Eski sevgilisi hakkinda yazdiklari

Slm kizlar, yaklasik bir aydir biriyle yazisiyorum, kendisiyle uzak oturdugumuz icin henüz bir kere yüzyüzr görüsme firsatimiz oldu. Bir arkadasim tanistirdi kendisiyle. Gelelim konuya: bu cocugun sosyal medya hesaplari var. Ismini google yazinca twitter hesabiyla karsilastim. Gecen hafta eski sevgilisi hakkinda cok cirkin seyler yazmis. Iste yeni sevgilin 'ikinci el kullanmaya aliskin', 'simdide yeni sevgilinle mi tatile gittin o..' gibi cirkin seyler. Simdi bunlari okuduktan sonra icime bi kurt düstü. Bi erkek neden böyle cirkinlesir? Unutamadigin dan? Hazmedemedigin den? Ondan uzak durmaya karar verdim düsüncelerinizi bekliyorum. Bu arada twitter hesabini okudugumdan haberi yok
İnsan bir sebeple çirkinleşmez, zaten çirkindir.

Unutup unutmadigi yada sebebini bos ver. Onemli olan yaptigi cirkinlik. Nasil biri oldugu ortada. Bence uzak durmalisin.

Yarası hala kapanmamış, muhtemelen de hala deli gibi aşık o yüzden böyle b.k atıcı şeyler yazıyor. İşsiz şekilde eski sevgilisinin hayatı hakkında bilgi almaya çalışan ve muhtemelen sizinle de o'nu kıskandırmak için "bak ben de buldum" nispetini gerçekleştirmek için sevgili olacak birisi.

Eski sevgilisini kıskanıyor bence ayrıca şimdi onun için konusuyosa yarın öbürgünde senin için konuşur uzak durmalısın.

Slm kizlar, yaklasik bir aydir biriyle yazisiyorum, kendisiyle uzak oturdugumuz icin henüz bir kere yüzyüzr görüsme firsatimiz oldu. Bir arkadasim tanistirdi kendisiyle. Gelelim konuya: bu cocugun sosyal medya hesaplari var. Ismini google yazinca twitter hesabiyla karsilastim. Gecen hafta eski sevgilisi hakkinda cok cirkin seyler yazmis. Iste yeni sevgilin 'ikinci el kullanmaya aliskin', 'simdide yeni sevgilinle mi tatile gittin o..' gibi cirkin seyler. Simdi bunlari okuduktan sonra icime bi kurt düstü. Bi erkek neden böyle cirkinlesir? Unutamadigin dan? Hazmedemedigin den? Ondan uzak durmaya karar verdim düsüncelerinizi bekliyorum. Bu arada twitter hesabini okudugumdan haberi yok

Mesele onu unutup unutmaması, hazimsizligi vs değil, olmamali.

Eger o kadar düşük bir kadınsa neden beraber olmuş onunla?

Birlikteyken tertemiz bir cicekmis de ayrılınca bataklık gülüne mi dönüşmüş?

İnsan çirkin bir halini gorunce ayrılabilir birinden, sevmediğini anlayabilir onu.

Ama yapması gereken en azindan kendi tercihine, yasanmisligina saygıdan atıp tutmamaktır arkasından.

Bu çocuğun hayatına girecekler ne bahtsız, böylesi beraberken abartili ifade ve hareketlerle göklere çıkartir, ayrılınca yerin dibine sokar eşini.

Densiz...

Sebep ne olursa olsun uzak durmalısın
Demek ki sana da böyle şeyler yapabilir birgün

X