- 10 Ağustos 2018
- 129
- 39
- 39
-
- Konu Sahibi Ferdane3834
Ortak bir arkadaO zaman muhtelemen Ona paylaşıyor.
Peki siz bu olayın detaylarını nerden biliyorsunuz
Yoo ama belki bakar düşüncesi olabilir paylaşımı herkese açık sonuctaKız , senin sevgilinin paylaşımlarını nerden görecek? Takipleşiyorlar mı?
Bu ihtimal kaçta kaç Allahaşkına... paranoya yapmayın. Kadın hissederse doğrudur falan boş iş, öyle bir şey yok.Yoo ama belki bakar düşüncesi olabilir paylaşımı herkese açık sonucta
Benimde canım sıkılırfı.Aklı ondaysa ona gitsin ay o zaman .Senınle ne işi var.Delımı ne .Sevgilimle uzun bir ayrılıktan sonra baristik hersey o kadar güzel ki 4 gündür oda ders almış gibi hatalarindan çok dikkatli ve ilgili davranıyor...Ama dün gece herkese açık bir şarkı paylasmis paylaştıkları herzaman açık gerçi..Ayrılık şarkısı anlam veremedim.Eski sevgilisi vardı bunu yaralayan bir mevzuyu..Galiba hala aklı onda yoksa neden herşey güzelken böyle bir paylaşım yapar insan.Bu büyük aşk böylece bitti falan diyor şarkının sözlerinde.. Ki herzaman paylaşım yapmayan birisi olduğu halde soruma şöyle cvb veriyor begendigim parcalari atıyorum sonra ulaşmam kolay olsun diye.Genelde müzik tarzım bu dedi ve böyle gereksiz konularda tartışmayı sevmediğini söyledi bunun üzerine bende tamam istediğiini yap ben yanlış düşüncelere kapılıyorum sorun bende demekki bende bir daha bakmam çünkü canım sikiliyor dedim.Oda bu kelimenin kırıcı olduğunu soyledi ne yaparsan yap ne demek madem ilgilenmiyorum benimle ne işin var o zaman gibi bir şey dedi konuyu kapatalım dedim uzatmayalım istediğin gibi kullan paylsimar yap fac3nde ben sorgulamiyorum artık dedim tamam dedi 5 saattir ne ondan ses çıkıyor ne benden şarkıyida kaldırmış.. Yaşlar ben 33 o 31 küçük değiliz bu arada ama eski sevgilisine çok değer verdigini bildiğim için takigim bu konuya çünkü onunla olduğu donemler ona hitaben bir çok paylaşımı var.
Pek sevmediğim bir sunucunun çok doğru bulduğum bir sözü var."Şüpheleniyorsam doğrudur."
aynen öyle evliyim iki çocuğumda var.Evliyim,eşimi çok seviyorum ama arabesk parçalara bayılırım. En eskileri bile bilirim, dinlerim. Hatta zaman zaman paylaşırım da ama bu benim müzik zevkim. Eşim de ilişkinin başlarında onunla mutsuzum diye düşünüp üzülmüştü. Konuştuk anlattım. Güldük geçtik. Sevgiliniz de benim gibi olamaz mı?
Hmm .ayrıl mademSevgilimle uzun bir ayrılıktan sonra baristik hersey o kadar güzel ki 4 gündür oda ders almış gibi hatalarindan çok dikkatli ve ilgili davranıyor...Ama dün gece herkese açık bir şarkı paylasmis paylaştıkları herzaman açık gerçi..Ayrılık şarkısı anlam veremedim.Eski sevgilisi vardı bunu yaralayan bir mevzuyu..Galiba hala aklı onda yoksa neden herşey güzelken böyle bir paylaşım yapar insan.Bu büyük aşk böylece bitti falan diyor şarkının sözlerinde.. Ki herzaman paylaşım yapmayan birisi olduğu halde soruma şöyle cvb veriyor begendigim parcalari atıyorum sonra ulaşmam kolay olsun diye.Genelde müzik tarzım bu dedi ve böyle gereksiz konularda tartışmayı sevmediğini söyledi bunun üzerine bende tamam istediğiini yap ben yanlış düşüncelere kapılıyorum sorun bende demekki bende bir daha bakmam çünkü canım sikiliyor dedim.Oda bu kelimenin kırıcı olduğunu soyledi ne yaparsan yap ne demek madem ilgilenmiyorum benimle ne işin var o zaman gibi bir şey dedi konuyu kapatalım dedim uzatmayalım istediğin gibi kullan paylsimar yap fac3nde ben sorgulamiyorum artık dedim tamam dedi 5 saattir ne ondan ses çıkıyor ne benden şarkıyida kaldırmış.. Yaşlar ben 33 o 31 küçük değiliz bu arada ama eski sevgilisine çok değer verdigini bildiğim için takigim bu konuya çünkü onunla olduğu donemler ona hitaben bir çok paylaşımı var.
Büyük bir zevkle okudum yazdiklarinizi teşekkür ederim..Haklisiniz.Altından çok farklı şeyler de çıkabilir. Kendimden örnek verecek olursam ben çoğunlukla yabancı müzik dinlerim. Hatta rock/metal ağırlıklı diyebilirim. Ancak bazı olaylar farklı şarkılara götürüyor insanı. Futbolu çok takip ederim. Takımım gereksiz yere, kolay bir maçta puan kaybettiğinde o gün bana zehir olur. Aşk acısına benzer bir depresiflik çöker üzerime. Başlarım "yanıyorum, yanıyorum..." diye Haram Geceler'i söylemeye. Paylaşırım da hatta. Sevdiğim bir futbolcu takımdan ayrıldığında ya da eski efsanelerle ilgili videolar gördüğümde Esmer Günler şarkısını söylemeye başlarım .
Kendi içinde günlük yaşadığı herhangi bir şeyle ilgili (sizle ya da başka bir kızla ilgili değil) veya ailevi bir durum ile ilgili o gün yaşadıklarından o şarkı gelmiştir aklına. Eski bir şarkıysa önceki yıllarda çok dinlemiştir, karşısına çıkınca o dinlediği dönemler aklına gelmiştir. Ben lisedeyken Avril Lavigne'nin şarkılarını çok dinlerdim. Şimdi karşıma çıktığında, o zamanlarki hâlimi hatırlatıyor. Complicated'i duyduğumda aklıma ortaokulda o şarkıyı ilk kez dinleyişim, soğuk Eskişehir yaz akşamlarında, salıncaklarda sallanırken üzerimde rengarenk yıldızları olan kapüşonlum ve o günkü moduma uygun olarak rengini değiştirdiğim kulaklıklarım geliyor mesela. Veya ilk en büyük kalp kırıklıklığımı atlatırken dinlediğim What the Hell şarkısını duyduğumda o zamanki sevgilim değil, o şarkının bana nasıl moral verdiği geliyor aklıma.
Kısacası bir sürü sebebi olabilir. Aklınıza ilk gelen şeyin eski sevgilisi için paylaşmış olması olan bir insanla görüşmemelisiniz.
Ben bunu buluttan nem kapmak olarak algılıyorum, barşmışsınız ne güzel tadını çıkarın, ben de "çık hayatımdan" isimli bir şarkıyı çok severim, şimdi kocam bunu paylaştım diye beni boşasın mı?