eski yakın arkadaşımın çirkinlikleri

Ayy bu ne biçim bir arkadaş bee! Arkadaş mı orası da tartışılır sen bundan yakanı sıyırmaya bak. Hediye filan da alma ne hediyesi yahu
İşte bu yüzden erkek arkadaşlarımı daha çok seviyorum. Arada sekiyor ama genelde sıfır dert sıfır tasa.

Valla canim ben senin yerinde olsam, hayatta ne mesaj atarım nede sorarım. Hem seni baska insanlar için kazık atıyor hemde bakıyor etrafında kimse kalmayınca sana dönüyor. Çok istiyorsan at mesajı ama sonrasını da düsün. Sana bir kere sırtını dönen bir daha döner

21 yaşındayım ilk girdiğim üni sınavında bir bölüm kazandım fakat yarıda bıraktım bölümümü beğenmediğim için bu sene tekrar sınava girdim tekrardan okula başlayacağım önümüzdeki dönem. Ailemden ayrı yaşıyorum üni kazandığımdan beri ailemin desteği ile geçiniyorum. Bahsettiğim arkadaşımda benden 1 yaş küçük

Aynı şekilde beni bu arkadaş hakkında uyaran arkadaşımda erkekti. Gerçekten keşke dinleseymişim zamanında. Bende erkeklerle daha iyi anlaşıyorum dostlukları daha sağlam oluyor. Bugune kadar arkadaşlık konusunda hemcinslerimden daha cok zarar görmüşümdür

Benimde aynı şekilde ben hiç söz dinlemiyorum o an bana o kişi iyi geliyorsa gözüm kör oluyor resmen sonrasındada böyle sorunlar yaşıyorum işte

Seni sömüren kullanan herkesle aranı bozan kızın doğum gününü kutlamakta kararsızsın ne diyim ki pes artık

Aslında istemiyorum tekrar muhattap olmak fakat ayıp olur mu yada yaptığım yanlış olur mu kutlamazsam ve en azından kutlasam kendinden bi utanır mı, küsken bile kutluyor bense arkadaslıgımız boyunca onun doğum gününe önem vermedim diye iç geçirir mi... bunlar aslında kararsız bırakıyo

Hak ettiğiniz değeri görmediyseniz neden Doğum gününü kutlamayı düşünüyorsunuz? Çok çelişkili.

Aslında istemiyorum tekrar muhattap olmak fakat ayıp olur mu yada yaptığım yanlış olur mu kutlamazsam ve en azından kutlasam kendinden bi utanır mı, küsken bile kutluyor bense arkadaslıgımız boyunca onun doğum gününe önem vermedim diye iç geçirir mi... bunlar aslında kararsız bırakıyor

Zaten hiç özlemediğimi fark ettim sanki omzumdan bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Huzur geldi hayatıma ve hayatımdaki diğer yolunda gitmeyen şeylerde yolunda gitmeye başladı tuhaf bi şekilde. Ben sadece arkadaşlığımız süresince asıl amacının ne oldugunu bulmaya çözmeye çalışıyorum sonuçta 4 yıl süren bi dostluktu. Yakınma değil yani daha çok merak aslında

Açıkçası çok isteksizdim mesaj atmak konusunda buradaki yorumlar tamamen isteğimi yok etti hayatımdan başarıyla çıkartmışken ve etkisiz kılmışken bir daha bir adım söz konusu bile olamaz artık. Çünkü böyle daha zararsız eğer yakın olursak yine zararı olur bana onun

Eski arkadaşlarımla sosyal medyadan iletişime geçmeyi denedim ters bir tepki almasam bile aşırı derece ilgisiz ve soğuklar hepsi kendi arkadaş çevresini oturtmuş bende yüzsüzlüğe girmemesi için hiç üstelemedim. Yani kazancım hiç muhattap değilken merhaba merhaba seviyesine gelmek oldu. Evet dedikodu yaparken onu susturmak istemedim kırılmasın diye çünkü çok düşkün dedikoduya aşırı seviyor ve ona güvendiğim için kendimde dahil oldum dedikodu yaparken. diğer grupta hakkımda döndüğünü iddia ettiği dedikodulara sinir olduğumdan bende onlarınkini yaptım. Hayatıma dedikodu olayını o aşılamıştı ondan öncede dedikodu nedir bilmezdim ben pek. hayatımdan çıkarttığımdan beride dedikoduda ne yapıyorum ne yaptırıyorum yanımda. Dediğiniz gibi ders olmuş oldu bana

Bence kutlama.Kutlarsan ne yaparsam yapayım,bu bensiz yapamıyor imajı çizersin.Bu mesajdan sonra siz tekrar arkadaş olursunuz ve sonrada bunlar neden benim başıma geliyor diye sızlanmaya devam edersin.

Sakınnn! Sıkılmadın mı bu ahlaksız insandan sakın engelleri kaldırma ve görüşme. Kimsenin kimseye ihtiyacı yok.

Bence kutlama.Kutlarsan ne yaparsam yapayım,bu bensiz yapamıyor imajı çizersin.Bu mesajdan sonra siz tekrar arkadaş olursunuz ve sonrada bunlar neden benim başıma geliyor diye sızlanmaya devam edersin.

Valla gayette onsuz yapıyorum keyfim yerinde özlemiyorumda o yüzden hiç o imaja sahip olmak istemem kutlamaktan vazgeçtim direkt

Daha doğum günü diyon ya

olumlu pozitif etrafa ışık yayan insan bulmak çok zor.
Ben olumlu pozitif bir insanım fakat çevrem olumsuz benim görüştüğüm insanlar da çok olumluyum diye bana takıyorlar. Yfak tefek şeylerden mutlu olurum. Kendimle mutluyum açıkçası :)) ama çevrem azdır ve bu durumdan memnunum. Olumsuz insanları ben de sevmiyorum ama olumsuz insanlar da olumlu insanları sevmiyor anladığkm kadarı ile :)

ben olumluyum. olumsuz insanla taniştiğimda modum düşüyor uğur böcegi gibiyim içten cana yakın cıvıl cıvıl biriyle taniştiğimda kelebek gibi oluyorum:)

bölümünü begenmemesi nedeni arkadaş mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…