- Konu Sahibi aysegul1262000
-
senden bir yaş büyük yani sen 2 sene önce 13 oda 14 yaşındaydı.... bu yaşta nasıl bir sapıklıktır bu çocuktaki.... yani iki sene boyunca bu çocukla çıktınız ama hiçbirşey yaşamadınız... ama sürekli cinsellik konuştunuz... ve sizi sürekli zorladı... pes doğrusu...lise 2 bir yaş büyük
sen ayrılınca da depresyona mı girdi... ya oda çocuk sende... ne depresyonu... ne cinselliği... gerçekten çok küçüksün yarın başkası çıkar... allah korusun koruyamazsın kendini... dikkat et...hayır son iki aydır ko hep konu açıyordu bende bu durumu görünce ve diğer sebeplerden ötyürü ayrıldım
ama gerçekten küçük değil mi ya insan kıyamıyor gerçekten yani ya başına kötü bişey gelse çünkü gerçekten saf zamanları15 yasa biz kucuk diyoruz oysaki bu yastakilere kucuksun dendiginde nedense zoruna gidiyor.
Canim en iyisimi eskiyi yeniyi bitir bir kac hafta uzulur sonra unutursun o yastasin zaten.
Eve davet etmeler opmek mopmek oooo devami gelir yani derslerine yogunlassan senin icin daha iyi olur.
15 yas cocuk ya en tehlikeli yaslar isteama gerçekten küçük değil mi ya insan kıyamıyor gerçekten yani ya başına kötü bişey gelse çünkü gerçekten saf zamanları
Aynen yasin daha küçük boşver bu isleri sayki bu yazını okuyanlardan biri annendi başkası DİE bile nasıl üzülürdü bunlara bide kızının bunlari yaşadığını bilseyazıyı okurken görmüşsündür o beni istemiyor düşüncesiyle birden soğumaya başladım ve kafam birden karıştı bir kez daha söylüyrum bir şey yaşamadık yorumları okursanız anlarsınız ve yorum yapan ablalarıma teşekkür ediyorum en azından aklımdaki sorular gitmiş oldu şu an sevgilim benden ayrılsada pek üzülüceğimi zannetmiyorum soğudum sanki beni zorlayan biriyle olmakda saçmalık uzun sürede ilişki istemiyorum herkese teşekkürler
Küçuksün daha sevgili değilsiniz Evcilik oynuyorsunuz .yanlış yapiyorsun ablacimyazıyı okurken görmüşsündür o beni istemiyor düşüncesiyle birden soğumaya başladım ve kafam birden karıştı bir kez daha söylüyrum bir şey yaşamadık yorumları okursanız anlarsınız ve yorum yapan ablalarıma teşekkür ediyorum en azından aklımdaki sorular gitmiş oldu şu an sevgilim benden ayrılsada pek üzülüceğimi zannetmiyorum soğudum sanki beni zorlayan biriyle olmakda saçmalık uzun sürede ilişki istemiyorum herkese teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?