- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi kimbuerolegemen
Bnce luzum yok . Msji ya o hoşlandgi kadın görüp cvb atarsa . Dha cok kirilirsinz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona bizim oralarda fakbadi diyolar gülüm
En meraklısı biziz o zaman. Ben de kendimden utanmaya başlamıştım.aslında çoğu kişiye gelmiştir ama kimse pek çaktırmıyor
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var beni hiç tanımayan birileri duruma objektif bakabilir diye düşündüm.
Durumum şöyle geçen sene bi adama çok aşık oldum sevgili olmadık ama bi cinsel geçmişimiz oldu (bu kısım tartışılmaya açık değil) ve ben bu adama onu sevdiğimi defalarca söyledim ama sevgili olma ya da ben de seni seviyorum cevabı alma amacıyla değil sadece söylemek istedim. O cevap vermezdi ve cevap beklemediğim için bu bi problem olmadı hiç bi zaman.
Bi süre gitgelli bi ilişkimiz oldu. En son ona bi mesaj atıp artık konuşmak istemediğimi söyledim. Bundan 5-6 ay sonra bana sadece seni kırdıysam senden özür dilemek isterim şeklinde bir mesaj attı. Ben ona beni kırmadığını söyledim. İki üç gün sonra onu özlediğimi söylediğimde de bana karşı dürüst olmak istediğini ve başka bi kadından hoşlandığını söyledi. Anlayışla karşıladım ve o zamandan beri bi şey yazmadım.
Şimdi bu olayın üzerinden nerden baksanız 2 ay geçmiştir. Fakat beni çok kırdığını hissediyorum ve beni kırmadın diye cevap verdiğim için pişmanım. Bana hissettirdiklerinin yanlış olduğunu bilmesini istiyorum. Son bi mesaj atıp içimi boşaltmalı mıyım?
Konuyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama merakınızı dindirmek adına, 22 yaşında kendisi.Bu adam kac yasinda?
Konuyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama merakınızı dindirmek adına, 22 yaşında kendisi.
Sakın atmayın lütfenKonuyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama merakınızı dindirmek adına, 22 yaşında kendisi.
Bence yazmayın. Geçmiş olmuş bitmiş.
Ama sevgili olmadan cinsel birlikteliğe de takmadım değil ne yapayım
aslında çoğu kişiye gelmiştir ama kimse pek çaktırmıyor
Ve hiç bir erkek fakbadisi ile ciddi düşününeceğini seni seviyorum diyen fakbadisine inanacağını güveneceğini sanmam
Sizlerin başka işi yok mu? Konu sahibesi parantez içinde "bu kısım tartışılmaya açık değil" yazmış..Neyin derdindesiniz?
Devamlı insanları yadırgama, yargılama, bi laf sokma çabaları..:Hep böyle içinde cinsellik geçen konularda bitmeler, ahlak bekçiliğine soyunmalar..
Size ne yahu size ne milletin yaşam şeklinden? Size mi düştü insanların yaşamlarını ayıplamak ya da sorgulamak? İster sevgili olmadan beraber olur, ister sokaktan geçen adamla sevişir ister evlenene kadar el ele tutuşmaz..Si-ze-ne???
Bu iğneleyici ve aşağılayıcı yorumları okumaktan çok sıkıldım..
"fakbadi" tabirin çirkinliğine bak. Yarın bir gün kızlarınız başkalarının fakbadisi olmayı tercih ederse hatırlayın bu tavrınızı..İlahi adalet şaşmaz zira.
Konu sahibesi sen de unut mesajı falan..Ne geçecek eline, adamın umurunda değil..Çıkar kafandan, unut kırgınlığını yoluna devam et..
hiç gerek yok.sizin ilşkiniz tek taraflı bir sevgiymiş. adamda zaten bunu belli ettiği ve sizinde bunu beklemediğiniz için,yanlışsın demeniz adamı çokta etkilemeyecektir. gereksiz bir mesaj olacak. unutmaya çalışın ve tek taraflı sevginin yaşandığı ilşkilerden uzak durunMerhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var beni hiç tanımayan birileri duruma objektif bakabilir diye düşündüm.
Durumum şöyle geçen sene bi adama çok aşık oldum sevgili olmadık ama bi cinsel geçmişimiz oldu (bu kısım tartışılmaya açık değil) ve ben bu adama onu sevdiğimi defalarca söyledim ama sevgili olma ya da ben de seni seviyorum cevabı alma amacıyla değil sadece söylemek istedim. O cevap vermezdi ve cevap beklemediğim için bu bi problem olmadı hiç bi zaman.
Bi süre gitgelli bi ilişkimiz oldu. En son ona bi mesaj atıp artık konuşmak istemediğimi söyledim. Bundan 5-6 ay sonra bana sadece seni kırdıysam senden özür dilemek isterim şeklinde bir mesaj attı. Ben ona beni kırmadığını söyledim. İki üç gün sonra onu özlediğimi söylediğimde de bana karşı dürüst olmak istediğini ve başka bi kadından hoşlandığını söyledi. Anlayışla karşıladım ve o zamandan beri bi şey yazmadım.
Şimdi bu olayın üzerinden nerden baksanız 2 ay geçmiştir. Fakat beni çok kırdığını hissediyorum ve beni kırmadın diye cevap verdiğim için pişmanım. Bana hissettirdiklerinin yanlış olduğunu bilmesini istiyorum. Son bi mesaj atıp içimi boşaltmalı mıyım?
Hanımefendi bakın sizle tanışık olduğumu sanmıyorum, kalkıp da benim cinsel hayatımın detaylarını biliyormuşsunuz gibi davranıyosunuz buna ahkam kesmek denir. "Sevgili olmadan zevki sefa içinde yaşayan" "duygusallık vs hiçbi şey olmaz" gibi şeyler söylemişsiniz, rica ederim mesajımı tekrar okuyun. Duygusallık olmasa neden kırılayım. Duygusallık olmasa neden seni seviyorum diyim. Sizi seni seviyorum dediğiniz kişiyle aranızda duygusallık olmadığına mı inanırsınız?O zaman benim düşünce biçimimden sana ?
Ben sevgili olmadan cinsellik yaşamasına laf mı ettim vay nasıl yaşarsın mı dedim ?
Yaşar kendi hayat biçimi ama 2 kere 2 de 4 eder. Sevgili olmadan zevki sefa içinde yaşayan çiftlere sex arkadaşı denir duygusallık vs hiç bir şey olmaz çirkin dediğin tabir konu sahibinin yaşam biçimi dikkatini çekerim bu bağlam da kobu sahibi de mi çirkin biri oluyor? Ha sende bu başka sıfat taşır orasını bilemem ama fuckbody evrenseldir. Senin kızın da yaşarsa o sıfatı dersin bak fakbadi derler boş ver sen onları biz aramızda şunu diyorduk sende böyle de diye...
Yarın öbür gün kızımın yaşayış şekli benden alacağı eğitime bağlı belli bir yaşa geldiğin de zaten onun seçimlerine saygı duyarım ama oda seçimlerinin sonuçlarını bilir ona göre yaşar ve arkasında annesi her daim yanında olacaktır.
ve dediğimin de arkasındayım hiç bir erkek öylesine zevk için yatak arkadaşlığı kuran kadına sevgili aşk gözü ile bakmaz...
Türkiye'de yaşıyorum bu arada, merakınızı dindireyim.Sakın atmayın lütfen
hiçbir işe yaramaz
Kirginsinizdir muhakkak ama bir ise yaramayacak
tekrar barışma olmayacak kendini kötü hissetmeyecek
Bir de hangi ulkedesiniz? Turkiyede mi ?
Sizlerin başka işi yok mu? Konu sahibesi parantez içinde "bu kısım tartışılmaya açık değil" yazmış..Neyin derdindesiniz?
Devamlı insanları yadırgama, yargılama, bi laf sokma çabaları..:Hep böyle içinde cinsellik geçen konularda bitmeler, ahlak bekçiliğine soyunmalar..
Size ne yahu size ne milletin yaşam şeklinden? Size mi düştü insanların yaşamlarını ayıplamak ya da sorgulamak? İster sevgili olmadan beraber olur, ister sokaktan geçen adamla sevişir ister evlenene kadar el ele tutuşmaz..Si-ze-ne???
Bu iğneleyici ve aşağılayıcı yorumları okumaktan çok sıkıldım..
"fakbadi" tabirin çirkinliğine bak. Yarın bir gün kızlarınız başkalarının fakbadisi olmayı tercih ederse hatırlayın bu tavrınızı..İlahi adalet şaşmaz zira.
Konu sahibesi sen de unut mesajı falan..Ne geçecek eline, adamın umurunda değil..Çıkar kafandan, unut kırgınlığını yoluna devam et..
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var beni hiç tanımayan birileri duruma objektif bakabilir diye düşündüm.