• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilinin değerini anlamak

lise 2 bir yaş büyük
senden bir yaş büyük yani sen 2 sene önce 13 oda 14 yaşındaydı.... bu yaşta nasıl bir sapıklıktır bu çocuktaki.... yani iki sene boyunca bu çocukla çıktınız ama hiçbirşey yaşamadınız... ama sürekli cinsellik konuştunuz... ve sizi sürekli zorladı... pes doğrusu...

bir şey yaşamadık öpüştük sarıldık elimi tuttu bu kadar daha fazlasına bir genç kız olarak izin vermedim doğru bulmuyorum

hayır son iki aydır ko hep konu açıyordu bende bu durumu görünce ve diğer sebeplerden ötyürü ayrıldım
sen ayrılınca da depresyona mı girdi... ya oda çocuk sende... ne depresyonu... ne cinselliği... gerçekten çok küçüksün yarın başkası çıkar... allah korusun koruyamazsın kendini... dikkat et...

ablacım daha yaşın küçükmüş senin yahu silkelen bir kendine gel daha dur daha önünde neler var senin hatta ileride dönüp bu ikii sevgiline bakacan ''bu tipleremi aşık oldum''ben diyeceksin o yüzden otur ders çalış ve iyi bir meslek sahibi olmaya çalış hep amacın bu olsun.

Yani sen liseye başlayınca yeni sevgili yaptiysan ortaokulda cinsellik yasiyordun 12 13 14 yaşlarında yani. Seni sevmicekte kimi sevecek eski sevgilin o girmesinde bunalıma kim girsin. kendine gel sen önce daha sevgililerin derdindesin

Senin o dogrularini bir bes sene sonra konusalim. Henuz saglikli dogrulari, prensipleri olacak yasta degilsin. Gonul iliskilerine kafa yorma bu kadar.

Sen daha geçen gün sevgilin farklı bir şehre taşınıyor diye "beni bırakıp gidiceğini bilmek berbat bir duygu göz göre göre onu kaybetmek bidaha geri gelmeyeceğini bilmenin ölümden bir farkı yok.." diyen değil miydin? Şimdi aklın eski sevgiline mi kaydı hem de sırf senden yararlanmak için görüşen birine?

Otur dersini çalış daha bu yaşta ya şundandır ya bunda oynuyorsun Pes!

15 yasa biz kucuk diyoruz oysaki bu yastakilere kucuksun dendiginde nedense zoruna gidiyor.
Canim en iyisimi eskiyi yeniyi bitir bir kac hafta uzulur sonra unutursun o yastasin zaten.
Eve davet etmeler opmek mopmek oooo devami gelir yani derslerine yogunlassan senin icin daha iyi olur.

15 yasa biz kucuk diyoruz oysaki bu yastakilere kucuksun dendiginde nedense zoruna gidiyor.
Canim en iyisimi eskiyi yeniyi bitir bir kac hafta uzulur sonra unutursun o yastasin zaten.
Eve davet etmeler opmek mopmek oooo devami gelir yani derslerine yogunlassan senin icin daha iyi olur.
ama gerçekten küçük değil mi ya insan kıyamıyor gerçekten yani ya başına kötü bişey gelse çünkü gerçekten saf zamanları

yazıyı okurken görmüşsündür o beni istemiyor düşüncesiyle birden soğumaya başladım ve kafam birden karıştı bir kez daha söylüyrum bir şey yaşamadık yorumları okursanız anlarsınız ve yorum yapan ablalarıma teşekkür ediyorum en azından aklımdaki sorular gitmiş oldu şu an sevgilim benden ayrılsada pek üzülüceğimi zannetmiyorum soğudum sanki beni zorlayan biriyle olmakda saçmalık uzun sürede ilişki istemiyorum herkese teşekkürler

Ya ben mi cok korunakli buyudum, bizim zamanimizda da olurdu birbiriyle cikmalar, dramalar, liseli ergenlerin buyuk aski da bazen bu forumda okuduklarim gozlerimi yerinden firlatiyor... 13-14te cinsellik dusunen cocuklar, ne bicim erkekler yetistiriyosunuz arkadas... Aman pasam, kral oglum vs diye bunlarin g*tlerini tavana vurdurmussunuz ergen anneleri, sacma sapan turk dizileriyle beyinlerini yikamissiniz. Umarim gelecek neslin anneleri daha bilincli olur, bu ne boyle.

ama gerçekten küçük değil mi ya insan kıyamıyor gerçekten yani ya başına kötü bişey gelse çünkü gerçekten saf zamanları
15 yas cocuk ya en tehlikeli yaslar iste
O yaslarda dogru yanlisi bilmiyorlarki soylenilen sozler nasihatlar hep bos kaliyor yine bildiklerini yapiyorlar malesef

yazıyı okurken görmüşsündür o beni istemiyor düşüncesiyle birden soğumaya başladım ve kafam birden karıştı bir kez daha söylüyrum bir şey yaşamadık yorumları okursanız anlarsınız ve yorum yapan ablalarıma teşekkür ediyorum en azından aklımdaki sorular gitmiş oldu şu an sevgilim benden ayrılsada pek üzülüceğimi zannetmiyorum soğudum sanki beni zorlayan biriyle olmakda saçmalık uzun sürede ilişki istemiyorum herkese teşekkürler
Aynen yasin daha küçük boşver bu isleri sayki bu yazını okuyanlardan biri annendi başkası DİE bile nasıl üzülürdü bunlara bide kızının bunlari yaşadığını bilse

Küçuksün daha sevgili değilsiniz Evcilik oynuyorsunuz .yanlış yapiyorsun ablacim

Back