eski yakın arkadaşımın çirkinlikleri

olumlu pozitif etrafa ışık yayan insan bulmak çok zor.

Artık dost kavramı bitti bende, çok çok zor, ne kadar yakın o kadar uzak oluyorlar bana insanlar sanki. Gerçek, benim istediğim gibi bir "dost" olacağına inanmıyorum, başkasının yanında yalnız hissetmek gerçek yalnızlıktan kötü.

Alışmışlık, kendimizce bahaneler, benim için net bir şey görmem falan da önemliydi. O bıkmışlık noktasına gelmeden, net bir şey görmeden kararlı olamıyordum ve çok daha uzun sürmüştü benim arkadaşlıklarım. Ben de pek özlemedim, farkında olmadan "oh" demiştim o an üzerimde ne kadar yük olduğunu fark ettim ama yine de zor zamanlar geçirdim açıkçası bu olumsuz olayları üzerimden atmaya, kaldırmaya çalışırken. Olabildiğince başında müdahale etmek, hislere güvenmek gerekiyor ama bunlar da ders işte. Biz yapamasak da bir noktada patlak veriyor, olan boşa giden, olumsuz geçen zamanlara oluyor.

Neden hala benle iletişime geçmek istiyor olabilir sizce

Benim de bir tanesi böyleydi, hem haklılığımı kabul etmiyor hem de konuşmaya ulaşmaya çalışıyor, istemiyorum dedikçe yüzsüzleşiyor ona göre "sevgi" imiş boş drama yani, bir de olmayan huylarımla beni suçluyor vs.. Bana seviyor ama gıcık da oluyor gibi gelmiştir genelde zaten fakat hırs da olduğunu düşündüm içinde genelde. Ne olursa olsun, bize hissettirilen önemli.

size ilişkinizi sorgulatacak, süpheye düşürecek kim varsa uzak durun bence. insanların genelde düşüncesi kimseyle kötü olmayayım eh keh keh. ama bence bu yanlış. sana zarar veren değersiz hissettiren her şeyden herkesten uzak durmalı. ne pahasına olursa olsun.

ben cok pismanım mesela, birini yeni atlattım. keşke muhatap almasaydım da arkamdan soguk deseydı suan bu durumda olacağımıza.

Bana seviyor ama gıcık da oluyor gibi gelmiştir genelde zaten fakat hırs da olduğunu düşündüm içinde genelde. Ne olursa olsun, bize hissettirilen önemli.

Gerçekten hislerimi özetlediniz banada hep öyle geliyordu bir yandan seviyor ama aynı zamanda içinde bana karşı bi fesatlığı ve hırsı, gıcıklığı var gibiydi

Valla kimseyle kötü olmayayım dedikçe kim varsa aramı bozdu gizli kapaklı naptıysa. sonuç olarak bi onla iyi kalabilmiştim e haliyle onlada kalamadım sabrım tükendiği için. ama onun hayatımdan çıkması bence bir dönüm noktası. psikolojim düzeldi, daha keyifliyim, daha kafam rahat. Üni’ye tekrardan başlıyorum, mutlaka oradada yeni insanlar tanıyacağım. En azından tecrübe oldu artık daha düzgün kişilerden seçerim arkadaşlarımı

Gerçekten hislerimi özetlediniz banada hep öyle geliyordu bir yandan seviyor ama aynı zamanda içinde bana karşı bi fesatlığı ve hırsı, gıcıklığı var gibiydi

Bir an geliyordu mesela içtenliğini hissediyordum ve seviniyordum sonra başka bir an olumsuz hislerle doluyordum, huzursuz oluyordum. Çok yorucu. En basitinden uyumsuzluk vardı aramızda demek ki. İşte konuşmaya çalışması da hırs gibi geldi daha çok. Diğer yandan şans verdikçe işte insanlar yüz buluyor, görevin gibi sayıyor sanki, değişince kötüsün...
Bana göre en iyi arkadaşımız önce kendimiz olmaya çalışmalıyız...

Gereginden fazla deger soytariyi Kral eder ..

Ben anlamadım. Üniversite sınavı diyosun. Liseyi yeni mi bitirdin. Lise yeni bitti ve erkek arkasınla aynı evde mi yaşıyorsun. Nasıl geçiyorsun. Ailen yok mu?Kaç yaşındasın? Ben bunlara takıldım. Bunlardan aldığım cevapla daha net konusabilirim. Çünkü anlatilan kişi 17 yaşında mi 27 yaşında mı bu önemli

ya siz dertsiz başınıza dert arıyorsunuz bence
oh gitmiş bitmiş iyi olmuş
bir daha dönmeye de çalışır o, sakın yüz vermeyin.
bu genellemem doğru mu bilmiyorum ama ne zaman çevremde birisiyle ilgili onunla arkadaş olma, o kız bir garip deseler ve ben yine dinlemeyip samimi olsam, sonunda başım ağrıyor.

Seni sömüren kullanan herkesle aranı bozan kızın doğum gününü kutlamakta kararsızsın ne diyim ki pes artık

Fazla samimiyet beklenti doğurur, sonra nankörlüğe dönüşür. İnsanlarla aramızda sınır çizmek zorundayız. Böyle şeylere maruz kalmamak için bence. Güvenmeyin bu kadar.

Bırak ne mesajı daha iyice hayatını mı sömürsün.Şimdi sen küsünce muhtemelen diğer gruba gider onları da sana karşı doldurur ama sakın takma cünkü onlar da zamanla nasıl biri olduğunu göreceklerdir.
aslında ona en güzel ceza ,kendine iyilik eski arkadaşlarınla tekrar barışıp onunla bir daha görüşmemen olur.
Ona dedikoducu demişsin ama dedikodu da tek taraflı yapılmaz.Sen de durdurmamış , birlikte konuşmuşsun demek ki.dedikoducu diye o da sana diyordur kesin.Bu sana da ders olsun kimse hakkında konuşma,konuşanı da bizi ilgilendirmez de sustur.

Tamamen çıkarttım gerçekten o olmadan daha mutluyum ve stressizim bunu fark ettim hiç bi zaman hak ettiğim değeri göstermemiş bana ve bunu cok geç tecrübe ettim
Hak ettiğiniz değeri görmediyseniz neden Doğum gününü kutlamayı düşünüyorsunuz? Çok çelişkili.

Cok kızgınsın degmez bi tek üzüntüne iyi etmişsin yol verdiğine...

Her yaptığına yok görmezden geldim, yok alttan aldım diyip durmuşsunuz. Şimdi gelmiş yakınıyor ve doğum gününü kutlasam mı diyorsunuz.
Bu insanı tepenize siz çıkarmışsınız. Şimdi atın yere ve yolunuza devam edin, farklı arkadaşlarla da yaşanıyor merak etmeyin.

10 yıllık dostum sandığım insanı hayatımdan çıkardım 3 yıldan fazla oldu şimdi şükür ediyorum çıkardığıma çünkü bu insan benim yuvamida bozardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…