Eski Sevgiliye Dönmeli mi,Dönmemeli mi?

Ne kadar farklı bir yaklaşım ve çok beğendim, teşekkür ederim arkadaım bizimle paylaştığın için...
Aslına bakarsak Eski Sevgiliye Dönmeli mi; Dönmemeli mi diye düşünmek bile bazı şeylerin hesabını yapmaktır...
Yoksa anlam ifade etmeyen bir ilişkide biten bitmiştir ki adı anılmazz birdaha...tatlicadiarzu

arkadaslar bu konu tam ustune geldı.erkek arkadasımla paso kavga edıyorus cunku ben kıskanıyorum çok.en son olaysa 4gundur konturu yok bı kes falan arkadasndan msj atıyo gunde bende senın sevgın bumu dıye msj atınca kıyametı kopardı sevgısını sıkıntılarından dolayı kontur alamadı dıye yok sayamazmısım sınır oldum ya yıne mı ben hatalıyım

valla kızlar ben döndüm 8 aydan sonra. iyikide dönmüsüm hersey cok daha iyi şimdi. azcık sürtmüş burnu. bulamadı benim gibisini tabi. ben pişman deilm. dönülebilir. mantıklı

Becere bilsem dönecegim.Ayaklarımı yerden kesen..çocukca..dolu dolu başka yaşayamadımki!

'Sizin için doğru seçim olduğunu anladınız. Yalnız kaldıktan sonra onu gerçekten sevdiğinizi anladıysanız ve bunu sırf canınız sıkıldığı için veya yalnızlığa alışamamanızdan dolayı olmadığından eminseniz, sevgilinizi yeniden arayabilirsiniz. "İlk kez hata yaptığınızı düşünüp, ilişkiyi yürütmek için elinizden geleni yapmaya hazır olabilirsiniz" diyor Isaacson.'

ben şuan bu sebepten dolayı birlikte olmak istiyorum yeniden eski erkek arkadaşımla onu gerçekten sevdiğimi anladım ve aylardır kimseyle çıkmadım sadece zamana bıraktım inş birgün bana döner . .

Diyelim ki devam etmeye karar verdiniz. İlişkiyi nasıl yeniden canlandıracaksınız? Psikyatrist Tiara Ridgway'e göre, geri dönüş için denenen yolların çoğu partnerleri birleştirmediği gibi, tam tersine onların birbirlerinden daha çok uzaklaşmalarıyla sonuçlanır

ben de aynen bu hatayı yaptım çok üstüne gittim çok zorladım ve başta hala seviyorum seni dediği halde sıkmalarım yüzünden herşey geri tepti . .bu yaşanmışlıkların üstünü de gidip ona tekrar onu sevdiği soyleyemem çünkü ben de çok kırıldım belki onu kırdığımdan çokça daha kırdı beni ama ne kadar kırsada bunlar onu görunce hiç aklıma gelmiyo hala çok seviyorum onu ilk defa aşık oldum birine yeni yeni büyümeye başlıyorum galiba ve o kadar ısrardan sonra gidemem kapısına tekrar ne kadar çok sevsem de . .

gerçek sevgiler özlemle devleşir derler bende bekliyorum inş onun da bana olan sevgisi gerçektir . . .

asla geri dönmem haaa çok geçerli açıklamaları vardı ve döndüm diyelim yine aynı yine aynı ise 3.asla olmaz zaten 2.bile büyük hatadır gerçi KADINLARIN YAPTIĞI HATALAR ADAMINA GÖRE DEĞİŞİR

Cnm benim ne kadar içten yazmışsın böyle; samimiyetin için teşekkür ediyorum. Farklı ilişkiler ve farklı olaylarla hayatı tanıyoruz burda....
Ders almış oluyoruz belkide ok ben üzerine gitmem:)))

Ve
Senin olan herzaman senindir, inanmaksa yolun yarısıdır, Rabbim alnına yazdıysa onu mutlaka dönecektir,eğer o senin için bu kadar değerliyse ona ispat etmektir önemli olan seviyeli bir şekilde; tabi sindirebilicekmisin bunu içine bilemem gururluyuz işte ne diyelim; bu yaşadıklarınız bir imtihan olarak kalıcaktır; ama eğer doğru kişi değilse elimizden geleni yapsaktasenağlama hep birşey engel olucaktır....
Mutluluklar diliyorum....

işte gurur aşkı ziyan ediyo :1no2: aslında akıl almaya çok ihtiyacım var ama kime anlattıysam diyecek bi söz bulamadılar yorum yapamadılar kitlenip kaldılar benim gibi . . çok zor bi durumdayım Allah düşmanımın başına vermesin aşk acısı çekmek ne kadar zormus unuturum sanıyodum aksine gün geçtikçe eksilmiyo artıyo :çok üzgünüm: saol iyi dileklerin için de

eski sevgiliye dönülemmeli bence çünkü yasanılan olumsulukar daha sonra konuslumaya baslanınca tekrar tartısma baslıyo tekrar aynı seyler olmuyo ama gercekten seviliyosa ve cok yüzgöz olunmadıysa kavgada bir sans olabilir

eğer kötü olaylar yaşanmışsa bir şans daha varilmemeli derim çünkü yine aynı şeylerle karşılaşılr yaşanmış olaylar unutulmaz.ama bir hiç uğruna bittiyse bak ozaman düşünülür.

aynı sahne bende de yaşandı bende senin gibi bekliyorum sonuçtan çok korkuyorum sevmemesinden çünkü ayrılınca bazı şeyler daha iyi anlaşılıyor umutsuzluğa kapılmanı istemem ama bence hayata devam et ne kadar zor olsada için yansada sanmıyorum onlar bizim kadar
sevmemişler :teselli: yasakkelime :1no2: :1shok:

şunuda eklemeden geçemeyeceğim en çok nerde üzülüyorsun biliyormusun yaptığın yaşadığın herşeyin bir HİÇ uğruna olduğunu görmek inan çok zor bağlama umutlarını bitanem kendi hayatına bak :teselli:

araya başka sevdalar girmişse düşünülmemeli..
ama ayrıyken dahi yaşanılan sevgiye ihanet edilmemişse aradaki zamanın akıp gitmesi büyük kayıp ve bu kayıp için nereden dönseniz kardır..

canlarım denenmişi denemeyelim,başlanmış olmamış ki bitmiş bi daha ne gerek var dimi ama:dance:

araya başka sevdalar girmişse düşünülmemeli..
ama ayrıyken dahi yaşanılan sevgiye ihanet edilmemişse aradaki zamanın akıp gitmesi büyük kayıp ve bu kayıp için nereden dönseniz kardır..

ah cnm ne kadar haklısın
neler duyuyoruz sevdalar, ilişkiler o kadar basite indirgeniyor ki;
Hatta yüzsüzlük yapıp elindeki elma şekerinden vazgeçemeyip, birde diğer yanımda dostum ol ayakları....

Sevgi bambaşka bişey, beklerken gösterdiğin sadakatin zerresi olsa arkadaşım yaşananların hatrına affedilebilir ama bittiyse sebepsiz değildir ayrılıklar.

İyi düşünün çok iyi düşünün hemde.

Bayanlar duygusalız zaafımıza yenilebiliriz senağlama ama bilmedikleriniz olabilir, yorumlarınız için teşk.ediyorum.

Ben bu konuda katıyım ne yaşanmışsa neler yaşanmışsa unutulmalı ve rafa kaldırılmalı
biraz kaba olucak ama çıkardığın yemeği tekrar yemek kadar kötü bi tat bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…