• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilisiyle barıştı..

powerfullwoman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
162
-10
11
35
Herkese merhaba. Birisiyle 2.5 sene birlikteydim. 6 ay önce ayrıldık. Ama hala onu düşünüyorum, sürekli stalkluyorm. Açıkçası geri dönsün diye bekliyordum.. hatta geçenlerde Instagram üzerinden çok kısa konuştuk. Ben yazmıştım ortak bir sağlık problemimiz vardı. Onunla ilgili bir gelişme olmuştu onu haber verdim. O da buna sevindim, başla bir gelişme olunca yazarsın o zaman demişti.

Benden önce 7 senelik bir ilişkisi olmuş. Her türlü detayını da anlatıyordu. Kadınla öpüşemediğini tiksindiğini, kadınla görüşmek istemediğini görüşmemek için türlü bahaneler uydurduğunu kadından tiksindiğini. Sürekli git yıkan dediğini. Kadına sürekli kilo ver dediğini (biraz kilolu bir kadın). Kadının tubaletiin bile çok kötü koktuğunu, çok ekmek yediğini, kadının elinden yaptığı bir yemeği bile yemediğini tiksindiğini anlatırdı bana, vesaire bu liste böyle uzar gider..

Gelin görün ki geçenlerde tekrar bi bakayım Instagram sayfasına dedim, ne göreyim. Bu kadınla barışmış, birlikte fotoğraf koymuş.facebooka da koymuş. İşin ilginç yani kadın Fotoğraf paylaşmamış hala kendi fotoğrafları duruyor.

İşin diğer bir ilginç yani, adam birkaç gün sonra Instagramını kapattı. Ama Facebook de o fotoğraf hala duruyor.

Diğer bi ilginç şey ise bende o kadının telefon numarası vardı adamın telefonundan almıştım gizlice. Nolur nolmaz diye. Kadının normalde WhatsApp fotoğrafı ve açıklaması rehberinde olmayan kişilere kapalı. Başka telefondan baktım görünmüyor, benim WhatsApp’tan görünüyor beni rehberine kaydetmiş bir şekilde. Nedense..

Tiyatro izler gibi izliyorum, çok canım sıkkın :( gidip ona döndü. Bir de bana diyordu ki hayatımda en sevdiğim kadın sen oldun. Çocuk yapacak olursam senden yaparım. Hepsi yalanmış !

Bu arada adamda kişilik bozukluğu var. Ama gönül işte, kopamıyorum. Napıcam bilmiyorum ya aklım sürekli orda kafayı yicem sonunda :(

Yedi senelik sevgilisinin tuvaletine kadar aşağılayan biri bana neler yapmaz diye hiç düşünmediniz mi. Kişilik bozukluğu var farkındayım da demişsiniz. Nasıl kopamıyorsunuz kendinize değer verin kurtulduğunuza şükredin. Ne yazık, geri döndüğü kadın arkasından bu kadar kötülendiğini bilemeyecek.

Biraz detay da vermek istiyorum. Bu adam biraz değişik bi adam. İnsan kullanmayı ve para yemeyi çok sever. Kadın önceden ona sürekli hediyeler alıp sürprizler yaparmış, adamı turlara tatillere götürürmüş, ayrıldıklarında barışmak için yaparmış genelde bunları . Mesela sürekli ayrılırlarmış, önceden aldıkları tur tarihleri geldiğinde barışırlarmış. Böyle saçma sapan şeuler . Kadın biraz zengin. Maddi olarak gayet iyi durumda evi arabası var. Sürekli yurtdışına gidiyor. Kadın akademisyen, iyi bir mesleği var.

Adam ise lise mezunu, mekanik parçalar falan satıyor otomobillerle alakalı. Biraz kötü bir semtte oturuyor. Babasının aldığı evde.

kendimle ilgili de bilgi vereyim. Ben de aynı şekilde 2 üniversite, 2 yüksek lisans mezunu, maddi durumu oldukça iyi birisiyim. O Kadınla aramızdaki fark şu, ben ondan açık ara çok daha güzelim.

Ama şöyle bişey daha ekleyeceğim, adam sürekli hukuki problemlerle ilgili şeylerle uğraşıyor başı derde giriyor. Kadın avukat olduğu için devamlı bedavadan adamı kurtarıyor.

Sizce tamamiyle maddi manevi çıkarı için mi dönmüştür ?

İnsan tiksindiği biriyle yedi sene beraber olur mu? Mantığınıza sığıyor mu bu? Son pragrafta her şeyi açıklıyor zaten.
Aynen öyle. Bende bunu ona defalarca sordum. Bana söylediği şey şuydu. 7 senenin 7 sinde birlikte değildik. Sürekli ayrılıyorduk. 3 ay ayrı 5 ay birlikte, 7 ay ayrı 2 ay birlikte şeklindeydi ilişki dedi. Ve cinselliğimiz yoktu dedi. İş ilişkimiz ve para ilişkimiz vardı ondan koparıyorduk dedi. Adamın davalarına bakıyordu kadın sürekli.

Erkekler kötüledikleri kadınlara aslında hayranlık duyarlar diye bi şey okumuştum .Sizin hikayede o sözü hatırlattı .
Öyle saten adamın kendisinde aşağılık kompleksi olduğu için başarılı kadınları buluyor. Kendini öyle daha yükseklerde görüyor bence.ama sonra o kadınları aşağılıyor

Biraz detay da vermek istiyorum. Bu adam biraz değişik bi adam. İnsan kullanmayı ve para yemeyi çok sever. Kadın önceden ona sürekli hediyeler alıp sürprizler yaparmış, adamı turlara tatillere götürürmüş, ayrıldıklarında barışmak için yaparmış genelde bunları . Mesela sürekli ayrılırlarmış, önceden aldıkları tur tarihleri geldiğinde barışırlarmış. Böyle saçma sapan şeuler . Kadın biraz zengin. Maddi olarak gayet iyi durumda evi arabası var. Sürekli yurtdışına gidiyor. Kadın akademisyen, iyi bir mesleği var.

Adam ise lise mezunu, mekanik parçalar falan satıyor otomobillerle alakalı. Biraz kötü bir semtte oturuyor. Babasının aldığı evde.

kendimle ilgili de bilgi vereyim. Ben de aynı şekilde 2 üniversite, 2 yüksek lisans mezunu, maddi durumu oldukça iyi birisiyim. O Kadınla aramızdaki fark şu, ben ondan açık ara çok daha güzelim.

Ama şöyle bişey daha ekleyeceğim, adam sürekli hukuki problemlerle ilgili şeylerle uğraşıyor başı derde giriyor. Kadın avukat olduğu için devamlı bedavadan adamı kurtarıyor.

Aşık olduğunuz adam profili sizin hakkında tüm her şeyi ele veriyor, daha fazla açıklama yapmanıza gerek yok. Stalklamaya devam.

Ben bu hikayeyi daha önce okumuştum sanki ya. Çok ama çok benzerdi.

2. Üyeliğiniz mi bu acaba?

Yedi senelik sevgilisinin tuvaletine kadar aşağılayan biri bana neler yapmaz diye hiç düşünmediniz mi. Kişilik bozukluğu var farkındayım da demişsiniz. Nasıl kopamıyorsunuz kendinize değer verin kurtulduğunuza şükredin. Ne yazık, geri döndüğü kadın arkasından bu kadar kötülendiğini bilemeyecek.
Çok doğru, benimkisi de o kadınınki gibi bağımlılık :/ duyguları bir kenara atamıyorum

Bir erkek geçmiş ilişkisindeki karısını,sevgilisini,flörtünü sürekli kötülüyorsa kuyruk acısı vardır ve inanmayın deli gibide sevmişlerdir hatta kötülemeye devam ettiğine göre hala seviyordur.Normali şöyle olmalı o kadın hakkında ne iyi ne kötü bir şey söylenmeli.Nefret dediğimiz şey aşkın kardeş duygusudur :) Böyle erkeklerden uzak dur.

Bir erkek geçmiş ilişkisindeki karısını,sevgilisini,flörtünü sürekli kötülüyorsa kuyruk acısı vardır ve inanmayın deli gibide sevmişlerdir hatta kötülemeye devam ettiğine göre hala seviyordur.Normali şöyle olmalı o kadın hakkında ne iyi ne kötü bir şey söylenmeli.Nefret dediğimiz şey aşkın kardeş duygusudur :) Böyle erkeklerden uzak dur.unutsbilse zaten her fırsatta ondan bahsetmezdi bence de.
Tabi, unutabilse devamlı her fırsatta o kadından bahsetmezdi bence. Tipini değil zekasını seviyordum diyordu hep.

Şimdi kafama şunu taktım, ya evlenirlerse. Gerçekten yıkılırım. Biz nikah tarihi almıştık, evlenmekten vazgeçti adam. Gidip onunla evlenirse :(
Onu her yerden blocklayın ve yolunuza bakın başka insanlarla tanışın illaki unutacaksınız.

Bir erkek geçmiş ilişkisindeki karısını,sevgilisini,flörtünü sürekli kötülüyorsa kuyruk acısı vardır ve inanmayın deli gibide sevmişlerdir hatta kötülemeye devam ettiğine göre hala seviyordur.Normali şöyle olmalı o kadın hakkında ne iyi ne kötü bir şey söylenmeli.Nefret dediğimiz şey aşkın kardeş duygusudur :) Böyle erkeklerden uzak dur.
O kadar ki kadın adamın telefonunda “kahbe” diye kayıtlıydı..

Tabi, unutabilse devamlı her fırsatta o kadından bahsetmezdi bence. Tipini değil zekasını seviyordum diyordu hep.
Unutabilseydi ona karşı nötr olurdu.Ben şuan tüm exlerime karşı nötr duygudayım.Hiç biri hakkında kuzen arasında bile sürekli onlardan bahsedip kötülemem çünkü aklıma bile gelmiyorlar bitti gitti..Ama o bir şeyleri bitirememiş.

Şimdi kafama şunu taktım, ya evlenirlerse. Gerçekten yıkılırım. Biz nikah tarihi almıştık, evlenmekten vazgeçti adam. Gidip onunla evlenirse :(
Bence acilen hukuk okuyup adamin hukuki sorunlarina care olun, o zaman stalklamaniza gerek kalmaz zaten kollarınıza dusuverir, acik ara daha guzelmissiniz hem kadindan. Ne duruyorsunuz?

Çok doğru bir tespit.
Unutabilseydi ona karşı nötr olurdu.Ben şuan tüm exlerime karşı nötr duygudayım.Hiç biri hakkında kuzen arasında bile sürekli onlardan bahsedip kötülemem çünkü aklıma bile gelmiyorlar bitti gitti..Ama o bir şeyleri bitirememiş. bir

Evlenseler neden daha çok üzülüyorsun ? Sonuçta onla sevgili kalmaya devam etse yine senle olmayacak,evlense yine durum aynı.Daha çok üzülmene gerek yok,kapat bu defteri.Hayat seni savurmazsa eğer anlayacaksın değmeyen adamlar için ağlamamayı.

Back