- 8 Şubat 2015
- 10
- 17
- 29
-
- Konu Sahibi kimbuerolegemen
Beni kırmasının nedeninin benimle aynı şeyleri hissetmemesi olduğunu söylemedim zaten.Off çok saçma. Sana karşı ne yaptı ki seni kırdı? Sana dürüst davrandığı için mi?
Pek ala da senin duygularını kullanabilirdi ama bu onu yapmadığı için makbule geçmemiş bence.
Hanımefendi bakın sizle tanışık olduğumu sanmıyorum, kalkıp da benim cinsel hayatımın detaylarını biliyormuşsunuz gibi davranıyosunuz buna ahkam kesmek denir. "Sevgili olmadan zevki sefa içinde yaşayan" "duygusallık vs hiçbi şey olmaz" gibi şeyler söylemişsiniz, rica ederim mesajımı tekrar okuyun. Duygusallık olmasa neden kırılayım. Duygusallık olmasa neden seni seviyorum diyim. Sizi seni seviyorum dediğiniz kişiyle aranızda duygusallık olmadığına mı inanırsınız?
Gelgelelim, fuckboddy kavramı kadar hoşuma gitmeyen bi kavram yok fakat tanımını biliyorum. Öyle olsaydı da öyle yazardım ve hala öyle olduğunu düşünmüyorum. Lütfen detaylarını bildiğiniz kendi cinsel hayatınızla ilgili cesur yorumlar yapın zira benimkini bilmiyorsunuz. Beni itham altında bırakmadan önce (zaten bişey hissettiğin yok alt tarafı seks deyip yargılamadan önce) rica ederim tekrar okuyun.
Hanımefendi bakın sizle tanışık olduğumu sanmıyorum, kalkıp da benim cinsel hayatımın detaylarını biliyormuşsunuz gibi davranıyosunuz buna ahkam kesmek denir. "Sevgili olmadan zevki sefa içinde yaşayan" "duygusallık vs hiçbi şey olmaz" gibi şeyler söylemişsiniz, rica ederim mesajımı tekrar okuyun. Duygusallık olmasa neden kırılayım. Duygusallık olmasa neden seni seviyorum diyim. Sizi seni seviyorum dediğiniz kişiyle aranızda duygusallık olmadığına mı inanırsınız?
Gelgelelim, fuckboddy kavramı kadar hoşuma gitmeyen bi kavram yok fakat tanımını biliyorum. Öyle olsaydı da öyle yazardım ve hala öyle olduğunu düşünmüyorum. Lütfen detaylarını bildiğiniz kendi cinsel hayatınızla ilgili cesur yorumlar yapın zira benimkini bilmiyorsunuz. Beni itham altında bırakmadan önce (zaten bişey hissettiğin yok alt tarafı seks deyip yargılamadan önce) rica ederim tekrar okuyun.
Beni kırmasının nedeninin benimle aynı şeyleri hissetmemesi olduğunu söylemedim zaten.
Kaldı ki şunu da kendinize sorun lütfen, eğer kendisi "seni kırdıysam özür dilerim" tarzında bi mesaj atabiliyorsa sizce de size anlatmadığım (her detayı anlatmanın hem sizin zamanını çalacağını hem gereksiz olduğunu düşündüğümden) yaşanmışlıkların içinde bazı kırıcı hareketleri olamaz mı?
bence hiç gereği yok. 2 ay geçmiş bi olayı kurcalamak . seni tekrar geri istiyorum . tekrar ilişkimiz devam etsin sinyali vermek gibidir bana göre.Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var beni hiç tanımayan birileri duruma objektif bakabilir diye düşündüm.
Durumum şöyle geçen sene bi adama çok aşık oldum sevgili olmadık ama bi cinsel geçmişimiz oldu (bu kısım tartışılmaya açık değil) ve ben bu adama onu sevdiğimi defalarca söyledim ama sevgili olma ya da ben de seni seviyorum cevabı alma amacıyla değil sadece söylemek istedim. O cevap vermezdi ve cevap beklemediğim için bu bi problem olmadı hiç bi zaman.
Bi süre gitgelli bi ilişkimiz oldu. En son ona bi mesaj atıp artık konuşmak istemediğimi söyledim. Bundan 5-6 ay sonra bana sadece seni kırdıysam senden özür dilemek isterim şeklinde bir mesaj attı. Ben ona beni kırmadığını söyledim. İki üç gün sonra onu özlediğimi söylediğimde de bana karşı dürüst olmak istediğini ve başka bi kadından hoşlandığını söyledi. Anlayışla karşıladım ve o zamandan beri bi şey yazmadım.
Şimdi bu olayın üzerinden nerden baksanız 2 ay geçmiştir. Fakat beni çok kırdığını hissediyorum ve beni kırmadın diye cevap verdiğim için pişmanım. Bana hissettirdiklerinin yanlış olduğunu bilmesini istiyorum. Son bi mesaj atıp içimi boşaltmalı mıyım?
yalnız şu var. adamın karakterini ben sevmedim. bir kız aşık,sevdiğini söylüyor defalarca. ama bu kızla ilişkisine devam ediyor,sevmediğini göstere göstere.
dürüstlük belki. ama bir yandanda karaktersizlik. kızın duygularına ona olan aşkını kullanmak bence. ha ,bu durumda dürüst ama karaktersiz dürüst olabilir ancak.
insan olan karşındakine hissetmiyorsa bir şey,ve o karşısındaki ona aşıksa,devam edip, ümit vermezdi.
bu ümittir ,aşık insanın duygularını kullanmaktır.
sevmedim bu adamı konu sahibi. lütfen unut
Yahu ne alakası var sevgilidi değil birlikte oluyor iki taraf ok belli süre geçiyor seni seviyorum ben başkasında hoşlanıyorum ? Adam nasıl kullanmış oluyor peki ?
Ha şu olabilir türk erkeği bu bana yıkacak kendini diye düşünüp yalan atmış olabilir
çünkü deli gibi aşık bir kızın duyguları kullanılmış,ona olan zaafından yararlanılmış
Ben tarafınızdan yanlış anlaşıldım sanırım yine, onu düzelteyim. Belli bir süre sonra seni seviyorum demedim. Yine ilk mesajda yazıyor, defalarca söyledim diye. Bizim ilişkimiz sürerken söyledim yani. O yüzden ben de okypete isimli kullanıcıyla aynı görüşteyimYahu ne alakası var sevgilidi değil birlikte oluyor iki taraf ok belli süre geçiyor seni seviyorum ben başkasında hoşlanıyorum ? Adam nasıl kullanmış oluyor peki ?
Ha şu olabilir türk erkeği bu bana yıkacak kendini diye düşünüp yalan atmış olabilir
nihali anlatamıyorum asnırım. tektaraflı duygular söz konusu.nerede yararlanmış ? cinsellik var sevgililik yok iki taraf ok vermiş sonra konu sahibi ben aşığıma çevirmiş oda gereken cevabı vermiş
adam bende sana diye cinselliğe devam etseydi ok haklısın derdim iyi de buna gerek yok sevgilisi olmadığı halde cinsellik zaten var
nihali anlatamıyorum asnırım. tektaraflı duygular söz konusu.
kız devammlı seni seviyorum demiş. adam bunu biliyor. kızın ona sevgisini.
kızla beraber oluyor,kızda ümitleniyor. belki sever bir gün beni diye. o yüzdende devam ediyor.
bak erkek olsam hoş kadında olsa aynı olur. bir erkek bana devamlı seni seviyorum dese onla beraber olmam. duygularıyla oynamam.
Ben tarafınızdan yanlış anlaşıldım sanırım yine, onu düzelteyim. Belli bir süre sonra seni seviyorum demedim. Yine ilk mesajda yazıyor, defalarca söyledim diye. Bizim ilişkimiz sürerken söyledim yani. O yüzden ben de okypete isimli kullanıcıyla aynı görüşteyim
arkadaşlar size göre yanlış olabilir. ama saygı önemli olan. ayrıca duygusuz bir cinsellikte yaşanmamış.ki yaşasada onun tercihi..
konu sahibi sevmiş. beraber olmuş..
bu arada bir arkadaşımın tanıdığı kız ki bende tanışmıştım, ilk tanışıyor ve o gece beraber oluyor ,kocasıyla.kısaca one night stand olayı.. tanıştığımda evli ve çocuğu vardı.kısaca, genellemeler yanlıştır.
her zaman kesin ve net bu budur diyemeyiz.
ve yineliyorum,
birbirimizin hayata bakışına ,değerlerine saygı duymazsak onlardan aynını beklemek sadece yanılgı olur..
size göre yanlıştır bunu dersiniz ama iş alaya geldiğinde hoş görünmüyor karşıdan..
ahh nihali insanız işte. ümit ,duygular bazen mantıktan önde geliyor.. keşke gelmese. amaİşte ince nokta bu kız sorun görmüyor cinselliği erkekte öyle ve asla ümit vermiyor birlikte olursak severim ben de demiyor
İki birey ortak karar almış yaşanmış bitti ha keşke yaşamasaydı ağırlığı olurdu konu sahibinin
evet canım. ilk ilişkisi değil elbette.merak ettim oky bu kişiler evli ve kızın ilk ilişkisimiymiş
ilginç geldi de
ama benimde bildiğim böyle olaylar var
kimse kimseyi bilemez yaftalamak yanlış bencede
Sizlerin başka işi yok mu? Konu sahibesi parantez içinde "bu kısım tartışılmaya açık değil" yazmış..Neyin derdindesiniz?
Devamlı insanları yadırgama, yargılama, bi laf sokma çabaları..:Hep böyle içinde cinsellik geçen konularda bitmeler, ahlak bekçiliğine soyunmalar..
Size ne yahu size ne milletin yaşam şeklinden? Size mi düştü insanların yaşamlarını ayıplamak ya da sorgulamak? İster sevgili olmadan beraber olur, ister sokaktan geçen adamla sevişir ister evlenene kadar el ele tutuşmaz..Si-ze-ne???
Bu iğneleyici ve aşağılayıcı yorumları okumaktan çok sıkıldım..
"fakbadi" tabirin çirkinliğine bak. Yarın bir gün kızlarınız başkalarının fakbadisi olmayı tercih ederse hatırlayın bu tavrınızı..İlahi adalet şaşmaz zira.
Konu sahibesi sen de unut mesajı falan..Ne geçecek eline, adamın umurunda değil..Çıkar kafandan, unut kırgınlığını yoluna devam et..