Eski sevgilisi hakkinda yazdiklari

Erkek ya da kadın, eski sevgilisi, eski Arkadaşı ya da eşi Hakkında yüzüne ya da arkadan hakaret küfür ya da iftira atacak kadar çirkinleştiyse emin ol, aynısını sana da yapacaktır.
Böyle insanların ne arkadaşlığına ne ilişki anlayışına itimat etmem.

Acaba kendisi kacinci elmis ! Pislikler ya .. eski sevgilisine bu sekilde hakaret eden serefsiz yarin birgun sanada aynisini yapar.. lutfen uzak dur

Dayanamıyorum soracam, o "den" ler neden ayrı?

Dayanamıyorum soracam, o "den" ler neden ayrı?
Bende dayanamicam simdi agzimi acicam. Türkce ögretmeni misin?? Ozaman kisaca aciklama yapayim türkceyi sadece ailemle konusarak ögrendim yurtdisinda yasiyorum. Birakda sadece o kusurum olsun. Insanlari gercekten anlamiyorum. Kusur ariyosan bulursun ben derdimi yaziyorum sen 'den' ayri yazmissin diyorsun. Yazmadan önce bir düsün istersen.

Cok karaktersiz bi adammis arkana bakmadan kac

Bi laf vardır, çok sevdiğim; "Birinin adam olup olmadığını, ayrıldığında anlarsın"

Neden böyle yazmış, unutmuş mu, unutamamış mı, bunları merak etmene hiç gerek yok..Böyle çirkinleşebilen biri demekki..
Uzak durmaktan ziyade bence tamamen kop gitsin..

Unutamamis, kizin yeni bi sevgilisinin olmasini da dolayisiyla hazmedememis. Hala eskisine takili olan ve üslupsuzca ofke kusan birinden uzak durma kararin bence de cok dogru. Kendi iyiligin icin ebediyen uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…