Eskiden aşık olunan adama son mesaj

Aynen size katılıyorum ve çok çirkin bir şekilde yapmış fuckbady nedir ya ve bunu söyleyen bir kadın dalga geçer aşağılar gibi şok oldum okuyunca herkes haddini bilse şurası çok daha güzel bir yer olacak

Gerekli şeyler yazılmıştır, bu da yazılmışsa tekrar etmiş olayım.

Erkekler biten ilişki ve iletişimin sonunda gelen mesajları ya hiç okumuyorlar.

Ya da üstlerine bir öküz oturmuşçasına fenalık geçirerek okumaya çalışıyorlar.

Siz okurken içi sızlasın, vicdan muhasebesi yapsın diye umarken...

Hepsinin aklından aynı şey geçiyor.

"İstemiyorum kızım seni, düş yakamdan..."

Kısacası bulunmaz hint kumaşı olduklarına bir kez daha inanıyorlar.

Yaşadığınız duruma 'fuckbody' deniyor ve kadınların bu tarz ilişkiler karşısında kayıtsız kalıp devam edebildiği araştırmalara göre pek görülmemiştir.
Sizin durumunuz aslında bir girdap gibi çünkü baştan bu ilişki tarzını kabul etmişsiniz sonra zamanla bağlandıkça adamın ise size karşı değişmedikçe siz aslında onun sizden hoşlanmaması kısmından dolayı kırılmışsınız.
Yani demem o ki, ona atacağınız mesaj ya da mesajlar birşey değiştirmeyecek, sizi kıracak birşey hakikaten yapan o değil. Kendi kendinizi kıran sizsiniz. Umarım kısa zamanda toparlanırsınız.

canım geşmiş artık kırgınlıgını söylemek için . birde söyledigini düşün ne degişecek .kırgınlıgını kendin atlatmaya çalışacaksın. yazdıklarından geriye bakacak bir karakter olmadıgını anladım bilmem yaşta olabilir

Anladığım kadarıyla kendisinden zaten duygusal anlamda beklentiye girmemişsiniz. Aşkınıza karşılık almadığınız halde beraber olmanız kırıcı, incitici bir şey. Adam da bunu tahmin edip "kırdıysam özür dilerim" demiş. Sizin kırılmadığınızı söylemeniz zaten inandırıcı değil, inanmamıştır. Sonra da dürüst olup başkasını sevdiğini söylemiş. Dediğim gibi, kendisini tek taraflı sevmeyi, bu şekilde cinsellik yaşamayı baştan kabullenmişsiniz zaten. O yüzden şimdi olayı tekrar kızdırıp böyle bir mesaj atma hakkınız yok bence. Adam sizi kandırmamış etmemiş sonuçta. Öyle bir mesaja tatmin edici bir cevap alacağınızı sanmam. Bence ikiniz de kendi hayatınıza bakın bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…