Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi gercekten sevdigini iyi bildiginiz insanlarin kiymetini bilin ve onlari kaybetmeyin
cunku kaybettikten sonra cok buyuk acilarla basbasa kalabilirsiniz
'Eski' Sevgili ...
Anımsıyor musunuz yoksa zaman zaman hala adı ESKİ olanı...
Nasıl bir şey bu duygular, karmaşık diyoruz ya hatırlayınca hani. . .
Neydi Ayrılma nedeniniz....
Kaçmak için bahaneleri neydi hani size uydurduğu....
Yok zamansız çıktın karşıma, yok benden daha iyilerine layıksın, yok kariyer hedeflerim var önce, yok okulum, yok askerliğim, yok aileler kabullenemedi hani, kayınvalide miydi yoksa sebep, a birde unutmayalımmmm maddi olarak evliliğe hazır değilim..........
Erkeklerin korktuklarından dolayı ne kadar çok bahaneleri var böyle........
Hani Cesaretli olan onlardı, onlar güçlü olarak yaratılmıştı bize karşı:)
Düpedüz YALAN koca yalan hepsi...
ÜZüldüğünüz zamanları düşünün önce...
geriye dönün bir...
Ahhh Arkadaşlar Issız Adam'dan ders almadık mı onca kere gösterildi, ayan beyan halleri ortada... o kadar acizler işte, dertleri belli!!!
Günümüz gerçeği erkeklerin aslolan derdi sadece heyecan alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile!!!!!!!
Bela okumayın kızlar ne halleri varsa Allah verir en güzelini; birde öbür dünyada kendi derdimle uğraşırken ayağımın dibinde dolanmasın
Seven insan zaten her fırtınaya karşı seninledir, hiç bir liman size ulaşmasını engellemez - engelleyemez...
Kaybetmek ne kelime sensiz geçen her saniyesi parmağında sızlayan yara gibi zonklar bence...
Sensizlik sanki nasıl desem gönlümde eskittiğim prangalar misali, içerde geçen yıllar özgürlüğe hasret aç susuz mahkum gibi....
Eve gelmesini beklemek dakika hatta saniye aynı havayı bile soluyabilmek için sadece...
En gergin anınızda bile o gözlerime bakışıyla bile beni rahatlatır eminim diyebiliyorsanız;
Bunları hissedebiliyormusunuz baktığınızda onun gözünde; gelin bana ozaman AŞK'tan bahsedinnn.
Yoksa yoktur, ESKİ Mİ Diyorsunuz yoksa hala HİÇ onunla SEVGİ Olmamıştır; O Gerçekten Sizinle SEVGİLİ Olmamıştır.....
Boşalttım Ne varsa Galiba:)alkisalkisalkisalkisalkisalkis