ahahahahah ay ne güzel bir haftada evlenebilir miyim acabaBenzeri başıma geldi ama barışmadık, çünkü evliydimhiçbir şey yapmayın bence, çünkü çocuktan ayrılan sizdiniz sanırım öyle hatırlıyorum, bi hamle yapsanız saçma durur.
ya çok doğru söylüyorsunuz aslında. böyle düşünüp heyecanlandırdıkça kendimi bu detayları siliyorum resmen. yanlış yapıyorum kendime gelmem gerekNormal arkadaşı olsaydı tanıştırırdı . Haber göndermek yerine o an selamlaşırdı sizinle .
Ayrılmanıza rağmen geri verme , ya da parasını gönderme teklifi de etmemişti .bence bu kişi doğru kişi değil .
uğraşmaktan çok yoruldum, ikimiz de türkçe konuşuyoruz ama nedense birbirimizi anlamıyoruz. dışarı çıktı bu, bir yanlış yapmadığı halde sırf o an uğraşmamak için bana yalan söyledi. ne niyetle olursa olsun yalan mantıklı değil, zira ben kıskanç bir insan da değilim iletişime açığım. tavrını ve yalanı haketmedim, küçük bir yalandı evet ama yarın başka bir mekanda büyürdü o yalan. yolları ayırmak durumunda kaldımİlk ayrılma sebebiniz neydi? Ona göre yorum yapsak daha sağlıklı olur bence.
uğraşmaktan çok yoruldum, ikimiz de türkçe konuşuyoruz ama nedense birbirimizi anlamıyoruz. dışarı çıktı bu, bir yanlış yapmadığı halde sırf o an uğraşmamak için bana yalan söyledi. ne niyetle olursa olsun yalan mantıklı değil, zira ben kıskanç bir insan da değilim iletişime açığım. tavrını ve yalanı haketmedim, küçük bir yalandı evet ama yarın başka bir mekanda büyürdü o yalan. yolları ayırmak durumunda kaldım
sonrasında birçok kez iletişime geçti her iletişime geçtiğinde o kanalı kapattım
hayır. çözüldüğünü iddia ediyor ama kendimi bu noktada riske atmış olurum barışırsam. zira bana yalan söylediği için ayrıldık.Ayrılmanızı gerektirecek sorunlar çözüldü mü? Emin misiniz?
aslında sadece kafa karışıklığı hissediyorum. yukarda anlattım nasıl ayrıldığımızı okursanız beni anlayacaksınız. ya ben büyüttüysem diye düşündürüyor bana ama bir yanda da hazmedemiyorumPeki size o yalanı söylediğini anladığınızda ne hissettiğinizi hatırlıyor musunuz? Eğer o sırada hissettiğiniz üzüntü, hayal kırıklığı vs hala güçlüyse boşuna tekrar birleşme hayali kurmayın. Çünkü şimdi barışsanız bile siz eğer o yalanı unutamayacaksanız ve ileride şüphelendikçe gündeme getirecekseniz ikiniz de yıpranırsınız. Ama affetmeye eğilimliyseniz bir şans daha verin tabii.
ahahahahaha, eline ibanımı vereyim miHediyeyi geri iste
Merhaba merhaba bu kadar. Hiç muhattap olma.
Ver verahahahahaha, eline ibanımı vereyim mi
Sorun etmediğiniz ve yalan söylemesi için bir nedeni olmadığı halde yalan söylüyor.hayır. çözüldüğünü iddia ediyor ama kendimi bu noktada riske atmış olurum barışırsam. zira bana yalan söylediği için ayrıldık.
yalan da şöyle bir yalan, bana bir yere gideceğini söyledi, gitti, gece yanıma geldi, naptın falan diye sordum. oturduk işte orda dedi. konu kapandı. ertesi gün başka bir yere daha gittiğini öğrendim, çok saçmaydı eve gelince bana yalan söylemesi, neden diye sorduğumda paniğe kapıldım haber vermediğim için kızarsan diye dedi?
ilk aklıma gelen bu yalanı söyledi çünkü saklaması gereken şeyler yaptı düşüncesi oldu, ama o da değil onu da öğrendim. ama yalan söylemesi çok saçmaydı çünkü hiç böyle haber ver bana talebim olmadı bundan hiç kavga etmedik. beni de epeydir tanır aslında. olay midemi bulandırdı, bunu ifade edip gayet sakin bir şekilde ayrıldım.
Üfff hic exle mexle ugrasamam. Giyinir, suslenir, normal davranir pas falan vermeden, sen de herkes gibisin takilirdim.arkadaşlar eski konumu bilmeyenler için anlatayım, ben eski sevgilimle ayrılmıştım, sonra ayrılmadan önce aldığım manevi değeri yüksek (kendimle gurur duyuyorum hatta çabam için) bir hediye kendisine kargoyla gitmişti, kendisi de buna karşın mesaj atıp görüşmek istemişti ama akşamına başka kızla görmüştüm. kızla arasında bir şey olduğunu düşünüyordum, o da bütün ortak çevremizle sadece arkadaşımdı diye haber yolluyor, he deyip geçiyorum mecburen, zaten beni de ilgilendirmez. eski konuyu da şuraya iliştiriyorum : eski sevgilimle ayrıldık ama kendisine hediyem gidiyor
şimdiiii gelelim konumuza, arkadaslar haftaya bu kişinin en yakın arkadaşıyla benim en yakın arkadaşım şehir dışında evleniyor. tabi ki katılacağız. ay gelin görün ki benim içim bir hoş oluyor. birimiz nedime birimiz sağdıcız. hatta ikimiz de nikah şahidiyiz, nikah kıyılınca ben de onun ayağına basmayı düşünüyorum
diceksiniz ki niye bir hoş oluyor? ya itiraf edeyim düğünde bir hamlesi olur gibime geliyor. kafam çok karışık böyle içim kıpır kıpır. kendime de kızıyorum ne yani barışmak mı istiyosun diye.
iki ayrı sıkıntımız var simdi. ben böyle heyecanlanmaya devam edersem, düğünde bir hamlesi olursa tak diye barışırımhadi onu da geçtim, bir hamlesi olmazsa da onu nikah masasında paralar mıyım acaba
ay çok karışık hisler içindeyim en doğru tavrım ne olmalı, konuşursa nasıl cevaplar vermeliyim, samimi mi durmalıyım sorun yok gibi mi yapmalıyım, iki medeni insanız sonuçta mı demeliyim, böyle yaparsam da o ters yaparsa naparım gibi gibi bir ton şey kuruyorum kafamda. bir yardımcı olur musunuz aklı selim düşünmem için?
arkadaşımla da konuşamıyorum bu konuyu, düğün öncesi bir de onu bir gerginlik olur mu diyerek germek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?