• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskilerden kimler kaldık ?

eskilerden kim var diye bakayım dedim ama ya nickler değişmiş ya da terk-i diyar etmişler. vay bee zaman ne kadar çabuk geçiyor :(

kabul etmek ne demek hayyalim :D ne kadar özledim muhabbetlerimizi :D artık bansız nice sohbetlere hehehe :1:

Bende varım eskilerden :)
Ama ben eski kkyı hiç aramıyorum nedense...
Hep bi karmaşa vardı hep bi muhalefet vardı.
Hiç mi iyiler yoktu diceksiniz:) Vardı tabi halada var:)
Ama bi kaç grup vardı ki evlerden uzak olsun diyordum :) Olduda:)
Kk onlarsız daha huzurlu daha sessiz :)))

2007'de üye oldum bende.
Kullanıcı adımı değiştirdim birkaç ay önce eski kk'yı çok özlüyorum.
Güzel bir arkadaş ortamı vardı.Artık böyle birbirinden habersiz yaşayan çok katlı siteler gibi..
Zaman zaman küssem de yine geliyorum

Office ,seni gördüğüme çok sevindim bu arada.
Derinss ben eski kullanıcı adım hatırlarsın belki :)

2010daydı benimde ilk üyeliğim.Ama nedense hep birşekilde uzun aralar vermem gerekti kk.ya.Yada öyle denk geldi.İşin kötü kısmı sürekli aynı maili kullanmadığımdan bundan önceki 2 hesabımın şifrelerini/maillerini hiç hatırlamıyorum. Buyüzden kurduğum dostlukların çoğu güme gitmiştir. :) Dert anlatıp dert dinlediğim güzel dostluklar kurduğum neredeyse kimseyi tanımıyorum. Ya burada yoklar yada denk gelemiyoruz. Aralarında benim gibi unutkanlık kurbanı olanlarda vardır illaki. Herneyse severim burayı. Dışarıdan göründüğünden fazla derindir. Güzel dostluklar kurulur.Çoğu zaman en yakınlarınıza anlatamadıklarınızı anlatırsınız. Sizinle aynı sorunları yaşayanlarla karşılaşırsınız.. güzellikler çoğaltılabilir tabi. Ama dışarıdan okuyup üye olmak isteyenler varsa şunu söylemek isterim ÖNEMLİ bu burada dışlama politikası güdülmüyor. Kısa sürede güzel derin dostluklar kurabilirsiniz.

Kendimi kk reklamı yapıyor gibi hissettim :) Allahtan zaten kk dayız.da reklam sayılmıyor.

hort hort

özlemedim de aslında sırf can sıkıntısından geldim.

iş güç koşturup duruyorum ya napim. ıyy ne kadar sıkıcı bir cümle hiç buraya bunu yazacağımı düşünmezdim :)

siz napıyosunuz

Selam herkese 2011 Nisan'dan sonra KK'ya girme fırsatım oldu mu bilmiyorum ama hayatımda o kadar çok şey değişti ki girmedim anlatacak çok şeyim vardı konuşacak dertleşecek çoook şeyim vardı ama sustum, şimdi yeniden ayaktayım her şey yoluna girdi işimi değiştirdim evimi değiştirdim tüm hayatımı değiştirdim ve geldim.. Merhabaaa... :3: :54:

Son düzenleme:
Selam herkese 2011 Nisan'dan sonra KK'ya girme fırsatım oldu mu bilmiyorum ama hayatımda o kadar çok şey değişti ki girmedim anlatacak çok şeyim vardı konuşacak dertleşecek çoook şeyim vardı ama sustum, şimdi yeniden ayaktayım her şey yoluna girdi işimi değiştirdim evimi değiştirdim tüm hayatımı değiştirdim ve geldim.. Merhabaaa... :3: :54:

hoşgeldi canım nalsılsı ? eskileri özledim ya :2:

Son mesaj ; 29-04-2011, 11:53

hoşgeldi canım nalsılsı ? eskileri özledim ya :2:

bende çok özledim tatlım seninle arada haberleşiyoduk ama buranın yeri de ayrı tadı da ayrı sohbeti de ayrı :21:
bebişin mi olcek seniiin eneeem çok sevindim sağ sağlim alırsın kucağına inşallah kuzuum :54:

Son mesaj ; 29-04-2011, 11:53

ayy o benim son mesaj tarihim di mi :17:

bende çok özledim tatlım seninle arada haberleşiyoduk ama buranın yeri de ayrı tadı da ayrı sohbeti de ayrı :21:
bebişin mi olcek seniiin eneeem çok sevindim sağ sağlim alırsın kucağına inşallah kuzuum :54:

evet canım epeydir görüşemiyoruz sosyal ağlar ile iyi olduğunu öğreniyorum gerçi ama buradaki sohbet ayrı bir güzeldi dediğin gibi..
Aldığın her karar için senin adına sevindim hakkında herşeyin hayırlısı olsun bundan sonra inşallah :54::54: Daha mutlu daha huzurlu olursun inşallah.

Kısmetse bebek bekliyoruz canım :49: henüz 8 haftalık minicik bişey :49:

Back