nikahımız oldu cnm daha dugunumuz olmadı ,optumm
selam arkadaşlar nasılsınız .....
ben bugün buruk ve üzgünüm annemi kaybedişimin 5 yılı .............çok özlüyorum onu...........senağlamasenağlamasenağlama....
nur içinde yatsın canım anacım..mekanı cennet olsun.....aslında bunu yazmam ne kadar doğruydu bilmiyorum ama yüreğim çok dolu ve biraz rahatlamak istedim sadece kusura bakmayın.......
melodiescim senin sorunu kısacık cvp vermek zorunda kaldım (nikahım oldu die) kusura bakma tam sana yazarken eşim aradı vee ''yinemi sen pc basındasın tıkır tıkır klavyenın sesi gelıo'' deyınce kısa kesmek zorunda kaldım kaydirigubbakcemile3
seher yelim bende senın diyecegını dicektim.. kaydirigubbakcemile5 turk malını kullanalım arkdaslar ve israilin yaptıgı urunleri kullanmayalım.. bana israile ait urun markaları gelıyor onları buraya yazmak istiyorum ama mod olan arkdaslardan cekınıyorum cunku silcekleri kesın.. en azından gazzedeki yavrucakların katledılmemesi için bizde israile maddi zarara ugratalım ne dersınız??
ela_11cim bende buraya uye olalaı nerdeyse 2sene gectı ama ben siteyı hala daha kesifteyım gamyoncuiremsu karınca yagı kremını kullandım ve çok memnun kaldım burda herseyı yazım mı aceebaatavsiye ediyorum kısaca öle diyim tuy muy bende hayal olacak
musrancım ve rosetreecim basınız saolsun... zoorr gercektende ... Allah sizlere uzun omurler versın..saglık,sıhhat versın ... Rabbim sabırlar versın canlarım.. :teselli:
son olarakta çok saolun kızlar... aminnnn :Saruboceq:
aa sizlersiz olurmu şekerler.. hihoyyyt iki göbek atmadan bırakmam sizi zaten kaydirigubbakcemile2 şimdiden abiyenızı ayarlayın bakem :jeyyar:
hapinizi Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?