Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nikahımız oldu cnm daha dugunumuz olmadı ,optumm

Allah tamamına erdirsin kardeşim ABBA sen benim karınca yağları hakkında uyarılar sayfama yorum yazmışsın şimdi bi göz attımda ama o zaman tanışmıyoduk ama hemşerimden destek gelmiş saol. sahi aldınmı krem aldıysan düğününe kadar baya kurtulursun kıllardan işallah.a.sa.s.

günaydın hanımlar nasılsınız frezyam nerlerdesin canım yoksun kac gündür elacım seninle tamamen aynı fikirdeyim ama biz ne yapabiliriz zaten planlı baştaki büyük ülkeler yapıyolar yaptırıyorlar biz burdan kendimizi yırtsak kendi cürümümüzü yakarız inanki haberleri izlemiyorum izlemek istemiyorum inşallah biter diyecem ama bilmiyom gecen senelerde ırak öyleydi dedim ya o büyük ülkeler allah onları ne yapmasın ah ela sende beni coşturdun valla kendimi tutamadım daha yazcamda şimdilik yeter allah hayırlısını versin kendinize iyi bakın

selam kızlar herkese ıyı haftasonları hava cook soguk arkadaslar dıkkatlı olun sıkı gıyının allaha emanet olun hepınız

hayırlı günler kızlar.............

elacım güzel dileklerin için saol canım..rabbim seninde gönlüne göre versin...yazdıklarında o kadar haklısın ki akşam okudum ama birşey yazamadım boğazım düğümlendi...o masum insanların heleki yavruların katledilişini izlemek ve hiçbirşey yapamıyor olmak gerçekten çok acı...seheryeli ablamın da dediği gibi bizler ne yapabilirizki balık baştan kokuyor....ve bende izlemiyorum izleyemiyorum bu tür haberleri ama bu duyarsızlığımdan değil yüreğimin dayanamayışından...Allah merhamet duygusunu almasın kimsenin....ve artık barış ve huzur dolu bir dünya olsun çocuklarımız için..çocuklarımızın doyumsuzluğuna gelince bunun neden ve niçinleri sonuçları ortada aşikar...bunların nedeni de bizleriz bilindiği üzere.....offff offffffffff.....

abbacım Allah tamamına erdirsin canım..mutluluklar diliyorum...düğününe bizide çağırırsın dimii..:)) hep beraber atarız göbecikleri:)

frezyacım kaçağım nerelerdesin sen.... iyisin dimi canım....

kızlar hepiniz için herşeyin hayırlısını diliyorum herşey gönlünüzce olsun

selam arkadaşlar nasılsınız .....

ben bugün buruk ve üzgünüm annemi kaybedişimin 5 yılı .............çok özlüyorum onu...........senağlamasenağlamasenağlama....
nur içinde yatsın canım anacım..mekanı cennet olsun.....aslında bunu yazmam ne kadar doğruydu bilmiyorum ama yüreğim çok dolu ve biraz rahatlamak istedim sadece kusura bakmayın.......

musrancım nasılsın eminim çok karışık duygular içindesindir seni çok iyi anlıyorum başın sağ olsun annenin yattığı yer cennet olsun allah sana ve sevdiklerine sağlık sıhhat versin insanın sevdiğinden birini kaybetmesi kadar kötü bir şey yok çünkü onların yerini hiç birşey doldurmuyor bende 3 ay önce babamı kaybettim senin yazını okuyunca gözlerim doldu babam aklıma geldi ölüm kadar kötü üzücü bir şey yok öncedende ölüm haberi alınca üzülürdüm ama artık çok farklı ölümle ilgili birşey duyduğumda o günü tekrar yaşıyorum çok kötü oluyorum onlar hep kalbimizde bende babamı çok özlüyorum ama onun yerini hiçbirşey doldurmuyor allah sanada banada sevdiklerini kaybeden herkese sabır versin ......ama çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zor.

merhaba arkadaşlar sizler nasılsınız kar güzeldi ama erimeye başladı bile ama neyse bu kadarda olsa karı gördük belki yine yağar çocuklar kar eriyor diye üzülüyor yağsada yine tatil olsa diye dua ediyorlar bende artık zor diyorum.hepinize iyi akşamlar sağlık ve mutlulukla kalın.

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız musrancım allah sabır versin kolay deyil üzüntünü anlıyorum mekanı cennet olsun allah onun ömrünü size versin canım rosetreem sen nasılsın neler yapıyosun görüşürüz

rosetree ve seheryelim çok teşekkür ediyorum.....

rosetree seninde başın sağolsun daha çok yeniymiş acın Allah sabırlar versin...aslında rabbim veriyor sabrını ama yüreğinin bir köşesinde yarası hep sızlıyor.....dediğin gibi Allah tüm sevdiklerini yitirenlere sabırlar versin...

günaydın arkadaşlar
musracim cnm başin sağ olsun benimde babacğimin mezari orada gelemiyorumki
bir dua okuyayım cnm hep içimde dert cnm allh rahmet eylesin dedğin gibi insanin yüreğind bir yar cnm çok öpyorum

günaydın kısslarrr nasılsınızz bakem.. kaldıgım sayfadan okuamya baslıyorum hemencik..
hava bugun bayagı bi yumusak ,dünde güzeldi gerçi..

melodiescim senin sorunu kısacık cvp vermek zorunda kaldım (nikahım oldu die) kusura bakma tam sana yazarken eşim aradı vee ''yinemi sen pc basındasın tıkır tıkır klavyenın sesi gelıo'' deyınce kısa kesmek zorunda kaldım kaydirigubbakcemile3
seher yelim bende senın diyecegını dicektim.. kaydirigubbakcemile5 turk malını kullanalım arkdaslar ve israilin yaptıgı urunleri kullanmayalım.. bana israile ait urun markaları gelıyor onları buraya yazmak istiyorum ama mod olan arkdaslardan cekınıyorum cunku silcekleri kesın.. en azından gazzedeki yavrucakların katledılmemesi için bizde israile maddi zarara ugratalım ne dersınız??
ela_11cim bende buraya uye olalaı nerdeyse 2sene gectı ama ben siteyı hala daha kesifteyım gamyoncuiremsu karınca yagı kremını kullandım ve çok memnun kaldım burda herseyı yazım mı aceebaa tavsiye ediyorum kısaca öle diyim tuy muy bende hayal olacak
musrancım ve rosetreecim basınız saolsun... zoorr gercektende ... Allah sizlere uzun omurler versın..saglık,sıhhat versın ... Rabbim sabırlar versın canlarım.. :teselli:

son olarakta çok saolun kızlar... aminnnn :Saruboceq:
aa sizlersiz olurmu şekerler.. hihoyyyt iki göbek atmadan bırakmam sizi zaten kaydirigubbakcemile2 şimdiden abiyenızı ayarlayın bakem :jeyyar:
hapinizi Şeniz

selam arkadaşlar nasılsınız inşallah gününüz güzel geçer bugün kendimi nedense çok yorgun ve mutsuz hissediyorum herhalde havalardan görüşmek üzere hoşçakalın

abbacım sana tamamen katılıyorum israilin yaptıklarınada çok üzülüyorum musranla derdimiz aynıymış azıcık dertleştik inşallah sizide sıkmamışıktır. dileklerin içinde sağol canım hoşçakal

hayırdır canım bişeyin yok dimi??
havalardan olabilir çok kasvetli ,griii hep ....
istersen bi kaç dua oku nazarla ilgili belkı ozaman gecer sıkıntın.. hayır olsun :Saruboceq:

trt1de bisey anlatıo hoca ama panık ataklar için..
sag elını acıp gerdırıyorsun canım
sol bas ve isaret parmaklarınla sag elındekı serce parmagından baslayıp asagı bilege dogru indiriyorsun bi kaç kez ve gozlerını kapatarak sonra bikaç kez yaptıktan sonra sag bilegindekı (serce parmagının asagısındakı kemige) kemige bastırıp bikaç sanıye tutuyosun.. sonrada rahatlıyosun :)) ben yaptım bende bi ferahlık oldu istersen sende dene ama ben pek anlamadım sanırım ((

merhaba arkadaşlar ...........frezya ve abbacım sizlerede çok teşekkür ediyorum canlarım....frezyam seninde başın saolsun canım benim Rabbim onların ömürlerini yavrularımıza versin inşallah.....

abbacım senin o behsettiğin maillerden bana da geliyor burada paylaşmak çok iyi olurdu aslında ama malum site kuraları....şöyle de yapabiliriz....özelden paylaşabiliriz bu markaları dediğiniz gibi duyarsız kalmamak lazım bu konuda......
birde son mesajındaki tarifi ben pek anlayamadım yahuu:) ferahlamaya ihtiyacım olduğu için ilgimi çekti denemeye çalıştım ama beceremedim sanırım herhangi bir değişiklik yok ::)
neyse kk var sizler varsınız bu da yeter bana ....iyi ki varsınız....

öpüyorum hepinizi sevgiyle kalın.......

yaww bişeyi anlatma ozurlusuyum bende :)))
guya elımde uygulayarak anlattım :))
aman neyse kk var iykide hakkaaten yaa .. bazen dıyorum kk olmasa napardım aceba
tmm oyle ozelden gonderelım daha iyi olur canım..
bende gezmeye gidicem annemle tin tin tin :)))
kendinize çok iyi bakın kızzlarrr.. optumm kocaman...

belkide benim kafam almamıştır:)))))

hadi sana iyi gezmeler şeker.....soğuk ama dikkat et kendineee..

kaydirigubbakcemile3önemli deil canım benim...olsun ben aldım yaa sorumun cevabını buda yeterli benim için..öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…