eski sevgilimle aynı düğünde nikah şahidiyiz beni sakinleştirir misiniz

cezamibu

ufukta normal diye bir şey görünmüyor.
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
517
1.821
313
arkadaşlar eski konumu bilmeyenler için anlatayım, ben eski sevgilimle ayrılmıştım, sonra ayrılmadan önce aldığım manevi değeri yüksek (kendimle gurur duyuyorum hatta çabam için ) bir hediye kendisine kargoyla gitmişti, kendisi de buna karşın mesaj atıp görüşmek istemişti ama akşamına başka kızla görmüştüm. kızla arasında bir şey olduğunu düşünüyordum, o da bütün ortak çevremizle sadece arkadaşımdı diye haber yolluyor, he deyip geçiyorum mecburen, zaten beni de ilgilendirmez. eski konuyu da şuraya iliştiriyorum : eski sevgilimle ayrıldık ama kendisine hediyem gidiyor

şimdiiii gelelim konumuza, arkadaslar haftaya bu kişinin en yakın arkadaşıyla benim en yakın arkadaşım şehir dışında evleniyor. tabi ki katılacağız. ay gelin görün ki benim içim bir hoş oluyor. birimiz nedime birimiz sağdıcız. hatta ikimiz de nikah şahidiyiz, nikah kıyılınca ben de onun ayağına basmayı düşünüyorum

diceksiniz ki niye bir hoş oluyor? ya itiraf edeyim düğünde bir hamlesi olur gibime geliyor. kafam çok karışık böyle içim kıpır kıpır. kendime de kızıyorum ne yani barışmak mı istiyosun diye.

iki ayrı sıkıntımız var simdi. ben böyle heyecanlanmaya devam edersem, düğünde bir hamlesi olursa tak diye barışırım hadi onu da geçtim, bir hamlesi olmazsa da onu nikah masasında paralar mıyım acaba

ay çok karışık hisler içindeyim en doğru tavrım ne olmalı, konuşursa nasıl cevaplar vermeliyim, samimi mi durmalıyım sorun yok gibi mi yapmalıyım, iki medeni insanız sonuçta mı demeliyim, böyle yaparsam da o ters yaparsa naparım gibi gibi bir ton şey kuruyorum kafamda. bir yardımcı olur musunuz aklı selim düşünmem için?

arkadaşımla da konuşamıyorum bu konuyu, düğün öncesi bir de onu bir gerginlik olur mu diyerek germek istemiyorum.

4bin liralık hediye al
Sonra başka kızla gezsin dozsun olduuu

Siz niye heyecanlandınız ki şimdi ?

Ben olsam arkadaşımı arar nedime ve şahit olamayacagimi söylerim
Elbet olan birileri çikar
Dügüne katılır x le iletişim kurmayı birak yüzüne bile bakmazdım.

Hiç hayal ettiğim gibi olmadı şimdi..,

Çilek kokusu sezon:3
Hatta düğün yerine giderken araba bozulur, yağmur yağar, telefon çekmez, ıssız bir yerde kulübede geceyi beraber geçirmek zorunda kalırlar. Ertesi gün arkadaşları siz nerdeydiniz falan der. Böyle uzar gider...

E bu adamı sizden ayrilir ayrılmaz bi kizla görmüştünüz o olayı unutabilecek misiniz ?
yani kendisi bas bas bağırıyor bir kere benimle görüşsün kızla da tanışabilir kız cidden arkadasım diye, bilemiyorum ki

çok teşekkür ederim evet yaşandı bu ağlıcam simdi

kız arkadasımdı dedikçe kafam kurcalanıyor. kız bir de benim arkadasımla aynı iş yerinde çalışıyor bilemiyorum yalan söylemeye cesaret edebilir mi

Kulübede tek yatak vardır. Kız üşür ısıtması için oğlanla yatmayı kabul eder

yani kendisi bas bas bağırıyor bir kere benimle görüşsün kızla da tanışabilir kız cidden arkadasım diye, bilemiyorum ki
Bilemiyorum orasini anlatmamistiniz eski konunuz da galiba
Öyle ise bi şans verilmeye değebilir o zaman

düşündüm de neden edemesin ki

Benzeri başıma geldi ama barışmadık, çünkü evliydim hiçbir şey yapmayın bence, çünkü çocuktan ayrılan sizdiniz sanırım öyle hatırlıyorum, bi hamle yapsanız saçma durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…