speedydim gitmen tabii.Biri gittimi benim içim sızlıyor yahu.Gerçi gidenler olmasa gelenlerede belki yer olmaz
evet canım haklısın birileri gidiyor yerine birileri daha geliyor.yine kalabalık
Hatirladim seni :) eskilerden kimse kalmadi gibi hos geldin
Yeniden hoş döndün.
Benim diyet topikleri dışında takıldığım yer yok pek..Hala aktifim ve hala zayıflamadım :)
Senide düzenlediğin müzik yarışmalarından hatırlıyorum..Özellikle türkü yarışması favorimdi :)
Çenebazım canımhoş geldin seni tekrar görmek ne kadar güzelepeydir yoktun iyiki geri döndün nickim değişti kim bu dersen eski ank desm hatırlarsın değilmi
ESKİDEN kimse yok ya eski sohbetleri öyle çok özlüyorum ki
hepinize merhaba bende düşünüyordum eskileri göremiyorum diye. gurbaa prensesi de gören var mı?onu takip etmek eğlenceliydi
Hoşgeldin Çenebaz'ım,
eskilerden çok kişi var aslında ama kimi evlendi, çoluk çocuğa karıştı, eee haliyle eskiden ele avuca sığmayanlar, yaş kemale erince olgunlaştı, sitede tatlı tatlı takılıyorlar artık
Bende varımdönüp dolaşıp yine geliyoruz işte :) kopamıyoruz buradan
pek eski sayılmam ama ben de buradayım.hoşgeldin çenebaz arkadaşım.
Ben de burdayımmm
Selam çenebaz
bende burdyımgeri geldim özledinizmi beni <3
Bende buralardayim bir zamanlarin haylaz z@z@ si
eskisi kadar her konuya muhalefet olmasamda gelip bol.bol dert dinliyorum
sanirim artik gecmis bizden bir zamanlar ne geyikler donerdi bu ditede gece yarilarina kadar
canavar , ilona, kuzum , tatlicadi, gozek , smhsmh ,gurbaprenses ve su an sayamadigim bir cok kisi
ne gunlerdi beee
ahan sen z@z@mısııınBende buralardayim bir zamanlarin haylaz z@z@ si
sanirim artik gecmis bizden bir zamanlar ne geyikler donerdi bu ditede gece yarilarina kadar
canavar , ilona, kuzum , tatlicadi, gozek , smhsmh ,gurbaprenses ve su an sayamadigim bir cok kisi
ne gunlerdi beee
HoşbulduumYine baya varmışız :)
Giderek zaman daha kıymetli hale geliyor, eskiden cömertçe savurduğum zaman için şimdilerde oldukça cimriyim :)
[/B]
HoşbulduumYine baya varmışız :)
Teşekkür ederim, yine yaparız belki
Hoşbuldum ablacım, avatar değişmemiş, ordan tanıdım :)
Giderek zaman daha kıymetli hale geliyor, eskiden cömertçe savurduğum zaman için şimdilerde oldukça cimriyim :)
Ben de bilemiyorum hiç
Hoşbuldum mune ablamHahaha yaş geçtikçe insan tatlılaşıyor tabii, nerde o eski yaramazlar diyor musunuz
Merhabalaaarİnsanın rahat rahat düşüncelerini paylaşması her yerde bulamayacağı bir nimet olduğundan dönüp dolaşıp geliyor :)
HoşbulduuumBir tanıdık isim daha
Selamlaar
Hatırlamıyorum ama sanırım yeni üyesiniz, özledim tabii özlemez miyim :)
Merhaba zaza, kimler geldi kimler geçti :)
Bende buralardayim bir zamanlarin haylaz z@z@ si
ne gunlerdi beee
Ne güzel günlerdi demi şarkı yarışmaları düzenlerdin kimdir bu arkadaş diye düşünür dururduk iyiki geri döndün çenecimmm
Hoş geldinnnnn canımmm sende yoksun epeydirrrr gerçi arada görüyırdum seni
hey gidi hey burayı ilk 2008 ocakta bulmuştum üye olmuştum
üniversiteden mezun oldum yükseği bitirdim doktoraya başladım evlendim hala buradayım:)
ilgilendiğim konuşar değişti durdu
arkadaşlarım vardı eskiden gece oturur geyiğin dibine vurur kahkahalara boğulurdum.
telefonla görüştüklerim oldu hediyeleştiklerimde...
güzel günlerdi
grup dağılınca bir daha o sıcaklığı bulamadım.
ama şunu gördümki o deli gibi yazılan topikler gün geliyor ıssızlaşıyor insanlar bir şekilde dağılıyor.
msn face bunların en büyük nedeni ama sonra eskiyi arıyorsun hey gidi gidi diye
olsun gene de güzeldi
Ne güzel günlerdi demi şarkı yarışmaları düzenlerdin kimdir bu arkadaş diye düşünür dururduk iyiki geri döndün çenecimmm
Hoş geldinnnnn canımmm sende yoksun epeydirrrr gerçi arada görüyırdum seni
Hosbulduk bebeeeem cenebazinda dedigi gibi zamanimiz artik kiymetli hayata artik laylaylom bakamiyoruz
Konulara bi dalardik teror estittirirdik simdilerde dert topiklerine takiliyom
Bu arda barcman ablami hiiic goremiyorum nerelerdeki:44:
Herşey zamanla değişiyor, şekil değiştiriyor, ama yine de güzel olan güzel kalmaya devam ediyor.
Ben de 2009'un ilk günlerinde bir aşk acısı ile müptelası olmuştum KK'nın, o gün bugündür çok şey değişti ama yine burdayız işte.
Hayat garip...
Sağol ablacım, özlendiğimi görmek mutlu etti :)
iyilik canım senden naberher geçen gün için daha da sağlıklı güzel günler senin olsun canım.
Lepi ; nasılsın canım
Herşey zamanla değişiyor, şekil değiştiriyor, ama yine de güzel olan güzel kalmaya devam ediyor.
Ben de 2009'un ilk günlerinde bir aşk acısı ile müptelası olmuştum KK'nın, o gün bugündür çok şey değişti ama yine burdayız işte.
Hayat garip...
iyilik canım senden naber
seninde şaka maka evliliğin bir yıl olmuş
bak gene hey gidi dicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?