Kızlar benim sevgilim şehir dışında, şimdilik aramızda böyle mesafeler var ve kavuşmamız çok uzun zaman istedi, geçen haftasonu nihayet buluştuk 3 günlüğüne. Ve aslında bu yüzyüze ilk buluşmamızdı. Geçirdiğimiz zaman boyunca hiçbir sıkıntı olmadığını düşündüm, ta ki son ana kadar. Son gün ben onu havalimanında yolcularken bana bir şey söylemesi gerektiğini ama kırılabileceğimi söyledi. Çok merak ettim söylesene dedim, saatime baktı; o saat... dedi. ne varmış dedim. O söylemeden ben tahmin ettim eski sevgilinde mi vardı? diye. evet dedi, ben ona almıştım mavisinden. (bende de pembesi var tamamen aynı!) o gerizekalı hala takıyo mudur bilmem, dedi. umursamıyor gibiydi ama kızın birine geçmiş zamanda böyle kalıcı ve değerli bi hediye alması bana çok koydu
kızın biri dediğim kişiyle 3 yıl ciddi çıkmışlar aslında ya, o kadar uyuz oluyorum ki!.. dediğim gibi uzakta yaşıyoruz onunla ama erkek arkadaşım şimdiye kadar bana bi çöp, bi çiçek bile almadı. 6 gün sonra da doğumgünüm, o zaman da hiçbir şey yollamazsa çok sinirim bozulcak iyicene.... O giderken arıza çıkarmamak için sesimi çıkarmadım ama 2 gündür acayip takılıyorum bu konuya. O saatimi de artık çekiçle kırıp çöpe atasım geliyor. Zaten ben almamıştım teyzemden hediyeydi, değiştirmediğim güne lanet ediyorum şimdi...