• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eylülüm geçmiş olsuunn...
hlamurmg3.jpg
[/IMG]

günaydınlarrr... a.s.
hbduk eylülcüm a.s. vee gecmıs olsunn ..
hmm bende bi önerim olacak oksurugun için.. once havlu yada tülbentleri biryerde ısıt iyicene sonra onları sırtına ve goğus hızana sar iyicene .. bu havlular soguyunca yenı sıcak havlularla deiştir bölee bölee yaptıgında zamanla gececektır.. test edılmıstır kesın gecırıyor a.s

merhaba arkadaşlar nasılsınız abba hoşgeldin a.s.
canım eylükcüm gecmiş olsun ilaclarını ic tedavini yap ama bolca dinlen kendine iyi bak :Saruboceq:
musrancım sen nasılsın rosetree sen nasılsın uğramıyosun enise ayla melodis pamuk
ve öbür arkadaşlar sizler nasılsınız kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile2
umarım eski yılı sağlıklı mutlu şekilde yollar yeni yıla daha sağlıklı mutlu huzurlu güzel bi şekilde gireriz hihoyyyt
arkadaşlar yılbaşına ne gibi planlarınız var benim henüz hic belli deyil görüşürüz kafamçokkarıştı CADIARZU

merhabalar hanımlar bakıyorum ki herkes gelmiş galiba bi ben eksikmi ne kalmışım
eylül abla öncelikle büyük geçmiş olsun kısa yoldan atlatırsın inşallah
abba sende hoş geldin aramıza
seheryeli ablam valla iyi olmaya çalışıyorum
kış ayını seviyorum ama bide bu soğuk olmasa buz tuttum
musrancım kurabiyelerden olsada yesek canım çekti valla
herkeslere kucak dolusu sevgiler

sağolun kızlar hosbuldum.. a.s.
bu arada musran gonderdıgın un kurabıyelerını ben baklava die goruyorum ,okuyorum ama aklımda baklava kalmıs işte:))) dün yemekteyız programına bakan var mı bılmıyorum da kadın baklava acmıstı misafirlerine ,ordan aklımda kaldı sanırım...
2009 hepimiz için güzell gecerr insallah...
hepinize mutlu yıllar kısslarrr a.s. gorusmk üzere...

selam kızlar seher yeli ablacım tesekkürler iiiyim..eylülcüm gecmiş olsun canım...abbacım sende hoşgeldin aramıza müsran kurabiyelerde süper senide öptüm canım..

merhaba hanımlar nasılsınız kışla aranız nasıl kar güzeldi ama şimdi heryer buz dışarıya çıkanlar aman dikkat yerler çok kötü eylülcüm sanada geçmiş olsun kış gribi geldimi gitmek bilmiyor.Abba sende hoş geldin aramıza seher yelim sen de iyisindir inşallah alacım bizim burdada kar var ama kuru soğukta var hele gece bizde aynı yorgan altındayız yarın akşama misafirlerim var şimdiden herkesin yeni yılını kutlar 2009 sağlık sıhhat mutluluk huzurgetirmesini dilerim hoşçakalın seneye görüşürüz

teşekkürler he şöle çanlanın biraz renk gelsin köşemize selam ne haber selam ne haber yazın şöle uzun uzun bizde takipte ollalım yarın gün kimde hepinize mutlu umutlu bir yıl diliyorum eylülden sevgiler yüzünüzden tebessüm umut yüreğinizden eksik olmasın herşeyi pozitif düşünün iyide kötüde sonunda yolunu buluyor hüzünlenip kendinizi üzmeyin boş verin hayatı koşalarken o yolunu buluyor herşey gönlünüzçe olsun

hoşbuldum saolun kızlarr.. :) sıcacık bir karsılama oldu benım için utandım şimdik..

M hihoyyyt U süprizzzzz T gamyoncuiremsu L kaydirigubbakcemile5 U :teytey:

Y delikafadulden I lülülülülülü L L sositososito A :lepi: R :sm_cool:

Son düzenleme:
KIZLAAAR canlarım hepinizi selamlıyorum eylülcüm geçmiş olsun kendine dikkat et canm yılbaşında ne yapıyosunuz biz aile cek ve dostlarla DÜZCEye gidiyoruz işallah eskişehirden bi gelin almıştık almanya ya onlar da yeni düzceye taşındılar hem hoşgeldin e hemde yeni yılı sevdiklerimizle geçirmeye gidiyoruz işallah hanımlar eşleriniz hediye aldımı yada siz onlara aldınızmı valla günah diye elim gitmiyo ama beklemiyoda değilim doprusu yılbaşı deyince kızkardeşimin bana bi yılbaşı gecesin yazdığı msj aklıma geliyo çok gülüyorum size de yazıyım biraz ayıp ama aramızda yabancı yok ya /herkim ki yılbaşını yaparsa baştacı mazallah öbür dünyada k...ına girer süslediği çam ağacı KÖYÜN İMAMI :):):):) hepimize sağlık mutluluk ve bol paralı huzurlu yeni yıllar diliyorum umarım dostluğumuz her daim devam eder

musran ,emesel ve ela_11 saolun hosbulduk canlarım a.s.
şuan kar durdu ama dun aralıksız 24saat yagdı..
haklısın canım dogalgaz pahalı bizde apartman ve merkezi sistem olmasına ragmen kombiye gore yine iyi diyoruz.bu ay 275 geldi okadar yanmamasına ragmen bide...
hmm dogalgazın tek olumlu yanı '' çocukları erkenden yatırıp karı koca battaniyelerle samimi samimi t.v. seyrediyoruz. '' bu olmuş anlaşılan ;);) -tatlicadiarzu-
benımde bu yılım son olcak EsEste sonra eşimin memleketi ile çalıştıgı memleket arasında mekık dokucaz kesın.. şimdiden güzel Eskişehirimi çokk çokk özlüyorummm.. daha yenı yenı koprunun orlarda foto cektırmeye basladımm ...
insanın Memleket gibisi yokyaaa...

abbacım valla mümkün mertebe ayrı koltuk ve battaniler de oturmaya çalışıyorum malum sonra onun ucuda doğalgaza dokunur :utangac:a.s.istanbulda havalar iyi gitmişti geçen ay 170 geldi ama bu ay 300 den aşa gelmez allah yardımız olsun sırnaşık şey

KIZLAAAR canlarım hepinizi selamlıyorum eylülcüm geçmiş olsun kendine dikkat et canm yılbaşında ne yapıyosunuz biz aile cek ve dostlarla DÜZCEye gidiyoruz işallah eskişehirden bi gelin almıştık almanya ya onlar da yeni düzceye taşındılar hem hoşgeldin e hemde yeni yılı sevdiklerimizle geçirmeye gidiyoruz işallah hanımlar eşleriniz hediye aldımı yada siz onlara aldınızmı valla günah diye elim gitmiyo ama beklemiyoda değilim doprusu yılbaşı deyince kızkardeşimin bana bi yılbaşı gecesin yazdığı msj aklıma geliyo çok gülüyorum size de yazıyım biraz ayıp ama aramızda yabancı yok ya /herkim ki yılbaşını yaparsa baştacı mazallah öbür dünyada k...ına girer süslediği çam ağacı KÖYÜN İMAMI :):):):) hepimize sağlık mutluluk ve bol paralı huzurlu yeni yıllar diliyorum umarım dostluğumuz her daim devam eder

İlahi ela beni çok güldürdün.Allahta seni güldürsün.Bu arada bu mesajı telefonuma kaydettim izninle. Bu yılbaşı herkese bunu göndericem. Senin ve tüm es es li hanımların yeni yılını kutluyorum.Sevgilerimle öpüyorum canım.Şeniz a.s.

yeniyil10051.jpg

kızlar süpersiniz sabah yazıp çıkmıştım bir dahada uğrayamadım valla maşşallah diyorum sayfalar dolmuş taşmış..çok mutlu oldum

eylülüm yarın gün kimde demişsin ben pek uğrayamam misafirim gelecek malum hazırlık...
amaaaa yılbaşı pastanızıııı şimdiden hazırladım.....

yilbasipastasi2008yy5.jpg

nlünüzün güzelliği tüm senenize aksetsin ..............

mutlu seneleerrrrrrrrrrrr

ESESİMİN GÜZEL HANIMLARI
GÜNAAAAYYYYYDDIIIIINNNN
HEPİNİZİN YENİYILI KUTLU OLSUN
ALLAH HERKESE SEVDİKLERİYLE
MUTLU SAĞLIKLI VE BOL KAZANÇLI BİR YIL
NASİP ETSİN İNŞALLAH

HEPİNİZE SEVGİ VE ÖPÜCÜKLERİMİ GÖNDERİYORUM
MUTLU YIIILLLLAAAARRRRR

:emir_bebek::teytey::dance:a.s.:nazar::enbuyukkk:

HERKESE YENİ YILDA mutluluk huzur sağlık bol kazanclı günler diliyorum öptüm hihoyyytkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

herkese sağlıklı mutlu umutlu huzurlu sevdikleri yanında bir yıl diliyorum herşey gönlünüzün dilediği güzellikte olsun yeni yılda evimdeyim pijama terlik tv

Back