• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskilerden kimler kaldık ?

Bir de ben ilk üye olduğum zamanlar çok süper üyeler vardı. Severdim hepsini. Sonra malesef çok bozuldu. Herkes birbirine laf atar oldu. Ve o sevdiğim üyeler ortada yok şu an. :( Baya soğumuştum ben kkdan. Hatta hala eskisi gibi sevmiyorum kesinlikle.

Evet canım ben de seni ordan hatırlıyorum :)
Dediğim gibi belki de değişen bizleriz, ihtiyaçlarımız.
Sonuçta o dediklerin hep vardı, hep olacak, insanın olduğu yerde anlaşmazlık da var tartışma da.

çenem ne haber?bende çok nadir giriyorum foruma nedense..ben de eski günleri çok özlüyorum

Yeniden hoş döndün.:71:

Benim diyet topikleri dışında takıldığım yer yok pek..Hala aktifim ve hala zayıflamadım :)

Senide düzenlediğin müzik yarışmalarından hatırlıyorum..Özellikle türkü yarışması favorimdi :)

Son düzenleme:
Çenebazım canımhoş geldin seni tekrar görmek ne kadar güzel :38::38: epeydir yoktun iyiki geri döndün nickim değişti kim bu dersen eski ank desm hatırlarsın değilmi :34::34:

hepinize merhaba bende düşünüyordum eskileri göremiyorum diye. gurbaa prensesi de gören var mı?onu takip etmek eğlenceliydi :1:

Hoşgeldin Çenebaz'ım,
eskilerden çok kişi var aslında ama kimi evlendi, çoluk çocuğa karıştı, eee haliyle eskiden ele avuca sığmayanlar, yaş kemale erince olgunlaştı, sitede tatlı tatlı takılıyorlar artık:ssz:

pek eski sayılmam ama ben de buradayım.hoşgeldin çenebaz arkadaşım.

Hoşgeldin Çenebaz'ım,
eskilerden çok kişi var aslında ama kimi evlendi, çoluk çocuğa karıştı, eee haliyle eskiden ele avuca sığmayanlar, yaş kemale erince olgunlaştı, sitede tatlı tatlı takılıyorlar artık:ssz:

Hehe bakınız gurbik,speedy:1:

Back