- 10 Ağustos 2018
- 129
- 39
- 39
- Konu Sahibi Ferdane3834
Sevgilimle uzun bir ayrılıktan sonra baristik hersey o kadar güzel ki 4 gündür oda ders almış gibi hatalarindan çok dikkatli ve ilgili davranıyor...Ama dün gece herkese açık bir şarkı paylasmis paylaştıkları herzaman açık gerçi..Ayrılık şarkısı anlam veremedim.Eski sevgilisi vardı bunu yaralayan bir mevzuyu..Galiba hala aklı onda yoksa neden herşey güzelken böyle bir paylaşım yapar insan.Bu büyük aşk böylece bitti falan diyor şarkının sözlerinde.. Ki herzaman paylaşım yapmayan birisi olduğu halde soruma şöyle cvb veriyor begendigim parcalari atıyorum sonra ulaşmam kolay olsun diye.Genelde müzik tarzım bu dedi ve böyle gereksiz konularda tartışmayı sevmediğini söyledi bunun üzerine bende tamam istediğiini yap ben yanlış düşüncelere kapılıyorum sorun bende demekki bende bir daha bakmam çünkü canım sikiliyor dedim.Oda bu kelimenin kırıcı olduğunu soyledi ne yaparsan yap ne demek madem ilgilenmiyorum benimle ne işin var o zaman gibi bir şey dedi konuyu kapatalım dedim uzatmayalım istediğin gibi kullan paylsimar yap fac3nde ben sorgulamiyorum artık dedim tamam dedi 5 saattir ne ondan ses çıkıyor ne benden şarkıyida kaldırmış.. Yaşlar ben 33 o 31 küçük değiliz bu arada ama eski sevgilisine çok değer verdigini bildiğim için takigim bu konuya çünkü onunla olduğu donemler ona hitaben bir çok paylaşımı var.