Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir ELACIM SEN NASILSIN?Şükür on beş tatil geldi çocuklardan çok ben seviniyorum bir süre erken kalkmaktan ve ders yaptırmaktan kurtulacaz ohhhh ne güzel sağlık ve mutlulukla kalın.

iyi akşamlar herkese seheryeli ablan melodıs ayla adını sayamadğim arkadaşlar nerdesiniz ya burayı gen boş birakyosunuz hiç sahıp çikmiyonuz topğimize
yarın herkes burda olsun
hepiniz öpyorum

rosetree cnm iyi akşmalar evet yarın karne günü haydı hayrlsı olsun

iyi akşamlar herkese seheryeli ablan melodıs ayla adını sayamadğim arkadaşlar nerdesiniz ya burayı gen boş birakyosunuz hiç sahıp çikmiyonuz topğimize
yarın herkes burda olsun
hepiniz öpyorum

iyi akşamlar canım yaa valla anca fırsat oldu yazabilmek..yoksa boş bırakırmıyız hiçç.biliyosun bebekle belirli saatlerde anca bakabiliyorum bazen yazmaya bile fırsatım olmuyo canım öpüyorumŞeniz

:dance:iyi geceler kızlar 2 gündür giremedim kk ya neler yaptınız buluşuruz demişsiniz kızlar ben cumartesi ordayım ne dersiniz hafta içi birgün ayarlıyalımmı mesela salı günü olurmu uygunmu sizin içinde.Cevaplarınızı bekliyorum hanımlaarrrrrrr.delikafaduldendelikafadulden

yarın herkes burda olsun
hepiniz öpyorum

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar FREZYACIM Sanada günaydın herkes burda olsun demişsin hemen geldim canım nasılsın .çocukların karneleri güzek ama onlar heyecanlı bizide heyecanlandırıyorlar.sağlık ve mutlulukla kalın

Günaydın arkadaşlar.Hepinizin cuması mübarek olsun. Çocukları olanlara iyi tatiller.Karneler güzel gelir inşallah. kaydirigubbakcemile5Hepinizi öpüyorum.a.s.

merhaba hanımlar cumanız mübarek olsun bugün yoğündum anca şimdi uğrayabildim kaydirigubbakcemile5 karneleri aldık rahatladık hihoyyyt inşallah herkes huzurlu rahat tatil yapar herkese iyi tatiller iyi hafta sonu görüşürüz :teytey:

günaydın güzel eseslilerim hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum
arkadaşlar karne alan yavrularımıza iyi tatıller diliyorum.

arkadaşlar oğlumun karnesi çok güzel teşekür almiş çok mutlu oldum
yedinci sınıfa gidiyo .
hepimizin yavrularına allah ziyin açikliği versin inşallah

hepinizxi öpyorum görüşmek üzere

hanımlar iyi akşamlar kimseler yok herkese mutlu mesut bir hafta sonu diliyorum

selam güzel bacılar,nasılsınız.denizli çoık soğuk eskişehir nasıl

selam canım valla eskişehirde cok soguk nodu sizin eskişehire tasınma işi gelecekmisiniz buraya

hayırlı akşamlar arkadaşlar sonunda 15 tatile ulaştık KARNELER GÜZELDİR İNŞALLH KIZIM 4 SINIFTA OĞLUM 8 SINIFTA İKİSİDE BİRER TAKTİR GETİRDİ

günaydınlar hanımlar nasılsınız bakalım valla ben iyi olmaya çalışıyorum

frezya ablam ben iyiyim farkındayım bu ara biraz aksattım burayı ama anca gelebildim sen nasılsın çocuğun içinde sevdim ablam Allah daha iyileriyle karşılaştırmayı nasip etsin ablam

skygirl canım öncelikle eskişehire hoş geldin tatilin umarım iyi geçer

melodies sen nasılsın evet karşılaşmadık bayadır umuyorum ki bebeğinde iyidir

eylül abla sen nasılsın inşallah çocuklarını daha iyi yerlerde görmen dileğiyle

seheryeli ablam sen nasılsın ve adını sayamadığı bütün arkadaşlar hepinize ucak dolusu sevgiler kojman öpüldünüz :1hug:

selam arkadaşlar valla bu yazıya bayıldım.arkadaşın emegine saglık.ben de bie esesliyim.yeni katıldım aranıza.tesadüf gördümve bütün yazdıklarınızı okudum.benide yazın bi köşeye.daha cok paylaşımlar yaparız inşallah.bütün hemşerilerimi öpüyorum

iyi pazarlar esesimin hanımları ixircim hoşgeldin güzel paylaşımlar dilerim evet o eylülümün yazısı bende tekrar teşekür ediyorum cok güzel bir yazı aylacım teşekür ederim canım iyiyiz inşallah sende iyidirsin öptüm

selam canım valla eskişehirde cok soguk nodu sizin eskişehire tasınma işi gelecekmisiniz buraya

bugünve dün acayip yağmurluydu. eşimin emekli olmasına çokok var. nasipse emekli olunca:1hug:

bende yakın zamanda tasınacaksınız sanıyordum daha cok varmış..o zamana kadar eskişehir dahada güzelleşir..öptüm canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…