Kız rahatsa biraz gerip sonra bırakmak lazımmerhaba hanımlar. bu konudaki fikirlerinizi merak ettiğim için paylaşmaya karar verdim.
öncelikle sevgilim ile eski sevgilisi bir yıldır görüşmüyorlar.
kız sevgilimi dün sabah birkaç kez arıyor. ardından ''mert seni kırdım, özür dilerim'' şeklinde bir mesaj atıyor. akabinde tekrar arıyor.
kız telefonda herhangi bir sorunu olmadığını, sadece eski konular aklına takıldığı için söyleme gereği duyduğunu söylüyor.
konuşmadan sonra tekrar şöyle bir mesaj geliyor: '' bu arada eskiden verdiğin kitap bende duruyor. adresini yollarsan sana gönderebilirim :) ''
birincisi, bir yılı aşkın süredir hiç görüşmediği birine neden şimdi ve durduk yere söyleme gereği duydu?
ikincisi altında yatan başka bir şey mi var?
hepinizin aklına gelen ihtimali tahmin ediyorum. şöyle ki, kızın bi ilişkisi var ve gayet mutlular. yani geri dönmeye çalıştığını pek düşünmüyorum. ve kızın da oldukça rahat olduğunu söylemem gerek.
bizim ilişkimizi bildiğini sanmam. öyle olsa bile başkasıyla birlikteysen ve geri dönmeyi düşünmüyorsan, ayrıca geçmişte bu kişi sana kötülük yapmadıysa neden ara bozmak istersin ki?Şeytan dürtmüş kızı
onun sevgilisiyle arası iyi olabilir
sizinkini bozmaya niyetlidir belki
doğru söylüyorsunuz. zaten sevgilimden yana sorunum yok.bazıları sırf egosu için merak ederler acaba beni unuttu mu şimdi mesaj atsam kesin cevap verir bana tarzında düşüncelere kapılırlar malesef. benim sevgiliminde eski sevgilisi mesaj atar arada müsaitsen görüşelim mi diye .. bence fazla takılma canım eğer sevgilin kendisi gösterdiyse mesajı sana sorun yoktur. eğer gizlediği bir şey olsaydı saklamayı tercih ederdi ..
1 yıldır görüşmediği halde durduk yere özür dilerim mesajı alınca derdini merak ettik haliyle.
evet kesinlikle yaptigi sey hic hos degil ama napalim bazilarida boyle iste yapcak bisey yok gormezden gelin gitsin ..doğru söylüyorsunuz. zaten sevgilimden yana sorunum yok.
sadece geçen o kadar süreden sonra sırf ego tatmini için sevgilimi alet etmeye kalkışması hoş değildi.
Geri dönmeye çalıştığını düşünmüyorum.
Kadınlar da erkekler de yeni ilişkileri olsa bile eski sevgilileri dönem dönem yoklayabiliyorlar.
Cevap verecek mi merakı, yeni ilişkisinde yaşadığı herhangi bir pürüz, hayatındaki insan dışında birileri tarafından da talep gördüğünü düşünüp iyi hissetme...
Gördüğünüz gibi hepsi hastalıklı düşünceler, ihanet meyli ve karakter marazları...
Zaten -çok ekstrem bir durumdur- iki taraf da sevgiliyle arkadaş kalmayı becermediyse şayet...
Kişi eski sevgilisini ölmüş kabul etmeli, hatıralarıyla avunmayı bilmeli...
Neticede o artık başkasıyla yeni bir dünya kurmuş, yani sahiden de "öbür tarafa gitmiştir"...
biz de aynen öyle düşündük. bakalım.ilginç
insan eski sevgilisinde neden özür dilesin ki durduk yere
altından kesin bişey çıkar
yoksa aaa dur ben bi eski sevgilimden özür dileyim demez kimse
allahım ne saygılı ilişkiler varmış..
ben bunu yaşasaydım buraya konu bile açmaz, kan alırdım kan.
sevgiliminde burnundan getirirdim. mümkün mü yahu?
gerektiğinde ağır konuşacak, senin sevgilin açık kapı bırakıyor geçmişler olsun.
şunu bil ki; biz istemediğimiz sürece kimse bize ulaşamaz, huzursuzluk veremez.evet insan ilişkilerinde saygı önemlidir. her şeyi mümkün olduğunca saygı çerçevesinde halletmek bence daha iyidir.
açık kapı derken ne demek istediniz? bir de sevgiliden neden kan alınıyor? kendisi arayan değil aranan konumunda.
şimdi,şunu bil ki; biz istemediğimiz sürece kimse bize ulaşamaz, huzursuzluk veremez.
sevgilin aralık kapı bırakıyor, belki de zamanında gerçekten sevdi ve kızın ayrı bir yeri var.
ben böyle bir durumda ayrılığa kadar götürürdüm.
Zira sevgilin ya çok saf ya da bu ilişkide saf olan sevgilin değil...
amacım üzmek değil sadece gözlerini aç derim.. kendini teselli etme, sevgilin suçsuz değil.
Aklınızda hic bir acaba bile yoksa neden konu açtınız?şimdi,
birincisi ortada suç olan nedir? eski sevgiliye direkt engeli basıp ulaşmaya çalıştığında ne olursa olsun derdini dinlemeden direkt terslemek mi gerekir?
bunu yapmayınca açık kapı bırakılmış veya aldatılmış mı olunuyor?
kendimi teselli etmiyorum. mesajımı iyi okuduysanız bu durumu bana söyleyen o zaten, ben bir şey yakalamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?