Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar birkaç gündür yazamadım umarım herkesler iyidir..

hastalara şifa diliyor yeni gelen arkadaşlarıma da hoşgeldiniz diyorum..

aylacım güzel dileğinden bende nasibi alıyorum ve çok teşekkür ediyorum..gerçektende evlatlarımızın başarılarını görmek bizim için en büyük hediye olur..

umarım hepimizin evlatları gelecekte göğsümüzü kabartacak gururlandıracak başarılara imza atarlar..

öpüyorum hepinizi sevgileerrr..

Günaydın kızlar. Hepinizin günü mutlu ve huzurlu olsun inşallah.:Saruboceq: a.s.

günaydın herkese nalanna hşgeldin canım arkadaşlar frezya kapsama alanı dışı yazıyo bilgisi olan varmı herkese güzel yağmurlu gün diliyorum

Merhabalar herkese,
bende eskişehirliyim eskişehir de oturuyorum buraya yeni üye oldum burada memleketimi görünce çok sevindim hemen geldim artık bende varım..hihoyyyt

hoş geldin aramıza nalanna güzel paylaşımlar dilerim seherim musranım melodim emesel ülefet ayla sizler nasılsınız esesim nasıl biz uzaktakilerine bir ayrıalık tanıyın bol bol esesimden haberlerin yazın a.s. bizde hasret giderelim olmazmı

saol eylülcüm valla ben hiç ii deilim oğlum hastaydı sıra bende,,basım dönüyo sürekli..frezya ewt yaa kapsama alanı dışı gözüküyo bakalım msnde denk gelirsem sorayım nolmuş..

Günaydın kızlarrr.bugün yağmur yok.Şimdilik hava güneşli. tam pazar havası.Hadi pazara gelin.Ben pazarın içinde oturuyorum.Pazardan sonra uğrayın bir kahvemi için. Ama çabuk olun öğlene doğru büroya gideceğim.a.s.

Anaa ben mesajı yazıncaya kadar hava bulutlandı.Neyse şemsiyeleri kapıp gelin.

günaydın hanımlar nasılsınız emeselcim sen nasılsın ben şimdi pazardan geldim sen ne tarafta oturuyosun hava güneşli ama ayaz görüşürüz

sağol seheryelim.İyiyim.Ben sebze satılan sokakta oturuyorum.Çalışmaya başlamadan önce her çarşamba misafirim olurdu.seviyorum ben çarpayı.

canım özel mesaj yazdım sana varmadı herhalde kapalı petekpastanesine yakınmısın sakıncası yoksa

Şimdi açtım özel mesajı Petek pastanesine yakınım canım

keşke orda olsamda şöyle iki üç tur atsam çarpamda ahhh ahhh gurbet

kimseler yokmuesesli hanımlarr nerdesiniz gıı.yaprak dökümünemi bakıyonuz huu

kızlar beni unuttunuz dimi aşkolsun hiç selam sabah yok bu ara o kadar yoğunumki bakamıyorum ama aklım hep sizde annem bende misafir kayınvaldeler de geldi memleketten okulda açoldı tabi yani çok derdim var çooook işallah ferahlayınca yine sizi güldürürüm ama bu sefer bana bi selam vermezseniz darılıcam valla

Günaydın kızlarr.Nasılsınız? İnşallah hepinizin günü mutlu ,huzurlu ve sağlıklı geçer.a.s.

selam kızlar herkesler iyidir inşallah...elacım sanada selam darılma şekerim yoğunmuşsun bu ara misafirlerini geçir sonra bol bol görüşürüz inşallah..

kızlar hadi küçük bir eskişehir turu yapalım .
önce bir haller yapalım kahvelerimizi içelim

[/IMG]

hadi bakalım atlayın paytona gidiyoruuzzz

[/IMG]

Son düzenleme:
köprübaşının güzel manzarasında biraz soluklanıp

[/[/IMG]

adalarda bota binelim

[/IMG]
[/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…