Yukarıdaki notu okudun mu? Evet okudun ama bile isteye nedense o kısma takıldın..İlla ortaya dökeceksiniz çünkü o ayrıntıyı. Biri yaşamı hakkında, "benim yaşamım tartışmaya açık değil" diyorsa merak edemezsin efendim..Sormak, gündeme getirmek kimsenin haddine değil.
Konuya yorum yapacakken sizler sayesinde konunun yine parantez içindeki kısma kaydığını gördüm ve bu alttan alttan ahlak bekçiliğine soyunmalardan çok sıkıldım.
Nihali; bu tabiri sık sık kullanıyorsun..Ve aşağılarcasına kullanıyorsun..Çirkin olan bu..
Ayrıca konuyla ilgili değil ama hymenoplastyi konularında da seni sık sık ve aynı tavırda görüyorum..
İnsanların tercihlerine çöpmüş muamelesi yapıyorsunuz..Aşağılıyorsunuz devamlı..
Bu yüzden konuyu saptırmaya gerek yok. Sizlerde ilk defa karşılaştığım bir tavır değil bu ..
Yanlış olabilir, size uymayabilir, size göre çok ters bir yaşam biçimi ya da tercihler olabilir..Saygı da duymayabilirsiniz..
Ama saygı duyamayacağınız yerde susmak zorundasınız arkadaşlar..
Bu imalara, alttan alttan yüklenmelere ve aşağılamalara kimsenin hakkı yok.
Neyse, bundan sonra gelen cevapları okuyacağım sadece, cevap verirsem uzayacak..Konu ısrarla vurguladığınız ya da merak ettiğiniz o ayrıntı değil zira.