Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eski sevgilimle aynı düğünde nikah şahidiyiz beni sakinleştirir misiniz
Hem bir kizla görüyorsunuz, arkadaşımdi bahanelerine inanmayip aralarinda bir sey var imasinda bulunup he he dedim diyorsunuz, sonra da barisma planlari yapıyorsunuz?
Allah bazı kullarına geleceğin fragmanını gösteriyor ama insanoğlu o boynuzu yemeden akıllanmıyor işte. Arkadaşım adamı bıraktığın gibi başka kızın yanında görmüşsün. Güya arkadaşı ancak ilk ayrılıkta başbaşa görüşecek kadar samimi olduğu arkadaşın varlığından haberin bile yokmuş. Hani grup içinde görsen falan neyse diyeceğimde başbaşa görmüşsün, daha önce varlığını bile duymadığın kızla. Üstelik yanına gelip tanıştırıp yanlış anlamayı o an düzeltebilir hatta barışmak için kullanabilirdi ama adam sizi görmezden gelmiş kızın yanında. Adam azıcık sana değer verse aldığı o hediyeden sonra o kızla buluşmaya gitmezdi. Muhtemelen böyle atıp tuttuğuna ve sen kızın varlığından haberdar olmadığına göre flört ve tanışma aşamasında. Neyse sen yalana inanmak istiyorsan karar senin. Ben sizin yerinizde olsam takarım koluma bir yakışıklı, bir güzel eğlenir günün tadını çıkarırım , arkadaşlarım yanımdaki adamı sorarlarsa da arkadaşım biz x kişisi ile çook arkadaş canlısıyız, gezip tozmayı severiz derdim.
Şimdi o yanında gördüğün kız zaten arkadaşı falan değil. Arkadaşı olsaydı sen gördüğünde eli ayağına dolaşmazdı hatta sizi de tanıştırırdı. Ek olarak arkadaşı olsa sen de bilirdin. Muhtemelen o kız sevgili falan değil ama flört başlangıcı da olabilir, öylesine biri de olabilir ama dümdüz arkadaş olduğuna inanmıyorum. Zaten yalan yüzünden bitmedi mi ilişkiniz?
Her ne olursa olsun arkadaşınızın düğününde bir scene çıkarmayın, insanlar düğününde sizin olaylarınızı hatırlamasın, kuytuda köşede hesaplaşın ille de olacaksa:)
Fikir vermeye gelmedim de, böyle bir dönemde hala tatlı heyecanları olan birine denk gelmek gülümsetti. Her ne olursa da, umarım en hayırlısı olur. :))