- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Ben onu takinti yaptim sanirim sevgilimede güvenemedim bitirsem bitiremedimde emin olamadigim birseydi takintilarimdan ibaret olabilirdi belki bilirse kadinda ona gore davranir diye dusundumBöyle birşey yapmaya ne gerek vardı.kadini hayatınıza zorla siz sokup sevgiliye trip atmissiniz.engelleyin hiç muhatap olmayın.yoksa kendimize saygıniz kalmayacak
Maalesef öyleHadi kadın pisliğin teki çıktı da siz niye hala konuşuyorsunuz ki? Bir de sevgiliniz nasıl sevişiyor onu mu konuştunuz eski sevgilisiyle
Kadın rahatsız ediyorsa sevgilinizi, sevgilinizin de gönlü yoksa eğer ulaşmamasını sağlamak onu görevi. Sizin böyle bir şüpheniz varsa da ben olsam pusuya yatardım, konuştuklarını anladığım an bitirirdim. Zaten sevgiliniz de bana çok güvenilir gelmedi anlattıklarınızdan. Çok saçma bir durumdasınız şu an ne diyeceğimi bilemedim yani
Güvenmiyorum sevgilime maalesef bu kadinida çok takinti yaptimAdam zaten durumu size izah etmiş. Onu bitirip seninle başladım diye. Kendiniz söylüyorsunuz zaten mesajı dahi okumadığıni bence kendinizi uzmeyin
Sevgilimin bir iki yalanininyakaladim güvenim sarsıldı o zaman bırak diyecekainiz ama olmadı işteAramakla hiç iyi yapmamışın bence.hem sevgiline sor konuşup konuşmadıklarını eski sevgilisini arayıp neden bu tarz şeyler konuştun çok garipbayanın sana yönelttiği sorular dahada garip.yada ben olayı tam olarak anlayamadım.
Ben onu takinti yaptim sanirim sevgilimede güvenemedim bitirsem bitiremedimde emin olamadigim birseydi takintilarimdan ibaret olabilirdi belki bilirse kadinda ona gore davranir diye dusundum
En son benim elimde kaldı:)))Sevgili kime ait şu an pek belli değil.
Kesinlikle sınır koymadı beni bunu yalmaya mecbur bıraktıSevgilisi olduğunu bildirmek sizin değil sevgilinizin yapması gereken bir şeydi. Ben o kadına kesin sınır koymadığını düşünüyorum sevgilinizin. Güvenip güvenmemek size kalmış ama çok da kendinizi kaptırmayın bu adama.
Anladım ama eski sevgilisiyle yüz göz olman doğru değil yinede.adam görüşmüyorsa bile sen ilişkiye dahil etmişin resmen bayanı.aklından çıkar eski sevgiliyi falan sevgiline gerçekten tam anlamıyla güvenmeyi dene tabi zaman ister o ayrı konu.Sevgilimin bir iki yalanininyakaladim güvenim sarsıldı o zaman bırak diyecekainiz ama olmadı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?