Eski sevgilinin dönüşleri yardımmm kızlarrr

Milena_88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
30
11
Sevgili hanımlar sizlerden fikir almak,yaşadığım bir olayı paylaşmak niyetiyle yazıyorum bu yazıyı.Bundan 1.5 yıl önce evlilik yolunda giden bir ilişkim aniden bitti. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.eminim ki aramızda ben gibi olay yaşamış arkadaşlarım vardır. Neyse çok fazla sizleri yormadan sorunumu yazayım. Herşeyimiz harika giderken bir anda bitti hiç bir anlam veremedim. Ayrıldıktan 9 ay sonra aradım ben.Telefon konuşmamız harika geçti buluşmak istiyorum dedim tmm dedi ama görüşmek isteğimde hep bi sebep buldu ve 3 gün sonra zorlamayla da olsa buluştuk( 6 ay önce bir defa )görüştük konuştuk öyle bir bakışı vardı ki hayatımda ilk defa böyle gördüm onu çaresizce baktı o gün bana..;Bizim için doğru olanın bu olduğuydu. Sanki biri durdurur gibiydi onu. 1 ay önce yine yazdım ben bişeyler içimden geleneri.. O 2 gün sonra cevap verdi ama yazdıklarıma cevap değil öyle günlük muhabbetler. Sonra ben 15 gün yıllık izindeydim yoktum hiç konuşmadık. Daha sonra izin dönüşü bana mesaj attı (asla yapmam dediği bişeydi).konuştk saatlerce.Eskiye dair konuşmalar geçti aramızda unutmuşsun felan muhabbetler geçti. Oda tekrar barışmayı mı planlıyor olabilir mi ? Daha sonra hiç konuşmadık 3 gün oldu. Şimdi onu görmek istiyorum son kez bize şans vermesi için konuşmak istiyorum ama cesaretim yok ya yine yok derse diye korkuyorum.Ne yapmalıyım kızlar ?

NOT:ZAMAN GEÇİRMEK İÇİN BİR KIZLA KONUŞMAK NİYETİNDE OLMAYAN BİRİSİ. İLK SEVGİLİSİYİM YAŞ :28 :)

onun kafasındaki ilk sevgilidir.hala kafasında kimse için eş pozisyonu belirlememiş ki çocuk gibi aniden küstüm oynamıyorum demiş gitmiş.bir kere bitiş olduktan sonra ne kadar toplanır bilmem.bir süre daha takılıp yarım kalanları bitirip ayrılmak mı acaba niyeti.bi daha buluştuğunuzda bunu açıkça sor. kaçamak cevaplar veriyorsa salla bir süre daha takılmak istiyordur.

neden bittiğini bilmiyorsan sorunlarınız çözülmez bence böyle arada görüşmesinin sebebi ne? bir sürü soru vardır daha.cvplar olmadığı sürece başlasa da sonunun tekrar ayrılık olması kaçınılmaz olacaktır.

Aniden bitmesi için büyük bi sebep olmalı engel olmalı yada gidişattan vs korkuyor olmalı.. Arada yazıp yazmıyormuş ne olacağı belli değil daha akışına bırak bence ama tekrar ona kapılıp kalma 2. Kez aynı şeylerin yaşanmamasına dikkat et derim.. Belli eder isteğini zaten pişman olup tekrar ciddi falan düşünüyorsa anlarsın, öyle değilse de anlarsın.

Ben birşeylerden korktuğunu düşünüyorum.Mesela size aşık olmuş olabilir evlilik yolunda giderken kendi duygularından maddi durumundan korkmuş olabilir.Malum aile kurmak evlenmek zor bu devirde.Veya tam tersi de olabilir sizinle birlikeyken başka birisini beğenmiş birşeyler yaşamış bitirmiş ve doğru olanın sizin olduğunuza karar vermişte olabilir.Üzgünüm gerçekçi olmaya çalıştım ama emin olamadığı birşeyler olmuş ilişkiniz boyunca.Bence siz hiçbirşey yapmayın hemde hiçbirşey.Evet çok çok zor ama o size nasıl davrandıysa sizde öyle davranın.Mesajınıza 3 gün sonra yazdıysa bırakın siz 4 gün sonra yazın.Ama kapris trip lafsokma hiçbirini yapmayın.

bu durumlar çoğunlukla akıl karışıklığından kaynaklanır...inanın sevse bu kadar beklemez daha doğrusu ayrılmaz...

herkes pek bir iyi niyetli gördüm, kızdım kendime ne fesatsın diye..bence; aniden bitirmesi evliliğe hazır olmadığını gösteriyor. Sana gecikmeli mesaj atması, 6 ay önce erteleye erteleye seminle buluşmasıda hayatında başka biri oldugunu aklıma getirdi.. ne yalan söyliim....

Büyük ihtimalle hayatında biri var sana benzeyen ya da sana benzettiği aklını karıştıran bence artık peşine düşme eğer o seni seviyosa dayanamaz zaten gelir mücadele eder engelleri varsa seven insan herşeyle mücadele eder.Tabi bu benim fikrim en doğru kararı sen vericeksin.

kızlar bıızm çektiğimiz nedir boyle hep ilişki problem.2 gün mutlu oluyorsak 2 ay üzüntü kader.bende birine çok fena aşık oldum 7 aydır konustuk ve görüstük sonra bir tartısmadan sonra fena halde ayrıldık.beni evden kovdu hakaretler ise cabası berbat bir durum.18 martta guldur guldur showa bılet almıstım ıkımız ıcın 3 aydır onu bekledim sımdı ıse ayrıyız ne yapıcam bılmıyorum.acaba yanına gıtsem kolundan tutup gıdıyoruz desem belkı o bahaneyle bırseyler duzelır kızlar yardım lutfennn

ya oyle de benı kovar hakaret eder kufur eder dıye çok korkuyorum bayag kotu ayrıldık ve telefondan heryerden engelledi

Anladım canım o zaman boşver telefondan falan engellediyse kafasında bitirmiş demektir.Zorlamanın anlamı yok.Kendini küçük düşürme.

Tatlım sen aşk acısı çekmekten korkuyosun bu çok normal ama şimdi gitsen gel gidelim desen oda sana hakaret etse bağırsa çağırsa daha çok üzelceksin.O yüzden hiç böyle bi adım atma kafanı dağıt başka şeylerle ilgilen.Hayat ondan ibaret değil.Bi bakıcaksın aşk acın hafiflemiş.Zamanla aklına bile gelmicek.Mutlu hissettiğin şeyleri yap.

Evet çok zor herkes yaşıyor.Sana ne kadar zor geldiğini tahmin edebiliyorum.Ama bunu atlatacak gücün var. Kendine güven.Aç müziği dans et,arkadaşlarınla buluş.Kafanı dağıt.Ama kendini yasa sakın boğma çok yıpranırsın.Zaman herşeyin ilacıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…