Eskiden aşık olunan adama son mesaj

benim lafım birisi birşey sorunca gelip aa evlenmeden niye yaptın ahlaksızmısın yok nesin ii olmuş anan yokmu baban nerde gibi karşısındakini rencide edenlere idi sana da sevgiler saygılar

Onu diyen beni de karşısın da bulur belli bir yaştan sonra ailede dikte edemez nasıl yaşayacağına birey olmak budur. :)

bende aynı düşünüyorum...

mantık evet yapma ne gerek var yapsan ne değişecek der hatta kimbilir neler düşünücek der ama

demediğim bazı sözler de beni rahatsız ederdi.içim içimi kemirirdi.en azından söylemiş olmanın rahatlığı hafifiligi bir nebze olsun mutlu ederdi

bana göre söylenmeyen sözler insanı çok acıtır.bunu bir kitapta okudum hoşuma gitmişti.

bazen susmak iyidir hoştur .sustukça unutup rahatlıyacaksan ama yok sustukça içinde kalan bazı şeyler dag gibi olucaksa söyle gitsin

bir söz var ya içinde kalıp dert olucagına söyle mert olsun diye

ha o ne düşünür ne der ne demez o onun sorunu

önüne bak.........

hani bir laf vardı ya içinde kalacağına diye başlıyordu komik bir şey ama aynı onun gibi :)
içimde ne kaldıysa dışarı vurmuş ve rahatlamışımdır ben
şimdi ne düşünürlerse düşünsünler nasılsa şu anda hayatımda değil o insanlar
benden aktı gitti bu düşünceler en azından içim rahat..

Yazmadığın süre içinde için içini yicekse yaz gitsin ne kaybediceksin ki ?
İçin rahatlar,kafandakileri boşaltmış olursun yani...

aynen...o sözü biraz yumuşatıp yazdım bende

bazı durumlarda susmak iyidir en azından ben bunu düşünüyorum

aynı şeyi yazıyor gibi olucam ama eger içimde söylenmemiş sözler varsa bunlar beni gün gün rahatsız ediyorsa ve artık gece gündüz içimi kemiriyorsa ben söylerdir. öfkemi kusardım yada neyse o olay ona göre ne diyeceksem derdim ve o sayfayı kapatırdım ondan cevap gelirse eger işte o zaman susucaksın ki onun beklentisi olsun

zamanında kırılmadım dediğiniz için tabi şu an onun vicdanı çok rahat.
siz de biraz olsun vicdan yaptırmak istiyorsunuz sanırım.
şu an biriyle birlikteyse bence iletişime geçmeniz doğru olmaz.
ama hayatında biri yoksa ve yazmak içinizi rahatlatacaksa yazın.
daha kötü olma ihtimali de var kişiyi tanıdığınız için bunu en iyi siz bilirsiniz.

bu aşk değil karşılıklı birbirinin vücudunu kullanmak.. kadınlar duygusal olarak daha zayıf olduğu için böyle bir eylemi duygularını karıştırmadan yapmayı beceremezler, baştan nasıl bir ilişkiniz olduğu belliymiş zaten adama bu saatten sonra çok kırıldım desen eline ne geçecek ki? o şimdi başkalarıyla gününü gün etmeye devam ediyodur mesaj atarsan da okuyup siler ancak onun 5 saniyesini alırsın.. sen de önüne bak artık

Tartışmaya açık olmayan mesele var ya.İşte senin konunun bütünü o.Adam senle ne için birlikte olduğu belli.Aradan aylar geçip aklına düşüncede kırdım mı diye mesaj atıyor.Sen şimdi kırıldım desen neeee,demesen neee.

Durumum şöyle geçen sene bi adama çok aşık oldum sevgili olmadık ama bi cinsel geçmişimiz oldu (bu kısım tartışılmaya açık değil)

Pardon da bizden sana ne???? Merak ettiğimi acikca soyleyebilirim, bu kimseyi de alakadar etmez. Yoruma yorum yapmayin bi zahmet. Konuya yapin...........

Edit: Fakbadi denen seyi de ilk defa dün gece duydum bu arada. ....

Yukarıdaki notu okudun mu? Evet okudun ama bile isteye nedense o kısma takıldın..İlla ortaya dökeceksiniz çünkü o ayrıntıyı. Biri yaşamı hakkında, "benim yaşamım tartışmaya açık değil" diyorsa merak edemezsin efendim..Sormak, gündeme getirmek kimsenin haddine değil.
Konuya yorum yapacakken sizler sayesinde konunun yine parantez içindeki kısma kaydığını gördüm ve bu alttan alttan ahlak bekçiliğine soyunmalardan çok sıkıldım.

Nihali; bu tabiri sık sık kullanıyorsun..Ve aşağılarcasına kullanıyorsun..Çirkin olan bu..
Ayrıca konuyla ilgili değil ama hymenoplastyi konularında da seni sık sık ve aynı tavırda görüyorum..
İnsanların tercihlerine çöpmüş muamelesi yapıyorsunuz..Aşağılıyorsunuz devamlı..
Bu yüzden konuyu saptırmaya gerek yok. Sizlerde ilk defa karşılaştığım bir tavır değil bu ..

Yanlış olabilir, size uymayabilir, size göre çok ters bir yaşam biçimi ya da tercihler olabilir..Saygı da duymayabilirsiniz..
Ama saygı duyamayacağınız yerde susmak zorundasınız arkadaşlar..
Bu imalara, alttan alttan yüklenmelere ve aşağılamalara kimsenin hakkı yok.

Neyse, bundan sonra gelen cevapları okuyacağım sadece, cevap verirsem uzayacak..Konu ısrarla vurguladığınız ya da merak ettiğiniz o ayrıntı değil zira.

Okusaydın aşağalamadığımı buna rağmen nasıl aşağılandığımı görürdün hatta özelden sen konuşma karışma işime diye yazıldığını da ayrıyetten belirttirim.

Her şey o ayrıntı da zaten adamın geriçekilmesi vs

Ahlak bekçiliği nedir bana bunu açıklayın size öyle cevap vereyim daha netolur

Özelden yazıldı deyince şimdi akla ben gelirim, özelde bir yazışmamız olmadı..onu açıklığa kavuşturalım..İstersen özelden şimdi devam edelim..

Hiç gerek yok bence, üzgünüm ama pek umrunda olacağını sanmıyorum. Ayrıca zaten hiç bir zaman size sizi sevdiğini söylememiş, umut vermemiş ki.

Özelden yazıldı deyince şimdi akla ben gelirim, özelde bir yazışmamız olmadı..onu açıklığa kavuşturalım..İstersen özelden şimdi devam edelim..

Sen olsaydın yazdın derdim zaten direk sen ile alakası yok özelden tehdit vari yazan kişinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…