eski sevgilisinden gelen mesaj...

bakın. benim sorduğum soru sevgilim beni aldatıyor mu? değildi. iyi okuduysanız ilk mesajımdan itibaren kızın niyetinin ne olabileceğini sordum. sizin yorumlarınıza baktığımda ise gördüğüm şey şu: eski sevgilisinin ayrı yeri varmış, eskiden çok seviyormuş, açık kapı bırakmış, ayrılmak gerekirmiş, şöyle böyle. bunları nasıl anladığınızı veya kanıtınızı sorduğumda ise, veremiyorsunuz. sadece ve sadece 'tahminlerle' günah keçisi ilan edip yuhalama eğiliminiz var. umarım farkına varmışsınızdır.
bense olaya gerçekçi yaklaştığımda, birinin kurduğu olası senaryolar ve tahminlerle dolduruşa gelip insanları hayatımdan çıkarıp kırmaktan kaçındığımda 'baş üstüne koymuş' oluyorum. komik.

her neyse, bu yorumum da baş üstüne çıkarma, koruma olarak algılanır nasılsa.
son olarak, baş üstü mevzusunu bilemem ama, birileri sevgilisi kaynanası bilmem nesi ile ilgili yakındığında senaryolara, tahminlerle, dayanak belirtmeden günah keçisi ilan edip yuhalayarak kendini tatmin eden kadınlar da burada çok meşhur.

siz gerçekçi olduğunuzu söylüyorsunuz ben ise sizden daha gerçekçiyim,hayal aleminde yaşamıyorum. belli ki ortada birşey var ve kız özür diliyor.
bekleyin ve görün.

iyi forumlar.

yo üsteleme yok, gayet iyi vakit geçiriyorum. ortada dert edindiğim bir durum yok. sadece buradaki insanların fikirlerini merak ettim ve tuhaf tutumları olan insanlarla karşılaştım. fikir ve düşünce alış verişi için buradayım.

evet, ne acayip kadın.
önce aramış, sonra cevap gelmeyince bu mesajları yazmış. telefonda sonradan söylediğine göre aklına takılmışmış, sadece söylemek istemişmiş.

evet senin ve hepimizin düşündüğü gibi kız yeni sevgilisini boynuzlama eğiliminde..
yani yeni sevgilisiyle ne kadar mutlu olursa olsun mertte de aklı kalmış belli..
kız milletinden herşey beklenir..bi kadın olarak hep şunu söylerim :nerde kadın orda b.kluk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…