- 3 Ekim 2014
- 90
- 5
- 48
- 24
- Konu Sahibi aysegul1262000
-
yaş kaç? zıpzıpın affına sığınarak soruyorum.2 yıllık gerçekten sevdiğim bir ilişkim vardı. ama sapıktı beni evine davet ediyordu zorluyordu. ve hep cinsel şeylerden konuşuyoduk by da bir ilişki için kötü bir şey beni korumuyordu. ama beni gerçekten çok seviyorduliseye bsşladım ve karşıma bir erkek çıktı hoşlandım oda bana aşık oldu çıkma teklifi etti sevgilimden bahsettim ama hoşlanıyorum senden dedim ama önce seni tanımama izin ver dedim derken lisedeki çocukla yakınlaşma olmaya başladı ve böyle oluncada ayrılmak zorunda kaldım sevgilimden severek ayrıldım ve lisedekine bağlanmaya çalıştım. eski sevgilim depresyona girdi 3 ay oldu ayrılalı ve 3 aydır lisedeki çocukla çıkıyorum 3 ayda çok güzel şeylerde yaşadk çok kötü şeylerde o da beni üzdü ben bir erkek için sevgilimden ayrılmadım gerçekten mutluluğu bulmak için ayrıldım çocuğun gerçekten beni seiceçiğini zannettim inandım bir ışık hissettim ama öyle olmadı aramzda bir şeyler kopuyor eskisi gibi değiliz abana eskisi gibi gülmüyor zaten bir ayrılık yaşadık o ayrıldı amaşehir dışına taşınma olayıolduğu için ayrıldı ama bana geri döndü şuan çıkıyoruz ve geçen gün taşınma olayından ötürü taşındığımdada yapabiliriz dedi bende peki istermisin dedim olabilir dedi bende eyer sen istersen olur dedim oda bilemem dedi bendeistemiyomusun dedim oda Ayşegül bilemem dedi beni geleceğinde istemiyor her şey böyle birikince eski sevgilimin değerini anlıyorum onu özlüyorum sanırım beni hala seviyor ama onu çok kırdım birden bire ayrıldım şimdi onunla arkadaş olmaya çalışıyorum napmalıyım kafam fazla karışık çocuk oyuncağı değilki bu birinden ayrıldiğerine koş olmaz arkada bıraktığın bir kalp var ve bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum
valla birşeyler yaşamadıysan ailenin ve senin verilmiş sadakanız varmış..... daha çok küçüksün.... evet erkeklerin suyu çıkmış vaziyette ama.... hala sapık olmayan var.... bu sapıkla birlikte olmaya başlarsan bile bile lades dersin.... bugün değilse birgün mutlaka istediğini alır... kendine dikkat et.... yaşıtın olan... doğru düzgün insanlarla arkadaşlık yap....yaşım küçük 15 lise birdeyim şimdi diceksiniz ki bu yaşta ne sevgilisi ne yakınlaşması ne zorlaması olayı açıyım sevgilim zorluyordu cinsel şeylere ama tabiki kabul etmiyordum evinede gitmedim lisedeki çocukla da yakınlaşma derken elimi tutması ve birden öpüşmemiz şöyle oldu beni öpmeye kalktı ben kendimi çektim özür diledim sonra yine denedi öpmesin diye yanağından öperken birden oldu
yaşına göre çok karmaşık şeyler yaşıyorsun kardeşim bence sevgili olaylarından bi vazgeç hele bi dur geleceğin ile ilgili başka planların olsun daha çocuksun çünkü2 yıllık gerçekten sevdiğim bir ilişkim vardı. ama sapıktı beni evine davet ediyordu zorluyordu. ve hep cinsel şeylerden konuşuyoduk by da bir ilişki için kötü bir şey beni korumuyordu. ama beni gerçekten çok seviyorduliseye bsşladım ve karşıma bir erkek çıktı hoşlandım oda bana aşık oldu çıkma teklifi etti sevgilimden bahsettim ama hoşlanıyorum senden dedim ama önce seni tanımama izin ver dedim derken lisedeki çocukla yakınlaşma olmaya başladı ve böyle oluncada ayrılmak zorunda kaldım sevgilimden severek ayrıldım ve lisedekine bağlanmaya çalıştım. eski sevgilim depresyona girdi 3 ay oldu ayrılalı ve 3 aydır lisedeki çocukla çıkıyorum 3 ayda çok güzel şeylerde yaşadk çok kötü şeylerde o da beni üzdü ben bir erkek için sevgilimden ayrılmadım gerçekten mutluluğu bulmak için ayrıldım çocuğun gerçekten beni seiceçiğini zannettim inandım bir ışık hissettim ama öyle olmadı aramzda bir şeyler kopuyor eskisi gibi değiliz abana eskisi gibi gülmüyor zaten bir ayrılık yaşadık o ayrıldı amaşehir dışına taşınma olayıolduğu için ayrıldı ama bana geri döndü şuan çıkıyoruz ve geçen gün taşınma olayından ötürü taşındığımdada yapabiliriz dedi bende peki istermisin dedim olabilir dedi bende eyer sen istersen olur dedim oda bilemem dedi bendeistemiyomusun dedim oda Ayşegül bilemem dedi beni geleceğinde istemiyor her şey böyle birikince eski sevgilimin değerini anlıyorum onu özlüyorum sanırım beni hala seviyor ama onu çok kırdım birden bire ayrıldım şimdi onunla arkadaş olmaya çalışıyorum napmalıyım kafam fazla karışık çocuk oyuncağı değilki bu birinden ayrıldiğerine koş olmaz arkada bıraktığın bir kalp var ve bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?