• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskilerden kimler kaldık ?

çenebazım tatlı kızım, özledik senin maviş gözlerini. bende eskisi gibi giremiyorum. ama seni izliyorum. izmire gelmişsin ve teyzene uğramadın.:20:

ben hep burdaydimm ama eskileri bende pek göremiyorummmm:16::16::16::16::16:
mesela eski ayn peri kaku pegasus meltem tatlicadi tabikiiiiii eliffffffffffffffffffffffffffffffffffff elifffffffff diye kulaklarini cinlatigim elifffffff daha dahaaaaaaa cokkkkkkkkkk arkadaslarrrrrrr
iyiki kk var iyiki tanimisimmmm :29::29:
kk ihdiyarladikyaaaaa

Son düzenleme:
mrb bende eskilerden baş_belası 2008 girişliyim beni tnıyan yokmuuu leloşşşşşş nerdesinnn artvinli hayall nerdesiniz sohbet bölümüne ne oldu :52:

“Kadir gecesi üç defa “La ilahe illallah” söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. İkincisinde Cehennemden kurtulur, üçüncüsünde Cennete girer.”

[Tefsir-i Mugni]

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun..

Aslında siteye üye olduğumda hayatımda neler vardı bugün neler var diye bir başlık olsa süper olur 7-8 senelik üyelerimiz var kimbilir kimler yaşadı ....

Hey gidi hey. :cugara smilesi:

Buraya üye olduğumda daha paçalı donla geziyordum ortalıkta. :55:

8 sene olmuş yav. Son 2 senedir ara ara takılıyorum, yorum pek yapmıyorum. Ama bu siteye girmeden de duramıyorum.

Ceyar oğlunla nasılsın. Okula başlamıştır kanımca. Evlendin mi?? Rafting olayları nasıl gidiyor. Körli nasıl. :cigara üstüne cigara smilesi:
Hala agresifmisin. :6:

bende eskilerdenim her ne kadar aktif olamazsam. uzun zamandır bende gelmiyordum pek. online sohbet vardı sanki eskiden kaldırdılarmıki acep, elif vardı onuda göremedim. herkese kucak dolusu sevgilerimi sunarım kızlar :)

7 yıllık üyeyim. Bazen kk ya küstüm gelmedim bazense sağlık problemleri nedeniyle gelemedim.. Döndüğümdeyse tüm yüzler yabancı, eski dostlar taşınmış yada estetik olup kimlik değiştirmişler:(
O zamanlar küçük bir kasaba gibiydi kk, herkes birbirini tanırdı şimdi koca metropol olmuş:ssz:
Sabah çocukları okula yolladıktan sonra işleri bitirip kahvemi yapıp kk da zaman geçirmek en büyük keyifdi benim için o günlerde.. Heleki geceden kalma bol tartışmalı siyasi konular varsa:)

Özele taşıdığım çok özel dostluklarım olmadı kk dan, herkese eşit mesafede ama samimi idim onlarında samimi olduklarını inanıyordum..

betüş(buket), lente, ayn, peri, ilona, fuşya, dita ve tabi ki küçük cadım mucizem:).. ve KK daki ilk arkadaşım anahita... ve berşulem:) ve hatta hülya :) ve sohbetlerini hatırladığım ama adlarını hafızamı çok zorlamama rağmen hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz özlendiniz...:54:

bi konu araştırırken kendimi kk da buldum :)
çenemm çenebazımmm oyy nasıl sevindim seni gördügümee çalıkuşumm canımmm zemusumda burdaymışşş nasılsınız kızlarr..

kazen patron nasılsınız :)) kzumunda dedigi gibi hala gerginmisiniz :)) iyi bu kadar kadınla ugraşmaktan hasta felan olmadınız
bişey sorcam ya okypte nerde gelsede az kavga etsek:)))))))))))
:1:

bende 2006 yada 2007 lerde sık sık gırıyordum bır kac senedır gıremedım bende döndüm bakalım tanıdıklarımı bula bılecekmıyım:))

eskiden kk girmedigim gun olmazdi,hastalik gibiydi...konu paylasmaktan zevk alirdim..bende artik arada bir giriyorum...eskiden gercekten cok guzeldi:6:

Back