Bana güveniyorsan bana para göster diyebilmekte bir insanın kendisini koyabileceği en dip yerlerden birtanesi.
Çok değil, 50 bincikNe kadar istedin miktar çok önemli güven için
Oğullarının zoruyla gelmişler. Her seferinde de " Biz bu deli oğlanı vazgeçiremedik bari sen istenmediğini anla da bitir bu işi." diye gözüne bakmışlar kızın. Yönetemeyeceklerini anlamışlardır, ondan kıllanıyodur bunlar. Gerisi fasa fiso.Öyle zaten ama eğer konusahibin dedikleri doğruysa kiza baya hakaret etmişler.
Günah yani.
Evine gelip - zaten beraberseniz nikaha gerek yok- denmez.
Benim kızima evimde biri böyle imalı imali konuşsa affedersin şeyini yirtardim.
Kiz isterse eskort olsun. Oğluna yakıştırmiyorsa ne diye 3 defa istemeye gelmişler.
KV, görümce, hala hepsi hafif çirkef galiba
Şimdi adamın elinden parayı al almak için ortak mal aldırmış ailesi, adamda kala kala 150 bin kalmış. Konu sahibi de sanırım onun misillemesini yaptı. Uydum akıllı herifin teki, kim tutarsa o çekiyor.Konu sahibi paraya o kadar kıymet veriyor ki böyle bir durumda ilk aklına gelen para istemek olmuş
Aynen, söyleyin anasına oğlundan para aldığınızı da dolandırıcı diye saçınızı başınızı yolup alsınlar par
İstemesinin sebebi yaşımın erkekten 3 sene büyük olması annesi bunu suratıma da dediGüven ölçünüz para mı? Başka isteyecek bir şey bulamadınız mı?
Siz ne kadar koydunuz ortaya peki? Bu her şeyin içine sizin de katkılarınız olacak mıydı?
Nişan istemediniz peki düğün istediniz mi?
Size ne? İnsan eşi dahi olsa böyle durumlara zor müdahale edebiliyorken, siz daha sevgiliyken bunları neden konu ettiniz?
Sizce ailesi sizi neden istemedi? Annesi ve kız kardeşi neye meyliniz olduğunu anlamış olabilir mi?
Evet aynen öyle ortak mal bile değil sözde ortak tapusu kardeşinde üstüne bir de benim anneme ve kardeşime borcum var deyip yaklaşık 1 senelik birikimini de onlara bıraktı buna tek kelime bile etmedimŞimdi adamın elinden parayı al almak için ortak mal aldırmış ailesi, adamda kala kala 150 bin kalmış. Konu sahibi de sanırım onun misillemesini yaptı. Uydum akıllı herifin teki, kim tutarsa o çekiyor.
1.5 senelik sevgiliydik. Biz 1.5 senedir beraberiz lafımı o ne demek dedi ben de yani kafeye gidiyoruz konuşuyoruz anlamında dedim sonra bu lafı çevirdi madem birliktesiniz nikaha ne lüzum var dedi o kadar insanın içinde. Kardeşi kaçarak evlenmiş o söz sahibi oldu. Annesi de bana dediki gelin adayı bu kadar konuşmaz.
İstemesinin sebebi yaşımın erkekten 3 sene büyük olması annesi bunu suratıma da dedi
Benimki direkt para demiyeydin iyiydi yazmışÇok değil, 50 bincik
Verecekte naz yapıyorrr nazBenimki direkt para demiyeydin iyiydi yazmışşimdi araftayim güveniyor mu sence
Ne yazikki öyle dedilerÖyle zaten ama eğer konusahibin dedikleri doğruysa kiza baya hakaret etmişler.
Günah yani.
Evine gelip - zaten beraberseniz nikaha gerek yok- denmez.
Benim kızima evimde biri böyle imalı imali konuşsa affedersin şeyini yirtardim.
Kiz isterse eskort olsun. Oğluna yakıştırmiyorsa ne diye 3 defa istemeye gelmişler.
KV, görümce, hala hepsi hafif çirkef galiba
Paçalarından rezillik kalitesizlik akan bir ilişkiler yumağı. Parayı iade edip yolunuza bakın. Hiç üstüne düşünmeyin bileArkadaşlar merhaba benim bir sevgilim vardı 2 sene önce sevgili olmuştuk biz çok iyi anlasiyorduk. Bu kişinin ailesi tanışmaya geldi ancak bizi davet etmediler ve tanışmaya gelince sonrasında annesinin beni istemediğini söyledi. Sonra istiyoz deyip yine geldiler sonra yine istemedigini söyledi annesinin ama sen bekle ben ikna edecem dedi. Ben de sabrettim 3. Kez evimize geldiler annesi kardesi halası yengesi vs kızkardeşi üstüne vazife olmayan yerde konuştu benim nişan evlilik tarihime karıştı. Nişan tarihi ne diye sordum konuyu bir türlü sonlandırmadiklari için ona da kardeşi atladi. annesi ne aceleniz var dedi halası 3 sene sonra evlenin dedi kardeşi de bana aynı lafı deyince sen neden 3 sene beklemedin dedim kardeşi okurken kaçıp evlenmiş gelmiş bana laf söylüyor ben 4 senedir çalışıyorum. Bu çocuktan da 3 sene büyüğüm kendisi bunun asla bir engel olmadığını söylemişti ama ailesi en son gelişinde bunu da sorun etti bunları yazsam roman olur. Kardeşine ben öyle deyince terbiyesizlik bu deyip kalkıp gittiler sonrasında bu sevgilim olacak insan bana yalvardı düzeltelim her şeyi diye yine gelip isteyelim dedi. Ben en başta nişan yapmicam demiştim o da tamam demişti sonra dediki ailem nişan ister ben de tamam yaparız dedim. Ancak kızkardeşi nişan tarihime karışıp bana o tavrı yapıp kalkıp gidince artık nişan yapmam dedim. Annesinin evine yakın oturmayı kabul etmiştim annesi bana o tavrı yapınca kendi anneme yakın olacak dedim bunlara da tamam deyip vazgeçti tutarsız davrandı. Sonra ortaklık adı altında arsa alıp tapusunu kardeşine verdi paranın yarısını ödeyerek. Bana gelince de 150 binle düğünü her şeyi yapmaya çalışıyor. Neyse tüm bunlar bir kenara dursun. En son gelip isteyelim dedi tamam dedim ama gelmeden 1 gün önce beni arayıp nişan yapcaz kabul etceksin dedi yoksa gelmeyiz dedi etmedim kabul ve gelmediler o güne kadar ypmicam diye konuşmuştuk. Bu olaydan sonra da yetmedi hep arıyor mesaj atıyor ben de buna dedim ki sana güvenmiyorum sen de bana guvenmiyorsun eğer güveniyorsan göster bunu ve bana para gönder dedim kendisi de bana 65 bin TL gönderdi. Ancak bundan sonra da ev annemin yani olacak dedi ben olmaz deyince orta yer olsun dedi. Orta yeri 3 4 kez kabul ettim hepsinde de caydi. Bu kişinin gelgitlerinden benimle dalga geçmesinden çok sıkıldım. Varsa yoksa annesinin mutluluğu. Bu parayı ona elbet geri iade edeceğim haram yemem ne olursa olsun ama sizce annesine bunu diyeyim mi ya da kardeşine. Kardeşinin Tel numarası yok ama bi sekilde ulascam. İntikam almak istiyorum.
Benimki illa bir aylık evi ben idare ediyim gönder dediğimde gondermisti ilk ve son olduAyy bana güveniyorsan para gönder ne yaKocama bana güveniyorsan para gönder diycem inşallah guveniyordur
Ay gerçekten ya ben en başta ailemden utanır yine ayrıl barış saçmalıklarına girmezdim. Yüzlerine bakamazdım utancımdan böyle bi durumun içine kendimi düşürsem. Olmayacağı baştan apaçık belli ilişkilere nasıl insanlar böyle umut bağlıyor anlamıyorumaileniz bu duruma ne diyor acaba? belki de kızlarının akli melekelerinin yerinde olmadığını düşünüyorlar yazık. hiçbir ebeveyn böylesine tutarsız çok afedersiniz ama dangalak hareketleri olan bir evladi hak etmiyor bence. kendinize yaptırdınız hadi bu hareketleri o ana babaya yazık günah değil mi? benim babam beni evlatlıktan siler belkide böyle apır sapır hareketler yapsam. ne iyi aileniz varmış kıymetini bilin ve bu saçma evcilik oyunundan kurtulun.