Eski Sevgilisinin saati ve tesadüf!

destroyEnjoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
77
7
98
İstanbul
Kızlar benim sevgilim şehir dışında, şimdilik aramızda böyle mesafeler var ve kavuşmamız çok uzun zaman istedi, geçen haftasonu nihayet buluştuk 3 günlüğüne. Ve aslında bu yüzyüze ilk buluşmamızdı. Geçirdiğimiz zaman boyunca hiçbir sıkıntı olmadığını düşündüm, ta ki son ana kadar. Son gün ben onu havalimanında yolcularken bana bir şey söylemesi gerektiğini ama kırılabileceğimi söyledi. Çok merak ettim söylesene dedim, saatime baktı; o saat... dedi. ne varmış dedim. O söylemeden ben tahmin ettim eski sevgilinde mi vardı? diye. evet dedi, ben ona almıştım mavisinden. (bende de pembesi var tamamen aynı!) o gerizekalı hala takıyo mudur bilmem, dedi. umursamıyor gibiydi ama kızın birine geçmiş zamanda böyle kalıcı ve değerli bi hediye alması bana çok koydu kızın biri dediğim kişiyle 3 yıl ciddi çıkmışlar aslında ya, o kadar uyuz oluyorum ki!.. dediğim gibi uzakta yaşıyoruz onunla ama erkek arkadaşım şimdiye kadar bana bi çöp, bi çiçek bile almadı. 6 gün sonra da doğumgünüm, o zaman da hiçbir şey yollamazsa çok sinirim bozulcak iyicene.... O giderken arıza çıkarmamak için sesimi çıkarmadım ama 2 gündür acayip takılıyorum bu konuya. O saatimi de artık çekiçle kırıp çöpe atasım geliyor. Zaten ben almamıştım teyzemden hediyeydi, değiştirmediğim güne lanet ediyorum şimdi...

Ne kadar zamandır birliktesiniz canım ? onu orda söylemesine ne gerek vardı ki,bitmiş gitmiş sen yanındasın ve senin o kıza gıcık olduğunu biliyor,yanlış bir davranış ama canım telafi edilmeyecek kadar kötü değil..doğum gününü bekle bakalım,madem her şeyi bu kadar iyi hatırlıyor,bu günü de hatırlar ve güzel bir hediye alır..almazsa ya da hatırlamazsa

Son düzenleme:
Bunu söylemesinin mantığı ne allah aşkına? Ne gerek var?
Eski sevgiline aldınsa aldın, hatırladın görünce aklına geldi ama içinde tut.
Çok saçma bir konuşma olmuş. Gider ayak senin canını sıkıp kafanı karıştırmış malesef.
Birde kırılabileceğini bile bile söylemiş. Tam bir odunluk örneği.

Söylemesi gerekiyormuş bir de bu ne ya bir daha takma onu hatırlatıyor mu demeye çalışmış mantık ne yani anlamadım. Valla sinir olmakta çok haklısın canım.

Ne düşünerek söyledi acaba. Ben olsam bende sinir olurdum.

Bir senedir birlikteyiz. saatime karsi tuhaf davranmisti zaten, "hmm nerden aldin hep takiyo musun bunu?" seklinde. ben kendisi konuscak sey bulamadigi icin soyledi sandim ama 2 gun sonra bunu itiraf etti iste giderayak -_-

Yapmayın şunu!
Eski sevgilisini unutmadığını size belli ederek gururunuzla oynayan erkeklere prim vermeyin!

Çok gereksiz konuşmuş tatlım demek ki halen ilişkiniz oturmamış aranızda bir mesafe var ki
bu kadar rahat dile getiriyor yoksa insan çekinir bunu dile getirmeye
Ayrıca erkekler hediyelere bizden daha önem verirler karşıda ki bayanın onun için değerli olması lazım ki pahalı birşeyler alsınlar
yoksa bi çöp almazlar:)

İlk yüzyüze buluşmanıza siz büyük bir coşkuyla gitmişsiniz ve sadece bir kez karşılaştığınız biri için sevgilim diyorsunuz ama aynı heyecan onda yok galiba... Aksi halde kim ayrılırken kırılabileceğinizi söyleyerek, bunun farkında olduğu halde eski sevgilisine aldığı hediyeden bahseder ki...

Ben pek iyi şeyler hissetmedim yazdıklarını okuyunca ama ona sinirle yazdığını düşünerek olumsuz bir yönde yorum yapmak istemedim
sana çöp bile almayan biri eski kız arkadaşına saat alıyor ve sen bunu bildiğin için doğal olarak üzülüyorsun.
Ama şuan bunu yaşayan, kafasında kuran ve hayatı zindan eden tek kişi sensin ilişkinizde
Eğer o bir saate bile bu kadar takılıyorsa, bence senin ilişkini korumak adına ona bunu neden yaptın demelisin
Belki boşluktan belki bilerek yada kıskandırmak için söyledi bilemezsin.
Direk sormasan bile tavırlarını ölç tart bir süre
Ve sana doğum gününde aldığı hediyeyi görmeden fevri bir karar verme

bu erkekler neden böyle odunluk yaparlar anlamadım..benim de buna benzer bir sorunum vardı 2 gün önce paylaşmıştım..hepsi odun bunların...bakalım sana ne alacak..dikkatli ol..gururundan taviz verme...böyle zamanlarda aşkta gurur olmalı cnm..

bu nasıl bir mantıktır ya... niye söylenir ki böyle birşey.. inanırmısın bende 3 yıl cıktım eski sevgilimle. su an ona ne aldıgımı onun bana ne aldıgını hiç birşeyini hatırlamıyorum unuttum çünkü önemsiz birşey niye aklımda kalsın ki.. birde takıyormudur ki dıyo şaka gibi .. bence orda tepkını gostermelıydın. buna tepkı göstermezsen gerisi gelir... erkeklerin eskileri bitmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…