- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- Konu Sahibi kimbuerolegemen
kimse kimsenin ne yaşadığını bilmeden namusuna laf edemez artık susun bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh nihali insanız işte. ümit ,duygular bazen mantıktan önde geliyor.. keşke gelmese. ama
bazılarımızda duygu önde.
zaten aynı olsak klon gibi olurduk. dnalarımız farklı kodlanmış işte. ben sen olamam sende ben. yada konu sahibi ben gibi bakmaz hayata yada sen ben gibi.
önemli olan acılarımızdan,yanlışlarımızdan ders alabilmek.
O alıntı da bende varım bunu savunduğum veya söylediğim tek yeri gösterirmisin ?med boşversene ya jinekolog gibi derdine düşmüşler milletin
evlenince yapınca namuslu olunuyor evlenmeden yapınca evlensen bile artık damgalısın
hay allah akıl versin
bu diyen şahıslarda cinselliğe o kadar meraklı ki ama ayıp tü kaka diyerek anca kendi kimliklerini gizlemek zorunda kaldıkları rüzgar yağmur geçirmez kalkanları var
saklanmaya çalışmayın görüyoruz sizin ne olduğunuzu
valla alıntıya bakmadım direk yorumu okudum GENEL manada yazdımO alıntı da bende varım bunu savunduğum veya söylediğim tek yeri gösterirmisin ?
valla alıntıya bakmadım direk yorumu okudum GENEL manada yazdım
valla alıntıya bakmadım direk yorumu okudum GENEL manada yazdım
peki arkadaşım kimsenin ne düşündüğünü ne alıntılandığına bakmadan sende laf etme bence :) Sadece bakmışsın alıntıyı yapan ne demiş o neye istinaden dediği yok saygılar
Ben fakbadi falan ilk defa dün gece duydum. Sevgili olmadan iliski yasamayi hic duymadim ve merak edip sordum. Ne var bunda?
Hatta fakbadi diyen benim bir arkadasim onu da uyardim anlatinca sil diye..
Ben kimseye namus bekciligi falan yapmadim..
sen niye gerildin bu kadar ya
sanane benim yorumumdan seni alıntılamadım ki ben
demekki kendini hatalı buluyorsun bu da bir erdemdir
Alıntı yaptığın yeri okusaydın anlardın o soruyu sorma sebebini ve evet hatalıysam özür dilerim burdakilerin geneli bilir
ama ben seni tanımıyorum ve sana laf etmedim tartışmaya gerek yok fikirimi söyledim geçtim ok
oyy işte budur. kkda görmek istediğim manzaralar.İşte fikrini belirtirken yanlış kişiyi de yaktın okumadan üstün körü uyuz gel buraya amacım kırmak değildi seni bil saygılar tekrar
benim lafım birisi birşey sorunca gelip aa evlenmeden niye yaptın ahlaksızmısın yok nesin ii olmuş anan yokmu baban nerde gibi karşısındakini rencide edenlere idi sana da sevgiler saygılarİşte fikrini belirtirken yanlış kişiyi de yaktın okumadan üstün körü uyuz gel buraya amacım kırmak değildi seni bil saygılar tekrar
oyy işte budur. kkda görmek istediğim manzaralar.
pek sevindirik olmuş oky