Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yedilere uğramadan olurmu hiç
[/IMG]
[/IMG]
ve tabi yeni ışıklandırmasıyla görkemli reşadiye camii
[/[/IMG]

Son düzenleme:
odunpazarı evlerinden
[/IMG]
osmanlı evine uğruyoruz
[/IMG]

ve anıt parka geçiyoruz
[/IMG]

musrancım sağol canım ne güzel resimler.İnsan bu güzellikleri görünce Eskişehir'le ve Eskişehirli olmakla gurur duyuyor.Tekrar teşekkürler canım.

sazova parkı
[/IMG]

vee son durağımız yapay plajımız..yapay mapay bizimde denizimiz plajımız var artık..yapanlara ve yaptıranlara helal olsun..mevsim şuan için uygun olmasada manzarasıyla yazın yapacaklarımızın hayallerini kurabiliriz.
[/[/IMG]

musrancım sağol canım ne güzel resimler.İnsan bu güzellikleri görünce Eskişehir'le ve Eskişehirli olmakla gurur duyuyor.Tekrar teşekkürler canım.

emeselcim ne demek bu güzelliklerle ve bu güzellikleri bizlere sunanlarla gurur duyuyorum..asıl teşekkür şehrimizi bu denli güzel ve gurur duyulası hale getirenlere bence..

esesimizde oalamayıp özlem duyanlara da iyi gelmiştir umarım..
öpüyorum hepinizi kızlar sevgiyle kalın:1hug:

müsrancım ellerine sağlık tatlım ne güzel resimler yüklemişsin eskişehirimiz bi tane valla..:lepi:

selam kızlar nsılsınız hepınızı cok ozledım fazla gıremıyorum bu aralar musrancım emegıne saglık cok gusel resımler yuklemıssın herkese hayırlı gecelerrr

musrancım canım benim ellerine,emeğine sağlık resimler harika hele birde kendi sokağımı görünce eskişehirli olmanın verdiği gururu 2 ye katladım.teşekkürler teşekkürler

cok teşekkürler harika olmuş.ben orda olamayıp hasret cekenlerdenim gercekten iyi geldi orada gibi hissettim kendimi.bu arada o yapay denizimize bayıldım ve cok şaşırdım duymuştum ama yeni gördüm sayende.....inşallah esesimizde daha nice güzellikler paylaşırız öpüyorum tüm hemşehrilerimi iyi gecelerrr hepinize:1hug::enbuyukkk:

saol musrancııım eskişehiri uzun zamandır gezememiştim 10 yıl kadar oldu çok güzel olmuş memeleketimiz bi başka güzel bee ülkemin heryeri ayrı güzel zaten ama esk.bi bambaşka güzel olmuş ben görmeyeli harika bu resimleri bilgsayara atabilirmiyim acaba bayıldım eline emeğine sağlık canım herkese selam

musranım ellerine sağlık kıyı köşe gezdim esesimi teşeşkür ederrim esesimin sıcak kanlı insanlarınıda selam ederim hihoyyyt

günaydın arkadaşlar hayırlı günler diliyorum..cumanız mübarek olsun..

resimleri beğenmenize çok sevindim arkadaşlar özelliklede şehir dışındaki arkadaşlarım için amacına ulaşması da çok mutlu etti beni :))

elacım alabilirsin tabi resimleri ne demek hatta beim profil sayfamda da var bir kaç resim onlardan da alabilirsiniz..

ülüfetim nasıl gidiyor seçim hazırlıkları buldunmu slogan?

tek tek isim saymak istemiyorum unuttuklarım olabiliuyor çünkü kaçak arkadaşlarım nerelerdesiniizzz..

hadi öpüyorum hepinizi gününüz dünden güzel geçsin

Günaydın kızlar.Hepinizin cuması mübarek olsun.

ellerine sağlık musrancım....vaybe neymiş bizim memleketimiz...varmı eskişehir gibisiii....

iyigünler kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun sabah cıktım evden yenice girdim bu arada emesel sizin ordan gectim canım o sokağı ben seviyom orda oniki yılım gecti görümek üzere

bulutlu ve yağmurlu eskişehir sabahından tüm kadınlara koca bir günaydın iyisinizdir umarım hanımlar

hafta sonunuz güzel geçsin

herkes sevgiyle ve sevgiliyle kalsın

bol sevgili günler öpüldünüzŞeniz

Esesimin guzeell hanımlarııı.... a.s.
sevgi gunumuz kutlu ve mutlu olsunn... Şeniz
sizleri seviorummmmm :lepi: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…