arkadaşlar eski konumu bilmeyenler için anlatayım, ben eski sevgilimle ayrılmıştım, sonra ayrılmadan önce aldığım manevi değeri yüksek (kendimle gurur duyuyorum hatta çabam için
) bir hediye kendisine kargoyla gitmişti, kendisi de buna karşın mesaj atıp görüşmek istemişti ama akşamına başka kızla görmüştüm. kızla arasında bir şey olduğunu düşünüyordum, o da bütün ortak çevremizle sadece arkadaşımdı diye haber yolluyor, he deyip geçiyorum mecburen, zaten beni de ilgilendirmez. eski konuyu da şuraya iliştiriyorum :
eski sevgilimle ayrıldık ama kendisine hediyem gidiyor şimdiiii gelelim konumuza, arkadaslar haftaya bu kişinin en yakın arkadaşıyla benim en yakın arkadaşım şehir dışında evleniyor. tabi ki katılacağız. ay gelin görün ki benim içim bir hoş oluyor. birimiz nedime birimiz sağdıcız. hatta ikimiz de nikah şahidiyiz, nikah kıyılınca ben de onun ayağına basmayı düşünüyorum
diceksiniz ki niye bir hoş oluyor? ya itiraf edeyim düğünde bir hamlesi olur gibime geliyor. kafam çok karışık böyle içim kıpır kıpır. kendime de kızıyorum ne yani barışmak mı istiyosun diye.
iki ayrı sıkıntımız var simdi. ben böyle heyecanlanmaya devam edersem, düğünde bir hamlesi olursa tak diye barışırım
hadi onu da geçtim, bir hamlesi olmazsa da onu nikah masasında paralar mıyım acaba
ay çok karışık hisler içindeyim en doğru tavrım ne olmalı, konuşursa nasıl cevaplar vermeliyim, samimi mi durmalıyım sorun yok gibi mi yapmalıyım, iki medeni insanız sonuçta mı demeliyim, böyle yaparsam da o ters yaparsa naparım gibi gibi bir ton şey kuruyorum kafamda. bir yardımcı olur musunuz aklı selim düşünmem için?
arkadaşımla da konuşamıyorum bu konuyu, düğün öncesi bir de onu bir gerginlik olur mu diyerek germek istemiyorum.