Eskiden aşık olunan adama son mesaj

ahh nihali insanız işte. ümit ,duygular bazen mantıktan önde geliyor.. keşke gelmese. ama
bazılarımızda duygu önde.
zaten aynı olsak klon gibi olurduk. dnalarımız farklı kodlanmış işte. ben sen olamam sende ben. yada konu sahibi ben gibi bakmaz hayata yada sen ben gibi.
önemli olan acılarımızdan,yanlışlarımızdan ders alabilmek.

Bunda aynı fikirdeyiz ok belli yaşam biçimini baz alduysakta arkasında da durucaz

Sen seviş sonra beni sevmedi de sevmek zorunda mı hayır asla yalan dolanla mı yaptı hayır eee daha ne adam demiş ben başkasından hoşlanıyorum onun dışında birlikte olalım severim yok alan razı veren razı bu benim nazarım da herkes seviştiğini sevmek zorunda değil herkes farklı işte

İçini boşaltacaksında ne olucak.
Adam sana gerimi dönücek.
Kendini küçük düşürme derim..

zaten sevgilin değilmiş aranızda duygusallık yokmuş (en azından onda yokmuş)

cinsel partnerinmiş:KK57:

iki seçenek var

adam ya bu olaya devam etmek için msjna karşılık verecek

senin aklını çelecek yada hiç kaile almayacak

med boşversene ya jinekolog gibi derdine düşmüşler milletin
evlenince yapınca namuslu olunuyor evlenmeden yapınca evlensen bile artık damgalısın
hay allah akıl versin
bu diyen şahıslarda cinselliğe o kadar meraklı ki ama ayıp tü kaka diyerek anca kendi kimliklerini gizlemek zorunda kaldıkları rüzgar yağmur geçirmez kalkanları var
saklanmaya çalışmayın görüyoruz sizin ne olduğunuzu
:KK70::KK70::KK70:
O alıntı da bende varım bunu savunduğum veya söylediğim tek yeri gösterirmisin ?

valla alıntıya bakmadım direk yorumu okudum GENEL manada yazdım

peki arkadaşım kimsenin ne düşündüğünü ne alıntılandığına bakmadan sende laf etme bence :) Sadece bakmışsın alıntıyı yapan ne demiş o neye istinaden dediği yok saygılar

valla alıntıya bakmadım direk yorumu okudum GENEL manada yazdım

Ben fakbadi falan ilk defa dün gece duydum. Sevgili olmadan iliski yasamayi hic duymadim ve merak edip sordum. Ne var bunda?
Hatta fakbadi diyen benim bir arkadasim onu da uyardim anlatinca sil diye..
Ben kimseye namus bekciligi falan yapmadim..

peki arkadaşım kimsenin ne düşündüğünü ne alıntılandığına bakmadan sende laf etme bence :) Sadece bakmışsın alıntıyı yapan ne demiş o neye istinaden dediği yok saygılar

sen niye gerildin bu kadar ya
sanane benim yorumumdan seni alıntılamadım ki ben
demekki kendini hatalı buluyorsun bu da bir erdemdir:KK70::KK70:

Ben fakbadi falan ilk defa dün gece duydum. Sevgili olmadan iliski yasamayi hic duymadim ve merak edip sordum. Ne var bunda?
Hatta fakbadi diyen benim bir arkadasim onu da uyardim anlatinca sil diye..
Ben kimseye namus bekciligi falan yapmadim..

fakbadi neymiş bende bilmiyorum F*** body mi acaba :KK70::KK70:
yapmıyorsan sorun değil ben birşey anlatırken hemen tü kaka diyip kendileri cinsellik yaşamıyor gibi davrananları ayıplıyorum

sen niye gerildin bu kadar ya
sanane benim yorumumdan seni alıntılamadım ki ben
demekki kendini hatalı buluyorsun bu da bir erdemdir:KK70::KK70:

Alıntı yaptığın yeri okusaydın anlardın o soruyu sorma sebebini ve evet hatalıysam özür dilerim burdakilerin geneli bilir

Bence onun ne düşündüğünden, düşüneceğinden ziyade
Senin ne düşündüğün önemli
Eğer için rahatlayacaksa...?
Yap, gitsin
Bırak ne düşünürse düşünsün
En azından içinde kalmaz

İşte fikrini belirtirken yanlış kişiyi de yaktın okumadan üstün körü uyuz gel buraya :KK60: amacım kırmak değildi seni bil saygılar tekrar
:KK60: benim lafım birisi birşey sorunca gelip aa evlenmeden niye yaptın ahlaksızmısın yok nesin ii olmuş anan yokmu baban nerde gibi karşısındakini rencide edenlere idi sana da sevgiler saygılar

X