• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eski usül Yakı deneyenler burayaaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anne kaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
900
Puanlar
53
Kızlar yaki deneyenler faydasını gören var mi bizede anlatın nasıl oluyo bu yakı işi bizde deneyelimmm

Yakı ne demek ki??
Ne için kullaniyor canım??

Inşallah canım bizede haber ver merak ettim :KK66:
tamam canım veririm bu ay sıkı çalıştık batıma 10 gün var belim çok ağrıyor ara arada kasıklarım :) inşallah olur bu ay çok istiyorum . ama olmazda bir dahaki ay denersem haber veririm canım

tamam canım veririm bu ay sıkı çalıştık batıma 10 gün var belim çok ağrıyor ara arada kasıklarım :) inşallah olur bu ay çok istiyorum . ama olmazda bir dahaki ay denersem haber veririm canım
Inşallah gerek kalmaz canım.. :))
Bende bu ay çatlatma iğnemi vurdurdum inşaallah hamile kalırız...

Meryem1221 ve Videsupra naptiniz var mı hayırlı haberler inşaallah kızlar ben de yakiyı burdan okumuştum ve bu gece belime yapıştırıp mesai yaptım banyo yapana kadar bir şey yoktu Normalde hemen geri gelirdi meni ama banyoya kadar bir şey yoktu Banyo yapınca da hafif Yani az şeffaf su gibi bir akıntı geldi acaba ne ola ki bu

Meryem1221 ve Videsupra naptiniz var mı hayırlı haberler inşaallah kızlar ben de yakiyı burdan okumuştum ve bu gece belime yapıştırıp mesai yaptım banyo yapana kadar bir şey yoktu Normalde hemen geri gelirdi meni ama banyoya kadar bir şey yoktu Banyo yapınca da hafif Yani az şeffaf su gibi bir akıntı geldi acaba ne ola ki bu
Canım benim bata 4 günüm var bugünle birlikte. Bayramdan sonra adet olacağım anlıyacağın. Eğer olursam yapıcam yakıyı. Çok iyi geliyormuş benim bildiğim kadarıyla beli çekiyormuş ve yumurtlama gününde yada adetin bitince uygulanıyor malum bebeği düşürebilir. O ilişkiden sonra bende de oluyor canım onun be olduğunu bende anlayamadım :)

Canım benim bata 4 günüm var bugünle birlikte. Bayramdan sonra adet olacağım anlıyacağın. Eğer olursam yapıcam yakıyı. Çok iyi geliyormuş benim bildiğim kadarıyla beli çekiyormuş ve yumurtlama gününde yada adetin bitince uygulanıyor malum bebeği düşürebilir. O ilişkiden sonra bende de oluyor canım onun be olduğunu bende anlayamadım :)
Benim bu günler yumurtlama günleri bayramdan sonra inşaallah hayırlı haberlerini alırız adet olmazsın inşaallah :)

Ay canım benim inşallah. Test yaptım hayali çizgi sanki gördüm ama bence görmek istediğim için öyle geldi :) sen bugünleri iyi değerlendir gerekirse yıkanma hemen dik ayakları meni içerde kalsın. Ben öyle yaptım bu ay bakalım sonuç nolcak olumlu yada olumsuz haber vericem canım .

12.günüm canım bekliyorum.. ama 2 gün önce test yapmıştım negatifti..
Bayramdan sonra direk kan testi vercem..
Pek umudum yok ama...

12.günüm canım bekliyorum.. ama 2 gün önce test yapmıştım negatifti..
Bayramdan sonra direk kan testi vercem..
Pek umudum yok ama...
Benimde yok aslında canım sadece bugün alışveriş için çıktım dışarı kasıklarımda ağrı oldu yürürken tek oydu birde dizlerim bacaklarım ağrıyor o kadar adette de böyle olurdu ama bacak ağrısı . Bu ayda olmazsam doktor muayenesi altında olucak herhalde yada yakı vurulucam 13 aydır evliyim. Hayırlısı artık

Benimde yok aslında canım sadece bugün alışveriş için çıktım dışarı kasıklarımda ağrı oldu yürürken tek oydu birde dizlerim bacaklarım ağrıyor o kadar adette de böyle olurdu ama bacak ağrısı . Bu ayda olmazsam doktor muayenesi altında olucak herhalde yada yakı vurulucam 13 aydır evliyim. Hayırlısı artık
Benimde arada bi adet olucak gibi karnım ağrıyor..
Bende 4 yıldır evliyim..
Allah'ım inşallah hamileyizdir..

Allah umutlarinizi umutlarimizi boşa çıkarmasın inşaallah
Amin canım inşallah.. Allah'ım şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inşallah..
Gerçek ikinci çizgi için bikaç gün sonra tekrar dene hayırlısı inşaallah
Bayramdan sonra direkt olarak kan testi yaptırcam inşallah güzel haberler veririz birbirimize...

Back