Eski Sevgiliye Dönmeli mi,Dönmemeli mi?

biraz qec olcak ama yanı yasayarak qordum tekrar cıktık ama dusunduqum qibi olmadı o qozumde buyututqum ınsanın aslında cok cok sıradan olduqunu qordum soqudum bitti

ben 4 yıl sonra ılk askımle tekrar barıstım cunku o benım ılkımde cocukca safca sevdıgımdı ve sevıldıgımdı suan dıyorum kı ıyı kı boyle bı ayrılık yasanmıs hem hayatta bırbırımızın degerını bıldık bukadar sahte ılıskıler arasında suan o ılk askın verdıgı mutluluk devam edıyor bu konuda bıraz sans ıstıyor bu konuda sansım tuttu:)

bence tekrar denenmemeli.. ayrılma sebepleri tekrar tekrar tartışılmaya başlanıyo.. kesinlikle başlanmamalı. ben denedim, şimdi birbimize saygımız bile kalmadı. keşke yapmasaydım ayrıldığımız gibi kalsaydı. Olmuyor arkadaşlar.. hele ayrılıkta araya birileri girdiyse hiç olmuyor..

ben dönmedim hiç eski sevgiliye
büyü bozulmuştur çünkü
çift anlamıştır birbiri olmadanda hayat süregidiyor

kesinlikle göreceli bir konu olduğunu gün geçtikçe daha iyi anlıyorum. Ayrılma nedeni, ayrıldıktan sonra hissedilenler, ayrılma sürecinde yaşananlar çok önemli kriterler.

3 yıla yakın bir süre beraber olduğum insanla 1,5 ay önce ayrıldık. Nasıl olduğunu biz bile anlayamamıştık. 1 gün sonrasından itibaren, hala birbirimizi sevdiğimizi karşımızdakine hissettirmekten çekinmedik. Bundan sonrası nasıl olacak tam olarak bilemiyoruz ancak gün geçtikçe daha fazla şey dank ediyor kafalarımıza:mymeka::mymeka:

Zamanında sevdim birini terk edip gittim yıllar sonra beni buldu hala sevdiğini söyledi ve bunu her hareketiyle belli etti. Terk etmeme rağmen yüzüm olmasada onu hala seviyordum yeniden beraberiz ve evleniyoruz yakında...

sizi gercekten sevdigini iyi bildiginiz insanlarin kiymetini bilin ve onlari kaybetmeyin
cunku kaybettikten sonra cok buyuk acilarla basbasa kalabilirsiniz :(

sizi gercekten sevdigini iyi bildiginiz insanlarin kiymetini bilin ve onlari kaybetmeyin
cunku kaybettikten sonra cok buyuk acilarla basbasa kalabilirsiniz :(

seviliyorsa eger geri dönülür. geri dönmek de değildir aslında. kalbinden hiç gidemessin ki, o da gidemez. insan sevdiğinden uzak olabiilirmi? ben ayrıldığımda hep bu vardı aklımda. nasıl gitti sevmesine ragmen. nasıl katlanıyor bensizliğe.ben neden yapamıyorum dedim.ofof neyse
sevdiğinizi imkansız kılan engeller yoksa bırakmayın. çok acıtıyor çok koyuyor insana
kendimden biliyorum :(

eğer döneyimmi yada dönse ii olur die bişiler varsa SAKKIINNNN derim.sakın o hataya düşmeyin.ben yandım siz yanmayın!!!

Bir iki kez eskisine dönmüştüm. Morukumla birlikte olmadan önce.
Her seferinde bir şekilde ayrıldık. En önemli sorunumuz ailelerdi.
Annesi önce istedi sonra istemedi:mymeka:
Piss cadı karı:dilcikar: Dönmemki hatayı zaman zaman görüyorum.
Harcadıgım zaman harcadıgım saniyelerime ne kadarda haksızlık etmişim oysa.
Tek bedduam öyle bi gelin alsınki ikisinide kapı önüne koymalı:delphin:

Eskiyi maziye gömmek lazım. O defteri ya kapatmalı yada yakmalılaelaelaelaelae

'Eski' Sevgili ...
Anımsıyor musunuz yoksa zaman zaman hala adı ESKİ olanı...
Nasıl bir şey bu duygular, karmaşık diyoruz ya hatırlayınca hani. . .
Neydi Ayrılma nedeniniz....
Kaçmak için bahaneleri neydi hani size uydurduğu....
Yok zamansız çıktın karşıma, yok benden daha iyilerine layıksın, yok kariyer hedeflerim var önce, yok okulum, yok askerliğim, yok aileler kabullenemedi hani, kayınvalide miydi yoksa sebep, a birde unutmayalımmmm maddi olarak evliliğe hazır değilim..........
Erkeklerin korktuklarından dolayı ne kadar çok bahaneleri var böyle........
Hani Cesaretli olan onlardı, onlar güçlü olarak yaratılmıştı bize karşı:)
Düpedüz YALAN koca yalan hepsi...
ÜZüldüğünüz zamanları düşünün önce...
geriye dönün bir...
Ahhh Arkadaşlar Issız Adam'dan ders almadık mı onca kere gösterildi, ayan beyan halleri ortada... o kadar acizler işte, dertleri belli!!!
Günümüz gerçeği erkeklerin aslolan derdi sadece heyecan alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile!!!!!!!
Bela okumayın kızlar ne halleri varsa Allah verir en güzelini; birde öbür dünyada kendi derdimle uğraşırken ayağımın dibinde dolanmasın

Seven insan zaten her fırtınaya karşı seninledir, hiç bir liman size ulaşmasını engellemez - engelleyemez...
Kaybetmek ne kelime sensiz geçen her saniyesi parmağında sızlayan yara gibi zonklar bence...
Sensizlik sanki nasıl desem gönlümde eskittiğim prangalar misali, içerde geçen yıllar özgürlüğe hasret aç susuz mahkum gibi....
Eve gelmesini beklemek dakika hatta saniye aynı havayı bile soluyabilmek için sadece...
En gergin anınızda bile o gözlerime bakışıyla bile beni rahatlatır eminim diyebiliyorsanız;
Bunları hissedebiliyormusunuz baktığınızda onun gözünde; gelin bana ozaman AŞK'tan bahsedinnn.

Yoksa yoktur, ESKİ Mİ Diyorsunuz yoksa hala HİÇ onunla SEVGİ Olmamıştır; O Gerçekten Sizinle SEVGİLİ Olmamıştır.....

'Eski' Sevgili ...
Yok zamansız çıktın karşıma, yok benden daha iyilerine layıksın, yok kariyer hedeflerim var önce, yok okulum, yok askerliğim, yok aileler kabullenemedi hani, kayınvalide miydi yoksa sebep, a birde unutmayalımmmm maddi olarak evliliğe hazır değilim..........
geriye dönün bir...
Ahhh Arkadaşlar Issız Adam'dan ders almadık mı onca kere gösterildi, ayan beyan halleri ortada... o kadar acizler işte, dertleri belli!!!
Günümüz gerçeği erkeklerin aslolan derdi sadece heyecan alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile!!!!!!!
Bela okumayın kızlar ne halleri varsa Allah verir en güzelini; birde öbür dünyada kendi derdimle uğraşırken ayağımın dibinde dolanmasın

Seven insan zaten her fırtınaya karşı seninledir, hiç bir liman size ulaşmasını engellemez - engelleyemez...
Kaybetmek ne kelime sensiz geçen her saniyesi parmağında sızlayan yara gibi zonklar bence...
Sensizlik sanki nasıl desem gönlümde eskittiğim prangalar misali, içerde geçen yıllar özgürlüğe hasret aç susuz mahkum gibi....
Eve gelmesini beklemek dakika hatta saniye aynı havayı bile soluyabilmek için sadece...
En gergin anınızda bile o gözlerime bakışıyla bile beni rahatlatır eminim diyebiliyorsanız;
Bunları hissedebiliyormusunuz baktığınızda onun gözünde; gelin bana ozaman AŞK'tan bahsedinnn.

Yoksa yoktur, ESKİ Mİ Diyorsunuz yoksa hala HİÇ onunla SEVGİ Olmamıştır; O Gerçekten Sizinle SEVGİLİ Olmamıştır.....

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Evet o kadar çok yazı var ki ya şiirler geçmişteki aşklara...
Ahhh ah diyorum biz kızlar ne kadar ılımlı bakıyoruz yaşananlara, bilerek tekrar tekrar kopyalıyoum yazımı... mümkün se başını da okuyun bence mühimmmm....

'Eski' Sevgili ...
geriye dönün bir...

eski eşimden boşanma kararını aldığımda geri dönmedim ve bir kere acaba? demedim, hiç pişman olmadım, değişecek, düzelecek hiçbir şey yoktu, birkaç yıl sonra da gözlerimle gördüm ne kdar doğru bir karar verdiğimi.
ama...
daha sonra karşıma çıkan, daha önce nerede saklandığını bilmediğim ruh eşimi buldum ama hem geçmişten kalan yaralar hem de bazı acı olaylar nedeniyle çıkmazda hissi, çırpınma vb... ayrıldık... benim talebimdi... onun hala orada olduğunu biliyordum ama, bir şans vermekti hayata karşı birbirimize... her geçen gün daha ağırlaştı, artık tamamen bitmişti... o yoktu... hayat nasıldı? berbattı... aslında beraberken sorun görünen şeyler ne kadar da boştu, onlar mıydı beni mutlu edecek şeyler? hayır, onun diğer sevdiğim yönleriydi aslında beni mutlu edenler... ama ya o şimdi daha mutluysa? belki de o çok mutlu şimdi...

bu gel gitlerle aylar geçti ve sonunda tekrar bir araya gelindi, daha önce yanlış anlamalarla sorun olan şeyler geride bırakılarak, kaç sene geçti çok şükür, o günlere dönülmedi. ya gurur yapıp tekrar bir araya gelmseydik? çok yazık olacaktı ikimize de... ailelerimize de borçluyuz tabii ki bunu belki de, hiç karışmadan sadece sabırla beklemişler aslında tekrar bir araya gelmemizi. biliyorlarmış içlerinden, biz tamamen kaybetmiş olduğumuzu birbirimizi sansak da...

her ilişki, her başlangıç, her ayrılış kendi özeldir arkadaşlar, lütfen unutmayalım bunu belki daha önce de yazmışımdır, ancak ön yargılı olmayalım ama aptal da olmayalım. iyi tahlil edelim, hayattan beklentimizi, ilişkiden beklentimizi. zamanla değişecek şeyler mi değil mi sorunlar bakalım. ya da genelde gördüğümüz ama sevdiğimizde olmayan özellikler, aslında bizim gerçekten istediğimiz şeyler mi yoksa alıştığımız için çevreden mi sanki sorun gibi geliyor bize, bir düşünelim. inanın böyle düşünmek insana çok yardımcı oluyor. insan kendi isteklerini bilmediği sürece mutlu olamıyormuş.

pek heveslendim şu aralar
durmadan birşeyler ilave ediyorum
blog açtım kendime

sende davetlisin ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back