IBAN at iade edeyim dedim defalarca ama atmıyorParayla guven ispati beklemeniz. Tek diyebileceğim korkunc bir iliskiniz varmis, iyi ki ayrilmissiniz.
Parayi da coktan iade etmeliydiniz, hesaba aktarmak toplam 30 sn, konunun basinda atmis olsaniz coktan eline gecerdi.
Size parayi nasil yolladi? Ayni hesaba ativerin.IBAN at iade edeyim dedim defalarca ama atmıyor
ne saçma birşey be gidiyorlar geliyorlar kapıdan ger dönüyorlar yok istemiyorlar ben olsam direk almam eve sen bi pırlantısın itle köpekle uğraşmaArkadaşlar merhaba benim bir sevgilim vardı 2 sene önce sevgili olmuştuk biz çok iyi anlasiyorduk. Bu kişinin ailesi tanışmaya geldi ancak bizi davet etmediler ve tanışmaya gelince sonrasında annesinin beni istemediğini söyledi. Sonra istiyoz deyip yine geldiler sonra yine istemedigini söyledi annesinin ama sen bekle ben ikna edecem dedi. Ben de sabrettim 3. Kez evimize geldiler annesi kardesi halası yengesi vs kızkardeşi üstüne vazife olmayan yerde konuştu benim nişan evlilik tarihime karıştı. Nişan tarihi ne diye sordum konuyu bir türlü sonlandırmadiklari için ona da kardeşi atladi. annesi ne aceleniz var dedi halası 3 sene sonra evlenin dedi kardeşi de bana aynı lafı deyince sen neden 3 sene beklemedin dedim kardeşi okurken kaçıp evlenmiş gelmiş bana laf söylüyor ben 4 senedir çalışıyorum. Bu çocuktan da 3 sene büyüğüm kendisi bunun asla bir engel olmadığını söylemişti ama ailesi en son gelişinde bunu da sorun etti bunları yazsam roman olur. Kardeşine ben öyle deyince terbiyesizlik bu deyip kalkıp gittiler sonrasında bu sevgilim olacak insan bana yalvardı düzeltelim her şeyi diye yine gelip isteyelim dedi. Ben en başta nişan yapmicam demiştim o da tamam demişti sonra dediki ailem nişan ister ben de tamam yaparız dedim. Ancak kızkardeşi nişan tarihime karışıp bana o tavrı yapıp kalkıp gidince artık nişan yapmam dedim. Annesinin evine yakın oturmayı kabul etmiştim annesi bana o tavrı yapınca kendi anneme yakın olacak dedim bunlara da tamam deyip vazgeçti tutarsız davrandı. Sonra ortaklık adı altında arsa alıp tapusunu kardeşine verdi paranın yarısını ödeyerek. Bana gelince de 150 binle düğünü her şeyi yapmaya çalışıyor. Neyse tüm bunlar bir kenara dursun. En son gelip isteyelim dedi tamam dedim ama gelmeden 1 gün önce beni arayıp nişan yapcaz kabul etceksin dedi yoksa gelmeyiz dedi etmedim kabul ve gelmediler o güne kadar ypmicam diye konuşmuştuk. Bu olaydan sonra da yetmedi hep arıyor mesaj atıyor ben de buna dedim ki sana güvenmiyorum sen de bana guvenmiyorsun eğer güveniyorsan göster bunu ve bana para gönder dedim kendisi de bana 65 bin TL gönderdi. Ancak bundan sonra da ev annemin yani olacak dedi ben olmaz deyince orta yer olsun dedi. Orta yeri 3 4 kez kabul ettim hepsinde de caydi. Bu kişinin gelgitlerinden benimle dalga geçmesinden çok sıkıldım. Varsa yoksa annesinin mutluluğu. Bu parayı ona elbet geri iade edeceğim haram yemem ne olursa olsun ama sizce annesine bunu diyeyim mi ya da kardeşine. Kardeşinin Tel numarası yok ama bi sekilde ulascam. İntikam almak istiyorum.
Size parayi nasil yolladi? Ayni hesaba ativerin.
O degılde guvenıyosan para gonder nedirArkadaşlar merhaba benim bir sevgilim vardı 2 sene önce sevgili olmuştuk biz çok iyi anlasiyorduk. Bu kişinin ailesi tanışmaya geldi ancak bizi davet etmediler ve tanışmaya gelince sonrasında annesinin beni istemediğini söyledi. Sonra istiyoz deyip yine geldiler sonra yine istemedigini söyledi annesinin ama sen bekle ben ikna edecem dedi. Ben de sabrettim 3. Kez evimize geldiler annesi kardesi halası yengesi vs kızkardeşi üstüne vazife olmayan yerde konuştu benim nişan evlilik tarihime karıştı. Nişan tarihi ne diye sordum konuyu bir türlü sonlandırmadiklari için ona da kardeşi atladi. annesi ne aceleniz var dedi halası 3 sene sonra evlenin dedi kardeşi de bana aynı lafı deyince sen neden 3 sene beklemedin dedim kardeşi okurken kaçıp evlenmiş gelmiş bana laf söylüyor ben 4 senedir çalışıyorum. Bu çocuktan da 3 sene büyüğüm kendisi bunun asla bir engel olmadığını söylemişti ama ailesi en son gelişinde bunu da sorun etti bunları yazsam roman olur. Kardeşine ben öyle deyince terbiyesizlik bu deyip kalkıp gittiler sonrasında bu sevgilim olacak insan bana yalvardı düzeltelim her şeyi diye yine gelip isteyelim dedi. Ben en başta nişan yapmicam demiştim o da tamam demişti sonra dediki ailem nişan ister ben de tamam yaparız dedim. Ancak kızkardeşi nişan tarihime karışıp bana o tavrı yapıp kalkıp gidince artık nişan yapmam dedim. Annesinin evine yakın oturmayı kabul etmiştim annesi bana o tavrı yapınca kendi anneme yakın olacak dedim bunlara da tamam deyip vazgeçti tutarsız davrandı. Sonra ortaklık adı altında arsa alıp tapusunu kardeşine verdi paranın yarısını ödeyerek. Bana gelince de 150 binle düğünü her şeyi yapmaya çalışıyor. Neyse tüm bunlar bir kenara dursun. En son gelip isteyelim dedi tamam dedim ama gelmeden 1 gün önce beni arayıp nişan yapcaz kabul etceksin dedi yoksa gelmeyiz dedi etmedim kabul ve gelmediler o güne kadar ypmicam diye konuşmuştuk. Bu olaydan sonra da yetmedi hep arıyor mesaj atıyor ben de buna dedim ki sana güvenmiyorum sen de bana guvenmiyorsun eğer güveniyorsan göster bunu ve bana para gönder dedim kendisi de bana 65 bin TL gönderdi. Ancak bundan sonra da ev annemin yani olacak dedi ben olmaz deyince orta yer olsun dedi. Orta yeri 3 4 kez kabul ettim hepsinde de caydi. Bu kişinin gelgitlerinden benimle dalga geçmesinden çok sıkıldım. Varsa yoksa annesinin mutluluğu. Bu parayı ona elbet geri iade edeceğim haram yemem ne olursa olsun ama sizce annesine bunu diyeyim mi ya da kardeşine. Kardeşinin Tel numarası yok ama bi sekilde ulascam. İntikam almak istiyorum.
Yapılır kız tek kişi 6 gun tatıl yapar antalyadaAzıcık çok ataydı bari 65 bin ile ne yapılır hiç bişi
O degılde guvenıyosan para gonder nedir
Ne bılıyım ben mı oturtamadım
Babalar vefat etti onun amcası geldi amcası yapıcı konuştu ancak halası sen benden küçüksün deyip amcasını susturdu. Aceleniz mi var neden evlenmek istiyorsunuz denildi halbuki 1.5 senelik sevgiliydik. Biz 1.5 senedir beraberiz lafımı o ne demek dedi ben de yani kafeye gidiyoruz konuşuyoruz anlamında dedim sonra bu lafı çevirdi madem birliktesiniz nikaha ne lüzum var dedi o kadar insanın içinde. Kardeşi kaçarak evlenmiş o söz sahibi oldu. Annesi de bana dediki gelin adayı bu kadar konuşmaz. Beni zan altında birakirsaniz elbette kendimi savunurum dedim ama ben kimseye hakaret etmedim onlar bana etti. İçim öyle bir yanıyor ki anlatamamNasıl hakaret edildi size?
Ne dediler?
Kadinlar matinesi tarzinda kiz isteme galiba.
Babalar yokmu?
Bana güvenmiyormuşAyy bana güveniyorsan para gönder ne yaKocama bana güveniyorsan para gönder diycem inşallah guveniyordur
Ama sen niye insanların canını tulumba cektırıyosun şu sıcakta nasıl alayımO paranın üstüne yatmazsa banada tulumba demesinler.
Aynen, söyleyin anasına oğlundan para aldığınızı da dolandırıcı diye saçınızı başınızı yolup alsınlar parayı.Arkadaşlar merhaba benim bir sevgilim vardı 2 sene önce sevgili olmuştuk biz çok iyi anlasiyorduk. Bu kişinin ailesi tanışmaya geldi ancak bizi davet etmediler ve tanışmaya gelince sonrasında annesinin beni istemediğini söyledi. Sonra istiyoz deyip yine geldiler sonra yine istemedigini söyledi annesinin ama sen bekle ben ikna edecem dedi. Ben de sabrettim 3. Kez evimize geldiler annesi kardesi halası yengesi vs kızkardeşi üstüne vazife olmayan yerde konuştu benim nişan evlilik tarihime karıştı. Nişan tarihi ne diye sordum konuyu bir türlü sonlandırmadiklari için ona da kardeşi atladi. annesi ne aceleniz var dedi halası 3 sene sonra evlenin dedi kardeşi de bana aynı lafı deyince sen neden 3 sene beklemedin dedim kardeşi okurken kaçıp evlenmiş gelmiş bana laf söylüyor ben 4 senedir çalışıyorum. Bu çocuktan da 3 sene büyüğüm kendisi bunun asla bir engel olmadığını söylemişti ama ailesi en son gelişinde bunu da sorun etti bunları yazsam roman olur. Kardeşine ben öyle deyince terbiyesizlik bu deyip kalkıp gittiler sonrasında bu sevgilim olacak insan bana yalvardı düzeltelim her şeyi diye yine gelip isteyelim dedi. Ben en başta nişan yapmicam demiştim o da tamam demişti sonra dediki ailem nişan ister ben de tamam yaparız dedim. Ancak kızkardeşi nişan tarihime karışıp bana o tavrı yapıp kalkıp gidince artık nişan yapmam dedim. Annesinin evine yakın oturmayı kabul etmiştim annesi bana o tavrı yapınca kendi anneme yakın olacak dedim bunlara da tamam deyip vazgeçti tutarsız davrandı. Sonra ortaklık adı altında arsa alıp tapusunu kardeşine verdi paranın yarısını ödeyerek. Bana gelince de 150 binle düğünü her şeyi yapmaya çalışıyor. Neyse tüm bunlar bir kenara dursun. En son gelip isteyelim dedi tamam dedim ama gelmeden 1 gün önce beni arayıp nişan yapcaz kabul etceksin dedi yoksa gelmeyiz dedi etmedim kabul ve gelmediler o güne kadar ypmicam diye konuşmuştuk. Bu olaydan sonra da yetmedi hep arıyor mesaj atıyor ben de buna dedim ki sana güvenmiyorum sen de bana guvenmiyorsun eğer güveniyorsan göster bunu ve bana para gönder dedim kendisi de bana 65 bin TL gönderdi. Ancak bundan sonra da ev annemin yani olacak dedi ben olmaz deyince orta yer olsun dedi. Orta yeri 3 4 kez kabul ettim hepsinde de caydi. Bu kişinin gelgitlerinden benimle dalga geçmesinden çok sıkıldım. Varsa yoksa annesinin mutluluğu. Bu parayı ona elbet geri iade edeceğim haram yemem ne olursa olsun ama sizce annesine bunu diyeyim mi ya da kardeşine. Kardeşinin Tel numarası yok ama bi sekilde ulascam. İntikam almak istiyorum.
eee bundan senin kazancın nedir kendi değerini düşürürsün başkada bir işe yaramaz +olmaz bu işAnnesine bana para gönderdiğini diyeceğim haberi yok
Babalar vefat etti onun amcası geldi amcası yapıcı konuştu ancak halası sen benden küçüksün deyip amcasını susturdu. Aceleniz mi var neden evlenmek istiyorsunuz denildi halbuki 1.5 senelik sevgiliydik. Biz 1.5 senedir beraberiz lafımı o ne demek dedi ben de yani kafeye gidiyoruz konuşuyoruz anlamında dedim sonra bu lafı çevirdi madem birliktesiniz nikaha ne lüzum var dedi o kadar insanın içinde. Kardeşi kaçarak evlenmiş o söz sahibi oldu. Annesi de bana dediki gelin adayı bu kadar konuşmaz. Beni zan altında birakirsaniz elbette kendimi savunurum dedim ama ben kimseye hakaret etmedim onlar bana etti. İçim öyle bir yanıyor ki anlatamam
Aynen, söyleyin anasına oğlundan para aldığınızı da dolandırıcı diye saçınızı başınızı yolup alsınlar parayı.
Ben dolandırıcı der dedim ama arkadaşlar başka şeyler de diyebileceğini yazmışlar. Bu risk alınmaz. Adamın anası zaten konu sahibinden hali hazırda hiç haz etmiyor, sizin gibi mantıklı ve vicdanlı düşünmez.Dolandiricilik yok ortada.
Kız para istemiş adam göndermiş. Dolandirilmamiş.
İstese yatar paranin üstüne.
Borç dememiş mesajlarda. Para karşılığı birşey teklif etmemiş.
buna dedim ki sana güvenmiyorum sen de bana guvenmiyorsun eğer güveniyorsan göster bunu ve bana para gönder dedim kendisi de bana 65 bin TL gönderdi.
Bana gelince de 150 binle düğünü her şeyi yapmaya çalışıyor.
Ben en başta nişan yapmicam demiştim o da tamam demişti sonra dediki ailem nişan ister
Sonra ortaklık adı altında arsa alıp tapusunu kardeşine verdi paranın yarısını ödeyerek.
Ben dolandırıcı der dedim ama arkadaşlar başka şeyler de diyebileceğini yazmışlar. Bu risk alınmaz. Adamın anası zaten konu sahibinden hali hazırda hiç haz etmiyor, sizin gibi mantıklı ve vicdanlı düşünmez.
Ne kadar istedin miktar çok önemli güven içinBana güvenmiyormuş