım aylacım frezyayı hepimiz merak ediyoz hic bilgimiz yok :1shok: sevgililer gününde akşam arkadaşlarnan beraber yemekteydik cokacimcoook kaydirigubbakcemile2 sürpriz yapmışlar güzeldi musrancım tabiki heyecan geciyo CADIARZU bazen güzellik yapıyolar frezya hadi gel nerlerdeysen haber veeeeeeeeer :çok üzgünüm:fisfisfis

merhaba E.şehirli arkadaşlar..Nasılsınız bugün?E.şehir nasıl,Havalar nasıl?martta ordayım inşallah.Her yerde olduğu gibi ordada işsizlik artmış sanırım.

merhaba arkadaşlar. bende eskişehirdenim. 1 aylık hamileyim. burda gezinirken eskişehirlilerin sayfasını buldum. sevindim.

--------------------------------------------------------------------------------

Hayırlı akşamlar yeni gelen arkadaşlar armıza hoş geldiniz diğer arkadaşlarda hepinize kuçak dolusu sevgiler mesajları okumadan mesaj yazıyorum yine bu aralar çok yoğunum bak sakın yok yazmayın tamammmı mutlu ve umutlu kalın tüm güzellikler sizlerin olsun

günaydın arkadaşlar
seheryeli ablm ve melodis çok sağolun beni merak etmişiniz canlarım ama diğer arkadaşlara gücendim özelikle musra sen hiç ben özlemedinmi kız neyse soranda sormayanda sağolsun
arkadaşlar yazdiğim mesajı boşaltmam tam bir haftama mal oldu
ondan ballandım nesye şimdi burdayım sizleri çok özledim hepinizi öpyorumŞenizŞeniz

Günaydın kızlar.Hepinize mutlu sağlıklı günler...hihoyyytFrezyacım geçmiş olsun hoşgeldin. Yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz.İyi paylaşımlar diliyorum. Hepinizi öpüyorum.Şeniz

günaydınlar herkeslere nasılsınız bakalım

a.s. frezya abla hoş geldin a.s. ama aşk olsun bende merak etmiştim seni beni yazmamışsın bak neyse neyse sen döndün ya kıskançlık yapmanın anlamı yok dimi

herkese iyi bir gün diliyorum

Back