Azıcık çok ataydı bari 65 bin ile ne yapılır hiç bişiPara mı istediniz cidden?Korkunç bir şey. Parasını hemen yollayın ilişkiyi bitirin gitsin. Yoksa adamın parası TL olarak pul olacak.
Benden para talep etti der dolandırdı der evlilik vaadi der bir de Esra Erol’a çıkarsa tadından yenmezHayır sevgilinizin annesine kız kardeşine bakın oğlunuz bana para gönderdi, işte ispatı dediğinizde ne olacak? Kadın sizi ne sıfatlar koyar haberiniz var mı? Üstelik buna çanak tutan da siz olursunuz. Herşeyi geçtim bundan sonraki ilişkinize de o kadın ya da erkek arkadaşınız gelecekteki sevgilinize kaç kendini kurtar bu kadın erkeklerin parasını yiyor, diye konuşsa ve sizin yaptıklarınızı anlatsa ispatladığı zaman adama ne cevap verirsiniz? Hayır hiç mı düşünmüyorsunuz ben böyle yapıyorum ama sonucu ne olur diye?
Bilmeden ne çok yargilamissinizaileniz bu duruma ne diyor acaba? belki de kızlarının akli melekelerinin yerinde olmadığını düşünüyorlar yazık. hiçbir ebeveyn böylesine tutarsız çok afedersiniz ama dangalak hareketleri olan bir evladi hak etmiyor bence. kendinize yaptırdınız hadi bu hareketleri o ana babaya yazık günah değil mi? benim babam beni evlatlıktan siler belkide böyle apır sapır hareketler yapsam. ne iyi aileniz varmış kıymetini bilin ve bu saçma evcilik oyunundan kurtulun.
Bize ilk başta tanışmaya geldiler ancak kendileri bizi yani kız tarafını 1 kez bile evine davet etmedi nişan yapmayı en başta ben istemedim çünkü sevmiyorum ama o istediği için tamam yapalım dedim ama bize geldiklerinde konu o kadar dağıldı ki ve bize o kadar çok saydılar hakaret ettiler ki ben de en son nişan tarihi ne Zaman diye sordum orda kardeşi atladı ben sana değil annene ve abine soruyorum dedim yine kardeşi konuştu ve beni terbiyesiz ilan edip gittiler halbuki ben terbiyesizlik yapmadim. En son dedimki sevgilim olan şahısa evi tut tarihi al yine yüzük takalım biz bu şekilde anlaştık ama istemeye gelmeden 1 gün önce beni arayıp hemen nişan yapicaz dedi ben de doğal olarak kabul etmedim. Önceden bana dediği şey de nişan olursa altın takmayiz neden dedim o da dediki çevremde alıp kaçan örnekleri var madem öyle ypma nişan dedim yapıyorsan da en azından bi bilezik TL demiştim. Yani nişan olayının para ile alakası yok. Arsa olayı da şu şekilde en başta bana dediki borcum var evlenmek için para biriktircem ben de mümkün olduğunca uygun yerlere gittim yaz ayiysa piknik gibi yaptık onu masrafa sokmadim ancak kendisi düğün yapacağı parayla bana hakaret eden lardesinin üzerine arsa alıp veriyorsa burada bir sorun yok mu detayları yazsam roman olur ama şu anlattiklarimdan haksız mı oluyorumKonunun basinda tanismaya geldiler bizi davet etmediler dediginiz bir yer var.
Burayi bi acar misiniz?
Davet edilmeyen kim?
Kime tanismaya gelindi?
Ayrica ben adamin ailesinde cok hata gorsem de adamdaki hatalari yakalayamadim galiba, ama sizin para istemek, arsaya karismak, nisan yapacagim yaomayacagim gibi gelgitleriniz cok yorucu.
Nisan neden yapmiyorsunuz? Kendi ailenizin cebinden para cikmasin diye mi? Para istediginiz an dusundugum tam olarak bu oldu.
Gelip senin saçını başını yoluyormuş bir de kadınAnnesine bana para gönderdiğini diyeceğim haberi yok
Para istemeniz? O hatayi neden yaptınız peki?Bize ilk başta tanışmaya geldiler ancak kendileri bizi yani kız tarafını 1 kez bile evine davet etmedi nişan yapmayı en başta ben istemedim çünkü sevmiyorum ama o istediği için tamam yapalım dedim ama bize geldiklerinde konu o kadar dağıldı ki ve bize o kadar çok saydılar hakaret ettiler ki ben de en son nişan tarihi ne Zaman diye sordum orda kardeşi atladı ben sana değil annene ve abine soruyorum dedim yine kardeşi konuştu ve beni terbiyesiz ilan edip gittiler halbuki ben terbiyesizlik yapmadim. En son dedimki sevgilim olan şahısa evi tut tarihi al yine yüzük takalım biz bu şekilde anlaştık ama istemeye gelmeden 1 gün önce beni arayıp hemen nişan yapicaz dedi ben de doğal olarak kabul etmedim. Önceden bana dediği şey de nişan olursa altın takmayiz neden dedim o da dediki çevremde alıp kaçan örnekleri var madem öyle ypma nişan dedim yapıyorsan da en azından bi bilezik TL demiştim. Yani nişan olayının para ile alakası yok. Arsa olayı da şu şekilde en başta bana dediki borcum var evlenmek için para biriktircem ben de mümkün olduğunca uygun yerlere gittim yaz ayiysa piknik gibi yaptık onu masrafa sokmadim ancak kendisi düğün yapacağı parayla bana hakaret eden lardesinin üzerine arsa alıp veriyorsa burada bir sorun yok mu detayları yazsam roman olur ama şu anlattiklarimdan haksız mı oluyorum
İade edeceğim güvenini ispatlasin diye yaptım kimsenin parasını yemem haram yemem aslaPara istemeniz? O hatayi neden yaptınız peki?
Parayla guven ispati beklemeniz. Tek diyebileceğim korkunc bir iliskiniz varmis, iyi ki ayrilmissiniz.İade edeceğim güvenini ispatlasin diye yaptım kimsenin parasını yemem haram yemem asla