• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilisini unutmak için benimle bir ilişkiye başlamış

gul000

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
201
68
13
Bu gerçeği 2 aydır kabullenemiyorum. O kadar hayal kırıklığı ile doluyum ki kendi hayatıma bile odaklanamıyorum bir sınav dönemindeyim çok zor günler geçiriyorum. Sürekli ağlamaktan sağlığım bozuldu kalbime ağrı vuruyor çekilmeler oluyor ama kendime engel olamıyorum.
Sınavıma 4 ay kala bahanelerle ilişkiyi bitirdi. Gerçekten benim duygularımı bu şekilde kullandığı halde nasıl kendi vicdanı bu kadar rahat ve eski sevgilisini takip edebiliyor? Kız tarafında tamamen bitirilmiş olsa bile hayatımdaki kişi senelerce unutamamış, üstüne beni hayatına alarak unutmayı denemiş muhtemelen olmayınca gereksiz sebeplerle benden ayrıldı. Ben biraz saf biriyim ve biraz emek gösterince yüzündeki sahteliği anlayamadım beni gerçekten seviyor sandım. Madem onu unutamıyordu neden 8 ayımı boş vaatlerle kullandı? Unutabilmem ve kendime gelebilmem için tavsiye istiyorum, gerçekten çok boş dertler olabilir hayatımda daha önemli sorunlarım da var, geleceğime dair, ama ben her şeyi bırakmışım sadece üzüntü ve pişmanlık ile doluyum. Her şeyin yalan olmasını bana yapılan bu hainliği kendime yediremedim bir türlü. Başka biriyle de konuşmak istemiyorum her şey anlamsız geliyor

Bu gerçeği 2 aydır kabullenemiyorum. O kadar hayal kırıklığı ile doluyum ki kendi hayatıma bile odaklanamıyorum bir sınav dönemindeyim çok zor günler geçiriyorum. Sürekli ağlamaktan sağlığım bozuldu kalbime ağrı vuruyor çekilmeler oluyor ama kendime engel olamıyorum.
Sınavıma 4 ay kala bahanelerle ilişkiyi bitirdi. Gerçekten benim duygularımı bu şekilde kullandığı halde nasıl kendi vicdanı bu kadar rahat ve eski sevgilisini takip edebiliyor? Kız tarafında tamamen bitirilmiş olsa bile hayatımdaki kişi senelerce unutamamış, üstüne beni hayatına alarak unutmayı denemiş muhtemelen olmayınca gereksiz sebeplerle benden ayrıldı. Ben biraz saf biriyim ve biraz emek gösterince yüzündeki sahteliği anlayamadım beni gerçekten seviyor sandım. Madem onu unutamıyordu neden 8 ayımı boş vaatlerle kullandı? Unutabilmem ve kendime gelebilmem için tavsiye istiyorum, gerçekten çok boş dertler olabilir hayatımda daha önemli sorunlarım da var, geleceğime dair, ama ben her şeyi bırakmışım sadece üzüntü ve pişmanlık ile doluyum. Her şeyin yalan olmasını bana yapılan bu hainliği kendime yediremedim bir türlü. Başka biriyle de konuşmak istemiyorum her şey anlamsız geliyor
Unutmanın birinci koşulu olanları kabullenmek ve o kişiyle olan ilişkinize deneyim olarak bakabilmek. Bu süreçte kendinizle meşgul olun ve o kişinin yaptıklarının sizinle alakası olmadığını bilin.

İlerde bu günlerine gülerek hatırlicaksın 5.10 sene sonra şu yazını görsen bide uzunca yazıp güzel parmaklarımı yormuşum diceksin :) şuan senin hayatında ki en önemli şey okulunu bitirip meslek sahibi olman aşk ikinci planda olucak kendi ayaklarının üzerinde durduğunda kendi paranı çatır çatır harcayıp özgürce gezdiğinde o zaman anlicaksın neyin ne olduğunu:)

Canım size bir bilgi dost acı söyler erkekler ilk aşklarını unutamaz :(

Seninle tanıştığı zamanlarda o unutamadığı kızla ne kadar süre önce ayrılmıştı? O kızla kaç yıllık bir ilişkisi olmuş? Madem unutamamış onunla şansını tekrar deneseydi yara bandı ilişki yapıp ahını almasına değdi mi. Sana yazarsa ararsa kesinlikle dönüş yapma.

Unutmanın ilk kuralı her yerden imha edin, tüm sosyal medya hesaplari ve telefon numarası dahil. Sonrasında ve en önemli kural kesinlikle hiçbir yerden takip etmeyin, bakmayın. Ona ait onu hatırlatan her türlü hediye vs den kurtulun derhal. Normal bir ayrılık olsaydı bunu demezdim ama adam terketmiş. Ona ait ne varsa çöpe gitsin.

Her unutma süreci sancılı geçer. Ama adı üstünde, geçer. Neyse ki bir nişan nikah vs den sonra bunu ogrenmediniz. Öyle de olabilirdi. Asıl büyük yikim o zaman olmaz miydi?

Olay sizin saflığınız değil onun karaktersizliği. 8 ay çok uzun bir süre değil. Toparlanmanız daha kolay olur. Bu durumu kabullenip önünüze bakmaya çalışın. Sınav dönemindeyim yazmışsınız. Üniversite sınavınız mı var?

Yine de verilmiş sadakanız varmış ya aklında başkası olan bu adamla evlenseydiniz? Çok da iyi olmuş hayırlısı

Olay sizin saflığınız değil onun karaktersizliği. 8 ay çok uzun bir süre değil. Toparlanmanız daha kolay olur. Bu durumu kabullenip önünüze bakmaya çalışın. Sınav dönemindeyim yazmışsınız. Üniversite sınavınız mı var?
Bana söylüyordu son zamanlarda çok safsın üzülüyorum sana bakınca acıyorum demişti. 2 aydır unutmaya çabalıyorum. Tekrar tekrar döndüğü için mi tamamen silinmiyor bilmiyorum. Öğretmenlik mezunuyum, onun sınavına hazırlanıyorum. Ailem zor imkan sağlıyor. Tekrar kalırsam çok zor koşullarım olacak. Bütün her şeyin farkında olmama rağmen duygularıma engel olamıyorum. 5 sene önce 1 buçuk yıllık ilişkim bittiğinde de atlatmam 1-2 senemi almıştı. Ama onda çok daha kötü şeyler yaşamıştım. Genel olarak alışma sürecim uzun sanırım. Durumu kabullenmekle başlamam gerektiği söylenmiş ama neden bunu başaramıyorum aklım hep yaşadığım 8 aylık süreçte. Şuanda 1-2 aydır ne kadar hata yaptıysa sevdiğimden ötürü hep taviz verdim kendime saygım bile kalmadı ona rağmen hala kestirip atamıyorum.

Canım size bir bilgi dost acı söyler erkekler ilk aşklarını unutamaz :(
Evet ilk sevgilisiymiş. Ama benim şaşırdığım şey onun dine bu kadar bağlı olup da bir insanın hayatıyla nasıl bu kadar kolay oynayabildiği. Tamamen yanlış tanımışım. 3 sene önce bitmiş çoktan unutmuştur diye düşündüm aylarca bana da bağlı davranınca. Bir anda tamamen uzaklaştı. Hiç sevilmediğimi farkettim.
Bu yaptığı kötülüklerin bir karşılığı olmayacak mı? 8 ay boyu bir hiç uğruna hayal kurmuşum.

İlerde bu günlerine gülerek hatırlicaksın 5.10 sene sonra şu yazını görsen bide uzunca yazıp güzel parmaklarımı yormuşum diceksin :) şuan senin hayatında ki en önemli şey okulunu bitirip meslek sahibi olman aşk ikinci planda olucak kendi ayaklarının üzerinde durduğunda kendi paranı çatır çatır harcayıp özgürce gezdiğinde o zaman anlicaksın neyin ne olduğunu:)
🙂 O günlere gidip biraz mutlu olup tekrar dönebilsem ya. Şuanda katlanması çok zor. Onunla tanışmadan önce çok uzak duruyordum bu şeylerden önceliğim okul dedim hep üniversite bitene kadar kimseyle yakınlık kurmadım. Her şeyin acı bir pişmanlıktan ibaret olacağını anlamamak bana çok koyuyor. İnşallah toparlayabilirim çok geçmeden

Seninle tanıştığı zamanlarda o unutamadığı kızla ne kadar süre önce ayrılmıştı? O kızla kaç yıllık bir ilişkisi olmuş? Madem unutamamış onunla şansını tekrar deneseydi yara bandı ilişki yapıp ahını almasına değdi mi. Sana yazarsa ararsa kesinlikle dönüş yapma.
Bana dediğine göre 3 sene önce bitmiş 2021-22 de. O kızla olan ilişki süresini bilmiyorum. Kızla deneyemiyor olmalı çünkü kız istemiyor çoktan bitirmiş. Kız bırakmış çocukta belli ki tramva yaratmış. Ama o kişinin bütün bunların acısını benden çıkarmasını kaldıramıyorum. Benimle göz göre göre oyun oynadı. Ahım tutar mı bilmiyorum ama 2 aydır o kadar acı çekiyorum ki. Ve hiçbir suçum olmamasına rağmen bunları yaşıyorum. Onun da acılar içinde kalmasını o zaman bana yaptıklarını anlamasını istiyorum. Ben öğrenmesem de olur. Sadece bu kadar hafife alıyor ya görsün en azından. Bitirirken aşk acısı hepimiz çektik geçer bir haftaya dedi. Ailene sarıl derslerine çalış dedi. Yaşadıklarımın farkında ben sınavı falan bıraktım ona rağmen bana teselli veriyor utanmadan.

Aynı durumu yaşadım tek fark sevdiği kız evlenmişti çocuk bekliyordu .iki yıl boyunca gel gittiler oldu bende sevdiğim için düzelir beni sever onu unutur dedim ama öyle olmuyor en ufak tartışmada hemen o kızı unutamadığı söyleyip duruyordu.kendi kendine ilişkiyi bitirip tekrar geri dönüyordu.Sana tek tavsiyem bıçak gibi kesip at böyle biriyle ömür geçmezdi.Bende buraya konu açmıştım sağolsunlar üyeler beni kendime getirdiler. Sınava odaklan umarım her şey gönlünce olur💐

son zamanlarda çok safsın üzülüyorum sana bakınca acıyorum demişti
Acıyorum bile demiş. Bu kadar boşboğazlık, patavatsızlık da olmaz yahu. Sana karşı çok saygısız ve kırıcı olmuş. Adam gibi "sevmiyorum, aklım başkasında, seninle konuşmam sana umut veriyor artık yazmayalım kendine iyi bak hakkını helal et" gibi şeyler demek yerine saçmalamaya devam etmiş.

İletişimi tamamen kesmelisin. Hatta numaranı, sosyal medya hesaplarını değiştirip izlerini kaybettirmelisin. Aklı başkasında olan biriyle konuşulmaz zaten, bunca zamandır bu gerçeği senden saklaması ve ortaya çıkınca da yok safsın acıyorum falan gibi saçmalamaya devam edip bir de pişkin pişkin seni teselli etmeye çalışması ne oluyor. İletişim kapılarını komple kapat, sınavın önemli. Sınavı kazanırsan harika olur, çevren değişir, daha kolay unutursun. Seninle iletişime geçmesine izin verme. Sana safsın diyor ya, ben olsam asıl sen şöylesin diye yüzüne saydırır, asıl ben sana acıyorum böyle iğrenç bir zihinle bir ömür yaşamaya mahkumsun der engellerdim. Kalsın onun saçma sohbeti bırak önüne bak.

🙂 O günlere gidip biraz mutlu olup tekrar dönebilsem ya. Şuanda katlanması çok zor. Onunla tanışmadan önce çok uzak duruyordum bu şeylerden önceliğim okul dedim hep üniversite bitene kadar kimseyle yakınlık kurmadım. Her şeyin acı bir pişmanlıktan ibaret olacağını anlamamak bana çok koyuyor. İnşallah toparlayabilirim çok geçmeden
Emin ol geçicek canım adın gibi emin ol bak o kadar iddalıyım :) insanlar anne babasını kaybediyor ve hayata devam ediyor o yüzden bu acılar bir hiç

Bana söylüyordu son zamanlarda çok safsın üzülüyorum sana bakınca acıyorum demişti. 2 aydır unutmaya çabalıyorum. Tekrar tekrar döndüğü için mi tamamen silinmiyor bilmiyorum. Öğretmenlik mezunuyum, onun sınavına hazırlanıyorum. Ailem zor imkan sağlıyor. Tekrar kalırsam çok zor koşullarım olacak. Bütün her şeyin farkında olmama rağmen duygularıma engel olamıyorum. 5 sene önce 1 buçuk yıllık ilişkim bittiğinde de atlatmam 1-2 senemi almıştı. Ama onda çok daha kötü şeyler yaşamıştım. Genel olarak alışma sürecim uzun sanırım. Durumu kabullenmekle başlamam gerektiği söylenmiş ama neden bunu başaramıyorum aklım hep yaşadığım 8 aylık süreçte. Şuanda 1-2 aydır ne kadar hata yaptıysa sevdiğimden ötürü hep taviz verdim kendime saygım bile kalmadı ona rağmen hala kestirip atamıyorum.
Heryerden engelle sana ulaşamasın sen de ulaşama, kendine odaklan yoksa seni her yokladığında en başa dönersin. Evet dedikleri gibi unutma süreci kabullenmekle başlar ve gerçekten de zor, bazı şeyleri insan kolay kolay sindiremiyor ama başka çaren yok. Bide şuan sınav sürecindesin iş, para,ortam olmayınca böyle takıntı işleri daha yoğun oluyor,kendimden biliyorum maalesef

Atandigin zaman bu adamın hiçbir önemi kalmayacak. Yepyeni bir sosyal ortam, öğrencilerin, her sabah giyinip ozbakimini yapıp gideceğin bir okulun, her ay hesabına yatan paran.. O yüzden bırak şimdi o salataligi da surda 4 ay kaldı, bir dakikani bile boşa geçirme. Bak eğitim bilimleri kalktı, soru sayısı azaldı. Aslında çok avantajlı bir sene. Gerçi şimdi de akademi geldi ama oraya girdin mi tamam bu iş.

Evet ilk sevgilisiymiş. Ama benim şaşırdığım şey onun dine bu kadar bağlı olup da bir insanın hayatıyla nasıl bu kadar kolay oynayabildiği. Tamamen yanlış tanımışım. 3 sene önce bitmiş çoktan unutmuştur diye düşündüm aylarca bana da bağlı davranınca. Bir anda tamamen uzaklaştı. Hiç sevilmediğimi farkettim.
Bu yaptığı kötülüklerin bir karşılığı olmayacak mı? 8 ay boyu bir hiç uğruna hayal kurmuşum.
konunuz ile ilgili diğer üyelerin her söylediğine katılıyorum, sadece ahlakın ve karakterin dinle inançla alakası olmadığını söylemeye geldim.

Back
X