Eski Sevgiliye Dönmeli mi,Dönmemeli mi?

öyle kolay olmuyor..içim yanıyor..dünyalar kadar gururm olsa ne yarar kalbim acıyor...geri dön dese affet dese 1 dkka düşünmem...

cok sansliymissin

her iki tarafında ayrılık döneminde başka sevgilisi olmadıysa ve ayrılma nedenleri de hayati bir konu değilse olabilir

Bence neden bittiği çok önemli. Eften püften bir sebeple ayrılınmışsa belki dönülebilir. Ama nedenler ciddiyse iki kere düşünmeli derim.

çok hoş yaaaaaaaaaa.......................

eski sevgilinin nasıl biri olduğuna bağlı bence..
düşünüyorum şimdi eski erkek arkadaşımı.
haftalarca ağlattı beni,aileme rezil etti,arkadaşlarıma rezil etti. ilaç içtim intihar ettim.yine de bitti kızım arama dedi. sevmiyorum,hayat kötü dedi.. şimdi bu adam gelse kabul eder miyim asla..
ama tabiki eften püften bir ayrılıkta,saygı varsa,sevgi varsa araya başkaları da girmediyse yeniden başlanabilir..

dönmemeli hatta eski sevgiliyi yeryüzünden silmeli,keskin nişancı tutup sonucu bi yerden izlemeli ya daaa kafasını duvardan duvara vurup zihinsel özürlü olarak bırakmalı,hattaaaa yani hiçç umursamayıp unutmalııı

kızlar tecrübeyle sabittir,gördüklerim yaşadıklarım,gönül acılarından ne gelirseee eski sevgliden gelioo,yok bi umut oluo,ya da sinir oluo,nefret oluo,özlem oluo,buluşsan gıcık olunuo oturuluo saatlerce laf sokuluo,zaten bu ilişki tekrar başlasa ne hayır gelir?klava yüzden btn eski sevglilerii yok etmeliijeyyar

ya benm bildiğim sadece bişey var denenmişi denemek en büyük hatadır.eğer bi daha affedersen yalama yapar.boşver kalsın

alısmak o kadar farklı bir kavramki.aşk bittikten sonra bile o boşlugu doldurulmuoo.tabi o alıskanlıktan iliskinin süresine göre deişioo.6 yıllık sevgilim en ii arkadasım.tabi ask mesk konuları haric
dönermiyim asık değilim kıskanmıorum ama yinede bilmiorum

büyü bozuldu bence.ger dönüş anlamsız,daha kırıcı ve kısa süreli bence

bencede insan eskiyi güzel yada kötü anılarıyla geçmişte bırakıp geleceğe bakmalı.zaten eskileri arkamızda bıraktığımızda hafızamızda genelde kötü olaylar kalmıyor çoğunlukla güzel yaşananlar kalıyor.ama ilişki tekrar başlarsa kötü olaylar yaşama şansımız daha fazla olur.onun için kalbimizde iyilikleriyle hatırlayacağımız bir ilişki olsun ve geçmişte kalsın.

kızlar 1 yıl arada sonra yine ben (= kesinlikle eski sevgiliye donulmemelıymıs bunu oqrendım koca bır yılda ve aslında ulasılmaz sandıklarımız cok yakınımızda ve cok basıt cok sıradan ınsanlarmıs ve tek askım sandıqım o kısıye karsı sımdı hıc bısey hıssetmıyorum o zamankı acımın tutkudan kaynaklı olduqunu anladım suanda o ınsan benım ıcın ısmını blmedıım bi nesne gibi insan gibi bile değil eheuhe siz siz olun gurura karsı sevgiyi tercih etmeyın klsik soz vardır ya güle baska ısım versen eskisi gibi kokar mı dıye aynen oyle oluyo kırgınlıklar uzerıne yenı bır yapı ınsa edılmıyo eden varsada tebrık ederm ben gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…